Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Kocica-

Jestem szczęśliwą mężatką

Polecane posty

Gość ja bylam szczesliwa 25
dni po slubie, 26 znalazlam w jego komorce smsa - standard. 27 dnia przestalam go kochac. moze inaczej - zrozumialam ,ze on mnie nie kocha.narzucac sie nie bede. w wiele miesiecy po slubie on szaleje za mna. ja juz nie. kiedys wskoczylabym za niego w ogien, dzis bym go w niego sama wepchnela. odejde od niego, czekam tylko na odpowiedni moment, a taki juz nadchodzi. zemszcze sie , bo zemsta jest slodka, choc on i tak nic nie zrozumie, ale pocierpi. milosc zamienila sie w nienawisc. nie ma szczesliwych malzenstw, przynajmniej nie w tych czesach. juz nie ma facetow z honorem i kobiet, ktore nie leza do lozka z kazdym. "... dzis prawdziwych Cyganow juz nie ma ..."

Gość Psełdonim
Przstań się krzywić. Zabierz się za konkretną robotę.

ja już proponowałam wiele rzeczy a u Ciebie zero inicjatywy Null po prostu boje się co bedzie jak dojdzie do pozycia pewnie tylko na jeźdźca i na jeźca będzie :(

a ja myślę że są, w zdecydowanej mniejszości ale są :) poza tym każdy mierzy szczęście inną miarą i tu możemy się kłócić... psełdonim - zapraszasz mnie do trójkąta?? :D

i nie czytujesz jego komorki

to do zony co uwielbia sex

Gość uch
ja bylam szczęśliwa 25...-chyba ślepa byłaś

czasem czytam, przy nim, ja mu ufam a on mi - co to za małżeństwo bez grosza zaufania??

gdy oboje maja po 90 lat i zzera ich demencja. ja naprawde jestem pozytywnie nastawiona do zycia , ale z racji zawodu i osobistych przezyc szczerze w to watpie.

Gość Psełdonim
Khe, khe, Pilton? Jakie ty mi rzeczy już proponowałaś? A od nadmiernego anglezowania mogłabyś dostać wstrząśnienia mózgu...:-).

Pogadamy jak będziecie powiedzmy 15 lat po ślubie :p:D:D:D:D

nie przecze, bylam slepa. milosc jest slepa, a malzenstwo to najlepszy okulista.

ja byłam szczęśliwa 25 - powiedz jak można się odkochać w jeden dzień?? widocznie nie kochałaś naprawdę :o

15 lat po ślubie też będę szczęśliwa, im dłużej jesteśmy razem tym jest lepiej :)

Gość uch
ja byłam szczęśliwa 25...- i tu się z tobą zgodzę

proponowałam wspólną konsumpcje batona Mars w zeszłym tygodniu to wyczerpalo moje patenty na uwodzenie

ja tez nigdy bym nie pomyslala, jego komorke wzielam do reki na prosbe jego matki, by tam znalezc numer. no i przyszedl sms - na co jego mama pyta... moze to ten ode mnie wreszcie doszedl. to nie byl ten sms.

Gość Psełdonim
I całe szczęscie, Pilton. Nie bierz się za to, za co kobieta brać się nie powinna. Znaczy - za uwodzenie. Uwodzenie jest rzeczą męską. Też mi dopiero... Pilton chciała uwieść mężczyznę na batona Mars...

Gość Psełdonim
A Ty, Pilton, zamierzasz siedzieć z założonymi rękami? Tak dobrze, to nie będzie. Zabieraj się za kokietowanie, ale szybko, żebym wiedział, czy warto Cię zacząć uwodzić.

nie odkochalam sie... kocham nadal oblednie... ale przestalam ufac... umarlo moje serce...to jest jak z sercem po zawale, mozna spacerowac ,ale sie juz nie pobiegnie... a milosc to zaufanie... bez zaufania nie ma milosci... jestem fajna zadbana babka, kochalam go calym sercem , fantastycznym sexem , tylko on leczy sobie kompleksy. nasi znajomi pukneli sie w glowe i zdziwili, ze jeszcze przy nim tkwie. ale odejde, bo to mu sie nalezy. zostac porzuconym w najtrudniejszym momencie swego zycia.

nie posuwamy sie naprzód wręcz się cofamy myslałam, ze kiedy zgłaszałes swoja kandydaturę, kwestię \"czy warto\" miałes już rozpatrzoną

Gość opla
psełdonim w d... jej jeszcze wleź natręcie

Gość Psełdonim
Taaa, Pilton, cofamy się nazad. :-) Tak, czy inaczej pokaż, co potrafisz.