Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.Ocean

Lubię trochę grubsze, żeby nie powiedzieć pulchne dziewczyny. Jak jest z nimi w

Polecane posty

kawaler;-D Co do pojęć zgadzam się z Tobą zupełnie;-D Idealnie dobrane zdjęcia;-D

Gość WyjdźStąd
kawaler - ciesze sie ze sa jeszcze normalni faceci na swiecie. :) pozdrawiam.

Gość kawaler z puszysta laska
dzieki ;) puszysta osoba nie jest gruba choc w naszym zasranym swiecie z gruba uchodzi osoba majaca rozmiar wiekszy niz 38:/ ja sobie nie wyobrazam mojej dziewczyny zeby zazyla 5o kg przy 180cm wzrostu no sory :/ przeciez to wyglada karykaturalnie !!! osoba puszysta to poprostu normalna osoba noszaca gora rozmiar wieksze cuichy niz powinna, niestety nasze spoleczenstwo jest glupie

Gość Nazywajmy rzeczy po imieniu
papa Jarosławie! :o :classic_cool:

puszysta znaczy, że ma trochę więcej kilogramów, a nie od razu nadwagę czy otyłość. puszysta jest np. kim kardashian, która wg mnie jest śliczna. niektórym kobietom po prsotu pasuje większy tyłek i duży biust. ale puszysta nie oznacza gruba. grube sexi już z pewnością nie jest. dla ścisłości: ja jestem z tych 'normalnych' żeby nie było że jestem gruba i się pocieszam :P

Gość Nazywajmy rzeczy po imieniu
a tak by the way puszysta to może być sierść u kotka czy pieska a nie człowiek! ;)

Heh co tu dużo gadać- ja do suchotnic nie należę;-D I jestem sobie grubiutka i nie uważam siebie za aseksualną(wręcz przeciwnie- jestem zadbana i entuzjazmu ani popędu ani wyobraźni mi nie brakuje)-mam faceta( od 5 lat z którym mam zamiar związać się na resztę życia)- który nie rzyga na mój widok o dziwo:P a powinien chyba w tym perfekcyjnym świecie tak zareagować- bo skoro mu się podobam to chyba obciach straszny i w ogole wynaturzenie:P :P Po prostu każdemu podoba się co innego- i jeżeli komuś podobają się chude dziewczyny to ma do tego prawo- tak samo jak ktoś ma prawo do podziwiania i spełniania się z osobą grubą, puszystą, otyłą czy jak ją tam sobie nazwiecie.

tak, a taka Nigella Lawson to pasztet obleśny i spasły, prawda? i należy leczyć - wg mądrego jarka - tych wszystkich facetów na całym świecie, którzy marzą o tym, aby ją przelecieć!! ciekawe swoją drogą, jak ten jarek srarek, skurwiel i inne tego typu namiastki chłopa będa wyglądać w wieku 47 lat? oto jest pytanie! :D dobrej nocy[ czec]

Gość mayday261
Wiem jedno że grubsze dziewczyny sa słodsze od chudych szpilek :D wolę sie przytulic do czegoś co widac niż isc z czyms podręka i wiater ją Zmiata po ulicy bo waży 45 kg:D Dlatego Wszystkie Kobiety powinny byc NOrmalne jesc tyle i ile chca a nie tyle ile mówi do nich Lustro!!!!!!! pozdrawiam wszystkich i całuski dla grubasków:P

Jak czytam takie wypowiedzi to przykro mi się robi... Nie sądziłam że mężczyzna może się tak o kobietach wypowiadać :( Ja mam tylko cichą nadzieje że jest to spowodowane anonimowością w internecie. A odpowiadając na pytanie założyciela wątku to mogę tylko tyle powiedzieć, że żaden facet nie narzekał będąc ze mną... Pozdrawiam tych normalnych facetów:* dobrze że jesteście:)

Gość mayday261
Pyziutek trzymam kciuki za ciebie i nie przesadzaj z spadaniem wagi zostaw coś do przytulania:*:*:*:*:P całuje i pozdrawiam

Gość Facet_całkiem_normalny
Albo wy jesteście z deka nie normalni albo nie wiecie co dobre... Miałem tak na przemian najpierw szczupłą żeby nie powiedzieć że chudą laskę, seks był beznadziejny ponieważ nie miała ani trochę ciała... Taka decha... Teraz jestem już jakiś czas z kobitką puszystą z dużymi jędrnymi piersiami(takimi na całą moją dłoń że ledwo co się mieszczą, a mam wielkie łapy. Tyłeczek miodzio + jej joga i rozciągnięcie(nie wiem czy dobrze odmieniłem) jest po prostu kosmos, a wacek miedzy jej bimbałami to juz 7 niebo. Pozdro dla normalnych kochajacych normalne kobiety, a nie wieszaki na ubrania 🖐️

