agnesita 0 Napisano Marzec 17, 2008 Mam PCOS, czy są jakieś szanse, że po miesiącu brania Diane-35 i odstawieniu wystąpi u mnie owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lattina 0 Napisano Marzec 17, 2008 słyszałam najgorsze rzeczy o Diane-35 właśnie pod kątem przyszłej płodności... a co mówi lekarz? nie martw się, zajdziesz w ciążę, tylko znajdź dobrego lekarza i popytaj pod kątem cukrzycy, bo podbno przy policystycznych często jest cukrzyca ciążowa - tylko nie wpadaj w panikę - dietę odpowiednią trzeba stosować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnesita 0 Napisano Marzec 18, 2008 wypowie się ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 18, 2008 1. Przy stosowaniu takiego trybu leczenia badzo często dochodzi do tzw "odbicia" po odstawieniu, czyli jajniki zaczynają pracować i dochodzi do owulacji2. Nie zawsze tak się dzieje od razu po pierwszym odstawieniu, nie zawsze też jest ciąża z owulacji przebytej3. To nie kwestia rodzaju tabletek ale raczej użycia samej antykoncepcji do kuracji hormonalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach