Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefgah

szukam przyjaciólki

Polecane posty

mam problem z tym mieszkaniem ..... nie jem, nie spie, wygladam juz jak ZOMBIE i ciągle mnie mdli

hej! a co się dzieje? nie możesz wybrać które? pewnie mdli Cię z nerwów? rozumiem to, bo to powazna decyzja.....wydac kilkaset tysięcy

haris sprzedajacy jest dziwny - najpiew sie okazuje ze mieszkania nie wykupił i chce z naszego zadtku je wykupic to mu powiedziałam ze takiej obcji nie ma, teraz stwierdził ze na piatek bedzie mial zaswiadczenie ze ma spółdzielcze własnosciowe prawo do lokalu (sam wykłada pieniadze na wykup) i on w piatek chce miec pieniadze a ja nie wiem czy notariusza załatwie na piatek bo nie przeleje pieniedzy dopóki nie bedzie umowy przedwstepnej notarialnej

bądz ostrożna lepiej żeby sprzedający miał Cię za upierdliwą, nieufną i skapa babę niż żebys się dała naciągnąć

no własnie ale on dal warunek ze pieniadze musza byc wysłane w piatek dlatego notariusza na piatek musze załatwic

Haris - na 16 :-P w Z. jest 3 notariuszy :-) nie tak wielu a jak chce się im dać zarobić to wymyślają terminy tygodniowe. Może w piątek wszystko się wyjaśni i już bede spokojniejsza - dziś mam nerwowy dzień - bez kija nie podchodź... :-) Lejla - co z tobą???? Na klubie znów jakis troll wrrr

A jakoś tak, trochę siedzę na innym topicu, trochę mi się nie chce logować i tak jakoś...