Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalaa mii

Rolnicy zablokowali mi dzisiaj droge i spoznilam sie do pracy

Polecane posty

Gość Maalaa mii

Dlaczego tych prymitywow policja nie zamyka. Jak chca, to niech ida protestowac na swoje pole, a nie na drogi. A tak przeszkadzaja normalnym ludziom, ktorzy wlasciwie ich utrzymuja

No nie!!!!!!!!!!!!! Jestem żoną rolnika i on nie jest PRYMITYWEM!!!!!!!!!!!!! NIE BLOKUJE DRÓG CHOC PRZYZNAJĘ ,ŻE ROLNICY MAJĄ RACJĘ! POCZYTAJ SOBIE PRYMITYWIE TROCHE A POTEM PISZ!!!!!!!!!!!11 CHOLERA ALE SIE WKURWIŁAM CO ZA LUDZIE! a JAK LEKARZE ODCHODZĄ OD ŁÓŻEK TO DOBRZE? A ZARABIAJĄ PO 15 TYŚ CO NAJMNIEJ MIESIECZNIE!!!!! SIE TERA WKURWIŁAM ,NO NIE ....

Dajcie spokój tym lekarzą oni mają racje sama, jako pacjentka, zauważyłam jaki chory bezsens panuje w szpitalach, lekarze robią po 18 h , latając między izbą przyjęć, oddziałem, operacjami, a poradnią. też kiedyś sądziłam, że przesadzają, ale teraz im wspolczuje, człowiek to nie robocop, nie ma baterii, które może sobie wymienić, a chyba nikt nie chce żeby operował go lekarz, który jest po paru zabiegach i od 12 h nie spał :O

Oni nie sa zbyt inteligentni. Mysla, ze wszystko im sie nalezy, a w rzeczywistosci maja pare hektarow na krzyz i udawaja wielkich panow. Dlaczego nie placa KRUSu? Cale spoleczesntwo ich utrzymuje, a ponadto otrzymuja doplaty unijne

Dopłaty- zabrali rolnikom od zbóż a dali dopłaty -na jedno wyszło ,może nawet gorzej ,bo jesli ktoś miałby b.dobre plony to wolałby sprzedać dobrze niż te ich pieprzone dopłaty

Gość rolnicy to taki sam syf jak
górnicy, całe społeczenstwo ich utrzymuje :O

Polska jest jeszcze zacofana, tu jest tylu rolników co w żadnym innym kraju, jest nadprodukcja więc są małe ceny skupu a wieśniaki chcą żeby płacili bóg wie ile. Ma parę hektarków i wymyśla, rolnikom zawsze źle, drogo bo jest za ciepłe lato, za zimne lato, za sucho, za mokro... Zawsze znajdzie się powód do narzekań

Gość zaqwsx
A tak przeszkadzaja normalnym ludziom, ktorzy wlasciwie ich utrzymuja" kpisz czy o drogę pytasz? moze sama wyhoduj sobie warzywa, owoce. Sama kup sobie krowe i ją wydoj. gdyby nie rolnicy to byś teraz leżała i kwiczała. Więc pomysl troszkę zamin napsizesz kolejną bzdurę, bo zal czytać i zeby nie było- nie jestem rolnikiem i nie mam z rolnictwem praktycznie nic wspólnego

Gość EEEEEEEEEEEE
Syfem i wrzodami są tacy jak wy!Rolnik i gornik na was pracują,a nie wy na nich.Darmozjady!

No wiecie co! Wczoraj moja przyjaciółka musiała nocą gnać na izbę przyjęc, bo sie dusiła i rzygała a lekarz do niej \"uwazaj bo mi zazygasz sprzet za 3Otysięcy!\" Uwierzycie? A ona tracila oddech i nie mogla tego kontrolowac...

Gość zaqwsx
chinks- nie wiem, czy zauwazyłaś, ale ostatnimi laty są naprawde duze anomalia, jeśli chodzi o pogode. A niestety wszystko musi mieć odpowiednie warunki do tego, zeby się rozwijać

oczywiście są wyjątki i takich też znam :O ale ja mam na myśli lekarzy z powołania, chociaz jest to dość absurdalne, bo lekarz z powołania nie strajkuje po prostu jest mi żal niektórych..

To prawda za dużo gospodarstw ,bedzie mniej ,bo do tego prowadzi polityka państwa , ale wtedy powstaną ogromne molochy gdzie choduje sie zwierzeta i miąsko nie bedzie już takie smaczne, bo bedzie je czuć chemią i gnojem.....

zaqwsx To może niech rolnicy sami sobie budują kombajny i inny sprzęt potrzebny do uprawy i hodowli? Co za ograniczone rozumowanie- wiadomo że każdy jest potrzebny tylko we wszystkim musi być umiar. PRL kładł nacisk na rolnictwo i przemysł gł. ciężki i teraz przedstawiciele tych zawodów nie moga się pogodzić, ze czasy się zmieniają. A pogoda nigdy nie jest dobra, zawsze znajdzie sie jakiś powód żeby ceny szły w górę, choćby niekorzystny układ Marsa w stosunku do Saturna

czyli -każdy jest potrzebny i "prymityw" rolnik i górnik-bo w dupcie ciepło też chcemy mieć i pani która sprząta ulice -bo w szpileczkacg w gówno tez nie chcielibyśmy wejśc Więc o co ten spór - jak zwykle o kase- niestety to żałosna prawda .

No,na targ nie chodzę.Myślałam,ze chodzi Ci o ceny w sklepach.:)

Ludzie jak nie znają faktów to myślą że inny ma lepiej od niego i nie chcą żeby tak było , bo my Polacy nie dzierżymy jak ktoś nie daj boże lepiej by miał od nas nie?

Ja się z Tobą nie wadziłam.:) Jeśli chodzi o moje zdanie,to powiem,że wszystkich ludzi,tzn.wszystkie zawody mam w poważaniu.Wszystkie sa potrzebne.

To dobrze,że do wszystkich.:) Tylko,ze wszyscy poszli sobie już z tego topiku.I dobrze.Po co się klócić?