Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.Ocean

Lubię trochę grubsze, żeby nie powiedzieć pulchne dziewczyny. Jak jest z nimi w

Polecane posty

Gość D.Ocean

łóżku? Czekam na opinie!

Gość romekzbaru
nie wiem ja wole szczuplutkie laski

Gość dosiwadczony edek W
zajebiscie jak cie przydusza troche to orgzm wtedy wiekszy jest

Gość tojotka
Wielu facetow marzy o grubszej kobiecie, ale spoleczenstwo wywiera taka presje, aby miec chuda partnerke, ze nie maja odwagi urzeczywistnic marzenia. Dowodem na to, sa teksty, ze jestes zboczony...

Tak sobie tłumacz.. Normalni faceci marzą o chudziutkich lasuniach, a nie tłustych kobietonach :o

Gość może nie lubią sie kaleczyć
o wystające kości miednicowe i nie chcą dotykając ich piersi czuć sie jakby dotykali klaty faceta

Gość piszcze w polu
nie ma to jak gruba kobieta. Mowie Wam!!!! Grube kobiety daja tyle radochy co zadne inne. Nie chodzi o to ze sa oblesne i sie chce wymiotowac na ich widok. Chodzi o gre wstepna. Najpierw rozbierasz , pozniej okolo 20 minut plyniesz zabka przez faldy tluszczu miedzy udami zeby finalnie zasmakowac brudnej tlustej pizdy...przezycie pierwsza klasa.Albanska

Gość Maestro Virtuozi
companiero, myślałem że tylko twój nick jest ch.jowy, ale jednak się myliłem, cały taki jesteś

Chujowi to są pacjenci uwarzający tłuste mastodonty za kobiety :o Prawda jest taka, ze im grubsza baba, tym jej atrakcyjność maleje, kwadratem wielkości tej atrakcyjności w porównaniu do masy ciała :o 🖐️

Gość hej Companiero
wartość faceta robiącego błędy ortograficzne również maleje! :p

Zgadza się, ale mam w sobie ze dwa promile, więc czuję się usprawiedliwiony ;)

Gość hehehe czyżby
Companiero = Jarek_84? :o

Gość Maestro Virtuozi
Frajerem jesteś i tyle. Pulchna nie znaczy otyła czy słoniowata. Zamiast wymyślać hiszpańskie nicki pokazujące jaki jesteś kozak komunista, lepiej byś się wziął za słownik j.polskiego lub angielskiego, bo póki co prezentujesz żałośnie niski poziom wypowiedzi, w dodatku z błędami.

Gość companiero to na
pewno ktoś z efa :D

Gość Sergio R
Companiero, Ty po jednym piwie już chodzisz od krawężnika do krawężnika jakie 2 promile :-P

Gość hehehe czyżby
tak, to musi być Jarek, tylko głupio mu siedzieć tu non stop na jednym nicku wiec zmienia, żeby nie było że nie posiada życia osobistego poza kafe! :p

>> jaki jesteś kozak komunista, I to mówi baran, kóry myśli, ze "companiero" to nazwa komunistycznego watażki :o Weź sie chłopie nie kompromituj :o Prawda jest taka, ze otyłe kobiety są aseksualne i tylko dewianci sie takimi jarają :o

Gość hehehe czyżby
no Jarek jak nic! :o

hehe ale wy jesteście ograniczeni;-D Ci którzy nie próbowali z puszystą laską seksu niech nawet nie komentują;-D Bo o gustach sie nie rozmawia. Mogę tylko w obronie tych \"mastodontów\" powiedzieć \" BIG GIRLS DO IT BETTER\" Aha i wyobraź sobie, że brudne cipki mogą mieć nawet chudzielce;-D To jush kwestia higieny intymnej;-D Pozdro!:)

Gość kawaler z puszystą laska
moja kobieta ma 180 cm wzrostu i 80 kg nie jest chuda nie jest gruba, jest proporcionalnie zbudowana, nie wisi jej brzuch za to ma cycuszki palce lizac i jaka pupke :) bylem wczesniej z chuymi laskami, to kloy ktore myslaa ze kazy bedzie sie nimi zajmowal, puszyste dziewczyny sa swietne w łozku , przejmuja inicjatywe, lubia eksperymentowac i zajmuja sie wacetem, biora ale i daja i zawsze fajniej jest sie przytulic do piersi niz do wystajaczych zeber :)

Gość Nazywajmy rzeczy po imieniu
Companiero = Jarek_84! :classic_cool: