Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_16latka

ZBOCZONY KSIĄDZ....

Polecane posty

Gość Załamana_16latka

No własnie... Chodze do 3 gim. W tym roku uczy nas nowy ksiądz. Ma ze 50 lat. Gdy idą jakies dziewczyny to się za nimi obraca a czasem niby przypadkowo maca po tyłkach. Dziewczyny (ładne) mają u niego same 5 a chłopaki 3 i 4. Czasami np woła mnie do biurka i gdy pokazuje mu zeszyt on bierze mnie za ręke albo łapie za noge. Robi tak większosci dziewczyn. Jak mówilysmy zeby przestał to sie pytał ... a chcesz przejsc z religi? Kurcze .... mam nadzieje ze jakos wytrzymam te kilka miesięcy. Co z takim czymś zrobic? Ale bez gadania nauczycielom albo rodzicom.

Gość dddddddddddddddd
zgloscie to do dyrektora, ale jescze gdzies wyzej

Gość Załamana_16latka
Ale tak jakoś głupio nam....

Po raz kolejny sie potwierdza, że na kafe siedzą same głąby :-O Laska Wam pisze o problemie, a......odzew jest świetny! :-O

Gość tyty ryty
ja bym chgama sprzeklinala!z religi nie mozna nie przejsc to jest przedmiot nieobowiazkowy!ja sama mialam takiego ksiedza tyle ze nas macal jak bylam w pierwszej klasie podstawowki:-/ potem tak znienawidzilam ksiezy ze szkoda gadac;-/ nie dajcie sobie!!!!!!zgloscie to i nie bojcie sie go!

Gość tyty ryty
chama*

Gość Dugas
zapłać cyganowi niech mu spuści manto.

Gość czy to znaczy
że są księża którzy lubią dziewczyny?Pierwsze słyszę.

Gość napisz o tym do Wyborczej
bo o ile wiem po aferze szczecinskiej szukaja innych pokrzywdzonych imolestowanych w jakikolwiek sposob. Mozesz wejsc na strone wyborczej i w dziale listy opisac sprawe mailem anonimowo,jak sie boisz dac nazwisko

Prowokacja. A jeśli prawda to się ciebie pytam, czy ocena z religii jest ważniejsza niż godność osobista?

wszelkie oskarżenia powinny byc sprawdzone , jezeli sie potwierdza to oprócz kary , rzeczywiście powinno się oglosic i wstydu narobic. ale to co robi np. GW , która wypisuje od razu oskarzenia wobec konkretnej osoby bez potwierdzenia wiarygodności zeznan. to świństwo. a wiadomo , że KK stoi na przeszkodzie unijno-lewackim hienom wiec trza go oczerniac . jakos sie tak ostatnio porobilo w \" niezależnych \" mediach i uczciwych , że lewica to niewiniatka uczciwiny a KK to zbrodniarze i oszusci.

Załamana dziewuszko, jak następnym razem będziesz wymyślać prowokację to pomyśl najpierw. Nie ma możliwości braku promocji z powodu jedynki z religii.

Gość hff
marna prowokacja

Gość ech Ci
Ja mam podobnie u mnie w sql w każdej klasie ksiądz ma wybraną dziewczynę. W mojej wypadło na mnie. Niby nic wielkiego się nie dzieje ogląda się za mną. Przytula na korytarzu. Mój tat stwierdził, ze jak przesadzi wypisze mnie z religii

Gość mimiii P
spoko nasz tak samo tylko ze jest młody cały czas zaczepia dziewczyny na korytarzu przytula bez okazji patrzy sie takim dziwnym wzrokiem i wszystkich namawia żeby chodzi na krąg biblijny do domu parafialnego któy on prowadzi.Raz tam poszłysmy na krag to tam w domu parafialnym byly piłkarzyki i bialrd i jak gralysmy w pilkarzyki to on podszedl do mojej kolezanki od tylu i ja chwycil w pasie smiejac sie oblesnie a jak gralysmy w bilarda to podszedl z kolei do mnie i ze niby chcial mi pokazac jak sie trzyma kij to mnie oparł o stół ale go odepchnęłam .....w ogóle jest poryty na lekcjach mowi do dziewczyn niewiasty i inne odzywki ja z moją kumpelą juz go przejrzalysmy i jestem do niego niemila a inne wrecz do niego lecą bo jest młoda masakra ;P niedawno mi sie spytal czy se na niego obrazilam to powiedzialam ze tak i sobie poszlam........okropny jest

Gość xxxxxxxxxxxxxx123456789
Pozostają Ci 2 wyjścia: 1. jak to ksiądz to modlitwa za to by się poprawił a przynajmniej dał ci święty spokój. Jest to wyjście POKOJOWE (możesz też zacząć nie chodzić na religię, ale nie wiem czy wtedy przejdziesz...) 2. AGRESJA. Atak jako odpowiedź na ATAK. Wybór należy do Ciebie.

Jak ksiądz cię wziął za rękę to ty go też weź za rękę. Powiedz, że zastanawiasz się czy mu brakuje uścisku czy czegoś???

Albo lepiej zróbcie mu zdjęcie jak cię weżmnie za tę rękę. I to jest dowód. Tylko uważaj, żeby katechetka ci go nie ukradła. Tak teraz jest - dowód to dowód. Mnie raz jedna sędzina dowód ukradła. Zdjecie klasy z szalikami "HOOLIGANS". Wzięła i nie oddała. Kradzież. Zjadła?

Boże - ja to bym miała 150 zdjęć w tym czasie a tu nikt nawet nie wpadł, co szkoła to inne obyczaje...

No to lepiej zrobić zdjęcie jak on ciebie bierze za rękę, a ty go nie bierz za drugą. I najlepiej 3 zdjęcia. Za rękę, za nogę i za jeszcze - za tyłek, tak? Ale oczywiście zawsze jak zaniesiecie dowód do dyrekcji to kopię miejcie u siebie. I tyle. PS. A ja uczyłam w szkole gdzie dyrektor miał napisane "Podrapał ucznia po szyi i zrobił mu 2 szramy". I i tak był lepszy ode mnie. Albo wyzywał kogoś tam od pedałów. Nie - podrapał ucznia bo ten go wyzwał od pedała. Tak to było. Też bym chciała taka być... Jakoś tak... :(

Nie wiem czy ten dyrektor był pedałem. Nie wiem. Ale miał rodzinę. To chyba nie był. Dzieci też miał. A tu 16-latek takie wyzwiska. czy nie 18latek... a coś tam. NASTOLATEK późny...

Gość Alcia15
Mam takie rozwiązania: Albo pójdźcie do dyrektora w tej sprawie albo całą klasą zrezygnujcie z religii ;) wtedy ktoś na pewno zauwarzy że cos jest nie tak ;)

Gość jak jesteście takie tępe owce
to nie zasługujecie na nic innego jak ruchańsko przez obleśne klechy. dobrze sobie pasterz stado owieczke wychowuje hehehe tępy naród

Gość wichłacz
rozumiem że ty masz szóstkę ?

Gość xxxxxxxxxxxx123456789
Jeszcze można zrobić coś takiego - przyszło mi do głowy - ale nie wiem czy to się nadaje lepiej na jakąś babulinkę, żeby przyszła księdza okrzyczeć czy na tych 16latków. Stawiam na babcię - niech przyjdzie do szkoły i powie, że przez to co jej wnuczka opowiedziała ona do kościoła nie będzie chodzić. Jak to? Taki ksiądz, który udziela komuni najpierw obmacuje tyłek 16latki? To ona smoli taki kościół i więcej nic im nie da. Ciekawe co by wtedy powiedział?

Musiałaby się oczywiście przedstawić i powiedzieć, że poda to wszystko na antenie Radia Maryja albo napiszę skargę na księdza do Kurii czy jak to się tam nazywa.

Najlepiej tak - przewodniczący klasy XYZ zanosi skargę do przeowdniczącego samorządu szkolnego i pedagog na księdza zboczeńca. Następnie oni informują dyrekcję. W międzyczasie w dyrekcji pojawiaja się 2 babcie ze skargami. Za chwilę księdza nie ma. Moja wersja.