Zapomniałem dodać jeszcze ten jej mięciutki brzuszek ;)

fakt... cos w tym jest ze społeczeństwo wywiera presje, ja bedąc młodym i głupim poddałem sie temu naciskowi, wciąz uganiałem sie za dziewczynami o figurze modelki. I nie wiem po co skora zadna z nich mnie nie podniecała.zupełnie... az w koncu zmądrzałem i stwierdziłem ze dziewczyna ma sie podobać mnie. olałem otoczenie tzn kolegów itd i związałem sie z dziewczyna ktora ma o kilka kg więcej. :) oczywisćie byly teksty co ja w niej widze itp itd. wszystkim odpowiadałem: \"chuj wam do tego!\" a Ona strasznie mi sie podoba, wciąz jestem przy niej podniecony, jest naprawde bardzo zadbana i w ogole uwazam ja za swoj ideał :) myśle ze Jej figura przypomina bardzo figure salmy Hayek (powiedzmy taki okres gdy aktorka ma kilka kg więcej) jest niskiego wzrostu, spory biust. mysle ze nie jeden facet marzy o takiej kobiecie ale wstydzi sie do tego przyznac :) a jesli chodzi o seks to jest naprawde bosko, czuje ze mam kobiete \"pod soba\" a nie anorektyczke. deske...

Brawo dla tego co wie co dobre :) Bita śmietana i takie ciałko to normalnie szok :P

Gość D.Ocean
Kobiety o pełnych kształtach są najlepsze! Czekam na dalszą dyskusję!

Gość cyniczkaaaaaaaaaaa
No, jestem pod wrażeniem... Kto by pomyślał, że tylu Panów deklaruje swoją miłość do wieszaków i nietolerancje wobec rozmiaru 40. Mam 23 lata, 168 i 69 kg, rozmiar - dobra 40 a jakoś na powodzenie nigdy nie narzekałam... Nawet Ci, którzy twierdzą, ze nie lubię grubych się do mnie kleją. Zatem nasuwa się pytanie... co jest grube?

Gość Ej no ludzie
nie popadajcie w skrajności: z jednej strony tzw."wieszaki" a z drugiej tzw. "puszyste"! Tak jakby nie było nic pomiędzy! :o Poza tym kobieta o pełnych ksztaltach to ta o figurze klepsydry a nie baryłki!

Gość cyniczkaaaaaaaaaaa
Słuszna uwaga.

>> Mam 23 lata, 168 i 69 kg, :o:o:o Przestań tyle żreć, to może nie będziesz wzbudzała u ludzi obrzydzenia tocząc się plażą :o

Gość eh dzieci dzieci...
Companiero, chłopcze, chciałbyś mieć taką panienkę. Nareszcie dałbyś odpocząć ręce.

>> Companiero, chłopcze, chciałbyś mieć taką panienkę. Nareszcie dałbyś odpocząć ręce Jakbym chciał chodować tucznika, to bym zamieszkał na wsi i kupił kilka świń :o

Gość Towarzyszu Jarosławie
przodownikowi pracy nie przystoi siedziec na kafe! Dzis trzeba wyrobic 180% normy!:p

Gość freudka
Przeprowadziłam szybką psychoanalizę osobnika, który w każdym wątku próbuje pokazać jak to jest złośliwy. Biedny, zakompleksiony chłopak, który nie umie odnaleźć się w realu, więc próbuje zaistnieć w świecie wirtualnym... Synu, żeby prowokować trzeba być inteligentnym, Ty co najwyżej wzbudzać śmiech (litość?).

Ehhh.... jak ktoś próbuje zaimponować innym swoim obcojęzycznym nikiem powinien przynajmniej wiedzieć jak go się poprawnie pisze ... To tak na marginesie. Z drugiej strony jestem bardzo ciekawa dlaczego tak bardzo pałasz nienawiścią do kobiet przy kości? Jeszcze dobra rada ode mnie - powinieneś poważnie pomyśleć nad leczeniem się na nogi bo na głowę to już za późno niestety...

Wiem jak się piszę "kompaniero" :) Ale mniejsza o to... Co do tej nienawiści... To oczywiście nie jest nienawiść. Otyłość powinno się leczyć, a nie uważajć ją za normę. Mnie osobiście obrzydzeniem napawa widok tłustego kloca toczącego się chodznikiem, w lecie zasapanego, zapoconego, śmierdzącego... że już o walorach estetycznych widoku hipopotama nie wspomne :o🖐️

Ok. Rozumiem Cie... Dla mnie też nie jest szczytem przyjemności przebywać w obecności obojętnie czy Pani czy Pana i nie wazne ile waży która/y ma coś z higieną na bakier :/ Ale o tym nie był ten wątek... Poza tym, nie uważasz że mógłbyś swoją krytykę wyrazić troszeczkę mniej obscesowo? Niektórym takie komentarze naprawde sprawiają przykrość, po pierwsze z racji iż są w dużej mierze niesprawiedliwe a po drugie dlatego, że każdy ma swoją godność i nikt nie ma prawa do obdzierania go z niej. Nie życzę Ci tego aby ktoś ciebie poniżał i obrzucał błotem ale może dopiero wtedy byś sie dowiedział jak to smakuje odstawać od normy...