Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyszczul

wazne pytanie. za szybko wzielam tabletki ?

Polecane posty

Gość pyszczul

Mama pytanie nie bardzo wiem co mam zrobic... sprawa wyglada nastepująco : brałam luteine... zazwyczaj po 3 dniach od przestania pojawia sie miesiaczka... tym razem po 3 dniu tez sie pojawiła tak myslslam przynajmniej bylo to bardziej takie plamienie... bo dzisiaj niestety juz go nie mam... problem polega na tym ze mialam brac tabletki novynette i zaczelam je brac od tego dnia w ktorym zaczelo sie plamnienie bo wygladalo jak poczatek miesiaczki... a dzisiaj juz nie ma... i nie bardzo wiem o co chodzi...

Na wszelki wypadek zabezpieczaj się dodatkowo pierwsze 7 dni brania tabletek. i po kłopocie.

Gość ggfgfdgfd
pyszczul- tez tak mialam, po prostu okres zanikl po wzieciu tabletki. swojego czasu tez mnie to zaniepokoilo i przeszuklalam wiele for i jest to dosyc czeste zjawisko, takze nie masz sie co martwic. tabletke dobrze wzielas. a skoro wzielas to w 1 dzien cuyklu to jestes zabezpieczona od razu

plamienie (każe) zalicza się do poprzedniego cyklu. 1 dc to dzień z realnym żywym krwawieniem. dlatego lepiej zabezpieczać się 7 pierwszych dni i uniknąć schiz, że "a co, jesli to było plamienie okołoowulacyjne".