Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefgah

szukam przyjaciólki

Polecane posty

No dokładnie, tak sobie szedł i spał jednocześnie ;) Mi się jeszcze nie zdażyło tak przysnąć gdziekolwiek poza łóżkiem :) Ale chyba wszystko przede mną bo wrodziłam się do ojca :o a on zawsze usypia na siedząco przed TV ;)

🖐️ w klubie znowu troll :( Jakby co spotykamy się tutaj. Mogę też poprosić o kontolowany podszyw s.n.

Haris----> Uważaj na siebie! meaaa-----> normalka na początku... Wczoraj zapytałem o perspektywę towarzyszenia szczęśliwego tatusia przy porodzie. U dopelki będzie. A jak z tym u Was?

meaaa----> No to OK. Po to on właśnie tam będzie :) Krocze trzeba zostawić fachowcom :) U mnie było nieco inaczej bo jak wiecie byłem tam w podwójnej roli. Tzn. byliśmy - ja i Koni ;) schiza---> 🖐️ :) Haris----> To co napisałaś wczoraj to też dobre rozwiązanie. Jeśli obecność ojca z jakichś względów jest niemożliwa lub niepożądana dobrze jest by rodzącej towarzyszyła inna bliska osoba. W niektórych krajach praktykuje się że przy porodzie jest tzw. doula. U nas podobno w niektórych prywatnych klinikach już też. Doula to doświadczona kobieta przeważnie mająca za sobą własne porody. Nie pomaga ani nie wyręcza położnej lecz pełni funkcję przyjaciółki rodzącej. Opiekuje się nią ma kontakt słowny, podaje picie itp. Bywają nawet zawodowe doule. Twoja mama była więc dla Ciebie naturalną doulą. To bardzo dobrze. Z tym że obecność douli nie wyklucza obecności ojca.

o fe :o myślę, że jeśli dziewczyny nie mają nic przeciwko to przesiedźmy troszkę tutaj, bo schizofrenii można dostać :P miotając się po dwóch topikach :D a może niemiluchy odpuszczą :o

\"Mea czy to prawda z tym że ona ma wiecznie rozwolnienie\" :o

jestem, pracuję ciężko, pochodziłam po sklepach trochę i pokupowałam pierdoly (do Krupsa odkamieniacz)...i inne :-)

Witam wszytskich, wczoraj mialam taki misz masz ze brak słów, dziś zapowiada się to samo...

Witam :) Ja wczoraj miałam cały dzień spokój, za to dziś się zapowiada kolorowo ;)

hej u nas znowu atak trolli :o Dziabong nie wiem czy się doszukasz mojej odpowiedzi pomiędzy spamem :(

ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam i wyjątkowo mnie nie mdli :)

fajnie :) ja byłam wczoraj u gin - jestem okazem zdrowia tylko mi powiedziała, żebym ruszyła chudą białą d.... z łaski swej i pouprawiała troche sexu może :O jak ona to widzi? tzn. jak przychodzi do niej dziwka rozjechana jak autostrada to ona tez to widzi???

Witam wszystkich!!! Ja dziś znowu poza netem  Wyganiaja mnie na przymusowy zalegly urlop. Wpadłem tylko na chwilę. Na poprawienie humoru poranne sklepowe dialogi na 4 nogi: W sklepie spożywczym stoję w kolejce do wędlin. Podchodzi ekspedientka z samu i pyta tę zza lady: - Powiedz czy po dwóch miesiącach jest tak samo jak za pierwszym razem? - Nie wiem -Myślałam ze wiesz, jesteś bardziej doświadczona. Nie chcę mówić nic głośno bo są kilka metrów ode mnie a za mną w kolejce starsze panie. Ale po zakupie wędliny podchodzę do pytającej i mówię: - Proszę pani, ja pani odpowiem. Pierwszy raz jest tylko jeden raz. Potem zawsze już jest inaczej. - Ale ja nie o tym…… - Wiem, że nie o tym ale tak mi się skojarzyło :D - :o :o :D :D :o:o :D:D:D:D Haris----> Całkowicie zgadzam się z Twoją Panią gin! Jak ona to widzi? Oko fachowca ;) Po prostu.... narządy nieużywane zanikają :classic_cool:

bywalec ale dałeś ciała :p na drugi raz pani na twój widok ucieknie z krzykiem :D tez tak sądzę, ze organ zanika

Haris----> 🖐️😘🌻 Nie sądzę, one mnie z nają w tym sklepie z widzenia bo czwesto tam kupuję i wiedzą że jestem zgrywus. Ale dziś zart udał mi się szczegolne :D meaa---> jesteś?

do 15 mam chyba luz - jestem wykonczona :-( meaa umowe już sobie ta Twoją poprawiłam - w pracy kobita co się na takich sprawach zna powiedziala ze ok jeden podpunkt zmieniła.... dziś mu wyślę i może jutro podpiszemy umowę..