Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pumppy

Znowu myślę tylko o Nim...

Polecane posty

Gość Pumppy

Ach, dziewoje, znowu myślę o Nim. Milosci mego życia... Mysle ze nigdy o nim nie zapomnę, bo oboje bardzo się kochaliśmy ale nigdy nie byliśmy razem. A taka milosc jest najgorsza... Gdy wiesz, ze moglo byc dobrze, jak w bajce, ale TY to zepsułas i przez Twoja winę... Znacie to?

Gość angel86
ja tak miałam, mogło być tak pięknie a wszystko zepsułam, będę sobie wypominać ten błąd do końca życia, od 5 lat jestem z kimś innym a i tak myślę tylko o nim :(

Gość musicie drapac
to co probuje sie zagoic? kurwa mac, zaczne wyc, bo tak tesknie za jednym kretynem, ktory mnie juz nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość musicie drapac
zycie niesparwiedliwe jest i do dupy z tym wszystkim. mozecie mi dac bana za brak oglady i wogole w dupie mam wszystko

Gość again
,,, niech to szlag , minęły już 2 lata a ja nie moge się pozbierać . Ostatnio coraz częściej o nim myślę ,zaczyna mi się to wyrywać spod kontroli. Najgorsze ze za kilka dni spotkam go na jak pojadę do domku ,,fuck !!! to wszystko jest do dupy ,,a on jest największym kretynem na ziemi. P.S. dziewoje to nie jest wina jednej strony jak coś nie wychodzi.

Gość magiczne pytanie
Czy warto o Nim myśleć ?? Czy warto tracić na to czas ?? i tak to nic nie zmieni ... live is brutal and full of zakrętas