Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebekue

WIELKIE ODCHUDZANIE!

Polecane posty

No to dzisiaj zjadłam płatki fitness 2 kromki wasa i banan 100-150 gr bigosiku, + 2 ciemne kromki chleba 18.00 jedno jajko na twardo :P chyba nie ma źle co ?:D

ja w niedzielę planuję dziabnąć trochę bigosiku :D:D już nie mogę się doczekać :)

Gość big_girl
Hej dziewczeta? jak mija dzien? ja jeszcze nic nie zjadlam. pije wode i soczek. zjem dopiero obiadek o 14. albo pozniej. jakos nei jestem glodna :) mam andzeiej ze sie trzymacie dzielnie. ja mam problem- nie moge sie zmobilizowac dpo cwiczen- wczoraj troche pocwiczylama dzis juz nie amm zupelnie ochoty zreszta wczoraj tez sie zmusilam. ehh. no nic. Pozdrawiam :)

Gość big_girl
noo weidera tez cwiczylam ale przerwalam bo mam operacje za 2 tyg wiec i tak bym nie dokonczyla. ale wroce do weiderra po opercaji. kjak juz dojde do siebie :D kiedys cwiczylam i dalo swietne rezultaty!

Ja dopiero wczoraj robiłam pierwszy dzień ale fakt.. zmęczyło mnie na maxa, aż się boję co będzie potem :o tydzień przed ćwiczyłam troche brzuszki żeby przyzwyczaić mięsnie :)

Gość Ruutinkaa
też chce dołączyć :D mam 164 i waże 48 kg :P wczesniej wazylam 49 :D mój cel to 46 kg :) pozdrawiam

Gość Ruutinkaa
chciałabym :P jakoś mi to nie idzie hehehe :( jem mało, nie jem słodyczy a tu ani drgnie :(

Gość Ruutinkaa
a6w bardziej "skupiają się " na górnej partii brzucha :P i mało tłuszczu spalają.. ćwiczyłam kiedyś:P a mi chodzi o dolną partie, taki wałeczek :P hehe

Witam wszystkich nowych i \"starych\" :) Jak tam wam idzie? U mnie średnio, fakt faktem jeszcze się na nic nie skusiłam dziś, ale chętnie bym coś zjadła innego... A dziś zjadłam tylko sałatkę owocową a na obiad gotowana wołowina ;/ Wytrzymam do końca tygodnia na tej norweskiej, a od poniedziałku zacznę powoli zwiększać kalorie i będę starała się jeść rozsądniej :) Pozdrawiam

zeżarłam przed chwilą podudzie z kurczaka, takie pysznie wysmażone w piekarniku (ale bez skóry) z ogórkiem konserwowym i do tego kawałek ciemnej bułki z szyneczką... Nie wytrzymałam po prostu :P Chyba czeka mnie pokuta za ten grzech :(

Nie przejmuj się jak zjadłam polędwice i kluseczki ;) i nie załuje. odpokutuje kolacją zjem tylko activię :P

no ja już na dziś na pewno nic nie zjem :P jeszcze będę tylko ćwiczyła wieczorem :)

a nie jest napisane na opakowaniu?

Właśnie nie bo kurcze kupiłam czteropak w takim tekturowym opakowaniu i je wyrzuciłam a ja pojedynczych nie ma napisanego :P musiało pisac na tej tekturce

ja nie mam pojęcia ile to może mieć kcal.... idź do sklepu i spójrz na czteropak :D:D hehe

no widzisz, zawsze jakieś rozwiązanie :D:P

hej laseczki :D jak tam święta mijają?? U mnie w miarę ok :) Tylko waga nadal pokazuje tyle samo :P ale cóż, ważne że 5kg chociaż spadło w tydzień :) Od dziś zaczynam jeść bardziej racjonalnie :) Na śniadanko zjadłam trochę jogurtu naturalnego z musli naturalnym (prażonym)... Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad ;/ Bo na drugie śniadanie zjem sobie jabłko, albo kiwi A co Wy macie na obiad? :D

Ja na śniadanie zjadłam 2 jajeczka i sałatkę ;) teraz activię, byłam z moim ukochanym 1,5 h na spacerku :) bolą mnie mięsnie brzucha od a6w ;) ale to dobrze, wchodze na wagę i -2kg ;) od razu zmotywowało mnie to do tego by dalej się odchudzać! wprawdzie wczoraj obiecała mojemu,że jeżeli waga pokaże troszkę mniej to zjem ciasto, ale nieeee ;) Nie jem nic ;)

ja dziś na II śniadanie zjadłam kiwi :) a na obiad znów małą porcję pieczonego kurczaka i surówkę z marchwi i jabłka, później zjem sobie chyba grejpfruta a na kolację jakąś marchewkę i pomidora :) No i też już rano poćwiczyłam sobie prawie pół godziny :D Wieczorem jeszcze też będę :)

Gość big_girl
puk puk :)

Gość big_girl
ja dzis przegralam ;/ i nawet nie bede wyliczac bo az przykro. jutro rezim znow. jednodniwoa wpadka mnie nie zalamie :)

Skusiłam się na kawałek serniczka :) ale co tam :) mały był a wcześniej byłam na długim spacerze no i ćwiczonka ;) czasem trzeba na coś się skusić ;) teraz piję zieloną herbatkę ;)