Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajaaaaaaaaaaa

anulowali mi lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ale jajaaaaaaaaaaa

co teraz? oczywiscie zasrane linie Centralwings.. ostrzegali mnie zeby tam nie kupowac biletu! i ja tez ostrzegam!!!!!! co oni sobie kur** wyobrazaja..ale jestem wsciekla..;/

taaa,ja też mam ten problem ale z innymi liniami-easyjet.Dostalam od nich tak zagmatwaną odpowiedz,że szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale jajaaaaaaaaaaa
jaka odpowiedz? jak sie tlumaczyli? ja sie caly czas probuje dodzwonic;/ i nic z ztego.. przezucili Cie na inny dzien lub inna godzine? albo zwrocili kase?

Gość ale jajaaaaaaaaaaa
podnoszeeee

Gość ja miałąm jeszcze lepiej
linie tez Centralwings ostatnio byłam już na lotnisku po odprawie, czekałąm 2 goidziny, ale z powodu pogody nie odlecieliśmy (to w sumie nie ich wina więc ok), ale nastepny lot jaki zaoferowali był 3 dni później więc ja chciałam zwrot pieniędzy (pojechałam ze znajomą samochodem) i dopiero przy załatwianiu tego dowiedziałam się , ze lot powrotny też mi przesuneli, ale na dzień WCZEŚNIEJ!!!!!!!!! nie poinformowali mnie o tym, żadnego malal ani telefonu... dzięki bogu, ze się wszystko dobrze skończyło bo nie wiem co bym zrobiła gdybym się pojawiła na lotnisku zeby wracac i dowiedziałabym się, ze samolot odleciał dzien wczesniej, a nwet nie miałąbym pieniędzy żeby kupić jakis inny powrotny bilet...

Te linie kończą latać na mojej trasie 20maja.Ja mam kupione bilety na 13 maja i 31.Napisalam do nich,co z lotem 31maja .Dostalam odpowiedz,że oddadzą mi kasę.Kwota jest troszkę mniejsza niż zapłacilismy za bilety ale to nic.Najgorsze,że nie wiem czy ten bilet na 13maja jest aktualny.

Gość ale jajaaaaaaaaaaa
ile ja kasy teraz strec na to zeby sie do nich dodzownic;/

Gość gogahuhu
a dlaczego ci anulowali ten lot tzn co nie [podali zadnego powodu poprostu odwołali??

Gość o matkoooooooooooooo
mam lot na 13 kwietnia no i nie mam pojecia czy sie odbedzie, zauwazylam tylko ze zmieniona jest godzina, a dodzwonic sie za cholere nie moge

Gość ale jaaajajaja
powiedzieli ze zmiany operacyjne. ;/ poprosilam o zwrot kosztow...

Gość oszukanawkurzonanamaxa
jak odzyskac kase od tych skurrrrr....... ?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! A mi odwolali lot jak juz bylam po odprawie, czekalismy ok 5h bo nam mowili,ze tylko opoznienie i nagle ktos powiedzial,ze lot anulowany!!!! Pomijam fakt,ze przesuneli wiekszosci ludziom ten lot o jeden dzien lub wiecej a i tak nie odlecial ;/ musialam kupic bilet za ponad 1000zl Ryanair'a zeby poleciec .. Jebany Centralwings!!!! NIGDY WIECEJ !!!!!!! Mam nadzieje,ze ktos im wytoczy taki proces,ze sie nie pozbieraja !! I w ogole mysle,ze powinni mi oddac nie tylko za bilet,ktory od nich kupilam,ale za to,ze nie zapewnili innego lotu, czyli za ten bilet Ryanair'a !! Przeciez to nieludzkie!! Wielu ludzi nie moglo tak po prostu kupic sobie biletu innego,musieli wracac na koniec Polski,bo lot oczywiscie przesunieto im z Katowic lub Gdanska.. Porazka wielka.. jestem tak wkurzona,ze jak widze lotnisko to mnie obrzydza ;/ szybko do PL nie wroce.. NIENAWIDZE Centralwingsu!! Juz nie chodzi mi o kase,ale chociaz o szacunek! Ten jebany przedstawiciel smial sie nam w oczy i potem uciekl i nikt nie wiedzial gdzie jest.. kobiety w ciazy, matki z malymi dziecmi.. to jest NIEODPOWIEDZIALNE !! Jakies sluzby powinny sie tym zajac niezwlocznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ta przygoda spotkala mnie 30maja..

Gość sdder e
a dlaczego sama procesu im nie wytoczysz? :O

Gość oszukanawkurzonanamaxa
nie mam na to czasu.. a poza tym dalam smieszne pieniadze za ten bilet, kupilam juz w marcu.. niech wytoczy proces ktos kto ma powazne argumenty, np stracil przez to prace lub dziecko zachorowalo.. a nie tylko dlatego, ze sie umowilam na nastepny dzien ;p