Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka........

czy ktoś jeszcze wie, czym jest wyobraźnia?

Polecane posty

Gość miłej zabawy dzieciaki
;)

tak, masz racje, zirytowales mnie jeszcze bardziej i nie mam zamiaru tego ukrywac. temat tej twojej "logiki kobiet" to moze pomine, bo nie chce sie jeszcze bardziej irytowac. zwyczajnie, po co mam sie zbednie denerwowac? masz tez druga racje: lepiej potraktuje wszystko z przymrozeniem oka! :D widzisz, jak masz duzo racji, po co ci jeszcze dogadywac sie o "logike kobiet"? :D pesymizm jest przeciwienstwem optymizmu, a realizm lezy dokladnie po srodku, wiec moze lepiej przyjmijmy, ze realizm, to wypadkowa pesymizmu i optymizmu? :D realizm=optymizm-pesymizm? jakby to narysowac na osi, to by wyszlo na zero, czyli interpretacja bliska prawdzie, co ty na to? :D

Gość zgodzisz się chyba ze mną
że tym razem dużo lepiej trafiłeś :) dobranoc i powodzenia ze szczerego serca

brand, ale o to mi wlasnie chodzilo, ciesze sie ze pomimo mojego wysilku i tak do tego doszlas swoja droga wedle swojej logiki :D :p chociaz domyslam sie ze zrobilas to tylko po to zeby uniknac moich dalszych wywodow :p :o

doszlam pomimo twojego wysilku? ;] czyli rozumiem, ze starales sie, abym za wszelka cene nie doszla do tej kompromisowej konkluzji, tak? ;] milo slyszec, bo juz myslalam, ze przez caly czac starales sie mnie nawrocic na twoje myslenie, normalnie odczulam ulge, ufff. :D

Gość nie zapominaj że autorka
jest dobrym obserwatorem :)

nie nie, nie o to mi chodzilo :p ze pomimo mojego wysilku doszlas do takiej konluzji inna droga :p :D

a co do myslenia juz ci rpzeciez mowilem ze uwazam, ze gdyby wszyscy mysleli tak jak ja to byloby nudno :p

a, i optymizm+pesymizm, to jednak nie to samo, co optymizm-pesymizm, wiec nawet jak ci o to wlasnie chodzilo, to zle to ujmowales, takze ciesze sie, ze moglam pokazac ci, jak to powinno byc ujete. :p

ekhem, ja naprawde nie chce sie czepiac... :D ale... :D jesli chcesz rysowac sobie na osi przeciwstawne wyrazenia to do powiedzmy 1 byloby to -1 wiec 1+(-1) = 0 czyli wypadkowa a 1-(-1) = 2 :p to tak jesli sie bawimy w ta os i wyrrazenia rpzeciwstawne :p :D

oczywiscie ze chcialem, i bede chcial dopoki mnie nie przekonasz do swojej racji na tym polega dialog czyz nie? :D jestem otwarty na twoje argumenty, naprawde :p

ale to byly sensowne, nie wiem czemu tego nie rozumiesz. :classic_cool: co do twojej "logiki kobiet"... to moze zaczne udawac faceta, co? wtedy moze przestaniesz postrzegac moje slowa przez pryzmat twoich uprzedzen. :p :p

wlasnie dlatego :D :p i dlaczego myslisz ze postrzegam cie przez pryzmat moich rzekomych uprzedzen? ja jedynie odpowiadam na twoje wypowiedzi, z nich wyciagam wnioski, z niczego innego zauwaz ile trwalo zanim z tym wyjechalem, chyba o czyms jednak swiadczy? :D :p i dlaczego mialbym chciec zebys udawala faceta? inna perspektywa poszerza pole widzenia gdybym mial z tym takie problemy jakie probujesz mu wmowic to bym tu nie pisal z toba teraz :p ;)