Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka........

czy ktoś jeszcze wie, czym jest wyobraźnia?

Polecane posty

ja też się fajnie bawię :P tak naprawdę nawet nie myślałam, że jeszcze potrafię tak się bawić :) dziękuję

ok dziewczyny, urzadzimy sobie moze zabawe mala co? okreslmy trzyletni przedzial dla pozostalej dwojki, w ktorym wg nas sie znajdujemy wiadomo ze nie do konca tak sie da stwierdzic, bo - tu sie oczywiscie zgodze z kotkiem - wiek wcale nie rowna sie doswiadczene ale jakies prawdopodobienstwo jest, pewnie nawet dosc duze, o ile dobrze sie potrafi interpretowac czyjes wypowiedzi to jak?

no i wystarczy kotku, że masz tego świadomość :)

kotku, przeciez wiesz ze nie chcialem cie urazic? ale szczerze pisze co mysle, i jestem tego coraz bardziej pewny :D ;)

kotku przecież dopiero się będziemy bawić, proszę, zostań z nami do końca

sumienie ..ja nie spałam od 2 dni :P i dlatego chciałam iśc spać no ale ..myśl co chcesz . Rezerwy nie nabrałam i znowu ZONK .. lubie prowadzić poważne tematy itd.. Masz zupełnie mylne pojecie o mojej osobie . zostanę do końca ech...

powiedzmy tak Kotku nawet nie wiesz jak Ci zazdrosczę ja też chciałabym być młoda i pewnie nie ukrywałabym wtedy swojej prawdziwej osobowości

te literówki wynikają z małego zmęczenia materiału :P no dobra już się zastanawiam nad tym wiekiem

Syla ..młoda czyli jaka ? widzisz dla mnie wiek jest abstrakcyjny .. Zacytuje tu słowa mojego ulubieńca forumowego . " mozna byś trupem za zycia jak i starcem za młodu " o czym swiadczy wiek ? ok. kończe juz ten temat zatem zacznijmy zabawe:)

ok zanim ja podam swoje typy, ktore do waszych przyznam sa bardzo zblizone :D to chcialem zwrocic uwage na jedna rzecz tylko to jak mnie obie postrzegacie, dla kotka jestem starym piernikiem, dla syli mlodzikiem :D i z wielka checia mi dodalyscie/odjelyscie lat, bo z waszej perspektywy to tak wyglada