Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela22

Rak Piersi.

Polecane posty

Gość Ela22

Moja mama ma pod pachą duży guzek. Ma go już długo ale dopieru teraz zaczął ją boleć. Namawiam ją aby poszła do lekarza, ale ona chce jeszcze czekać. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to rak piersi? Dodam, że babcia mojej mamy, ciocia i wujek umarli na raka:( Z góry dziękuje za odpowiedzi..

Weź mamy pod pache i idzcie obie na usg piersi. Powiedz jej wprost, że bardzo się martwisz i że chcesz sprawdzić też siebie. Ja mam 23 lata i co roku robię usg. Chodzimy obie z mamą.

Poza tym zmiany wcześnie wykryte są wyleczalne, ważne tylko byś pomogła maie zrobic ten pierwszy krok z wizytą u lekarza. Jeśli mam nadal nie zmieni zdania, poproś o pomoc jakąś jej koleżankę, ciotkę żeby jej "nagadały" . Powodzenia.

Gość Ela22
Dziekuje za rade. Sprobuje chociaz watpie, ze przekonam mame bo jest bardzo uparta:( :(

Gość Ela22
:P wolę jednak namówić mame.. chociaż będzie trudno :( A jak myślisz jakie jest prawdopodobieństwo ze to rak?:(:(:(

Gość z g r o z a
pracuje na izbie przyjęć :o dość napatrzyłam się na TRAGEDIE.DOŚĆ.Na co Twoja mama liczy? Że przejdzie????? Samo zniknie? Masz szybko zarejstrować siebie i mame i nie ma to tamto, owanto czy ją przekonasz czy nie.NASTRASZ ile wlezie.Może jeszcze nie jest za późno.Badanie warto robić.Bo często (ALE NIE ZAWSZE) okazuje się niewinnym guzkiem.

Każdą zmianę trzeba sprawdzić. Nie jestem lekarzem i na prawdopodobieństwie się nie znam. Ale wiem, że z zaniedbania umiera dużo kobiet. A czy badanie to tak dużo? Nie. Gadaj z nią ile się da.

Gość tutaj nie jest ważne prawdopod
obieństwo. Piszesz że ma go od dawna a teraz jeszcze boli, więc niestety spore. A im dłużej Twoja mama zwleka tym gorzej dla niej. Powiedz jej dosadnie że jesli to rak to szkodzi sama sobie, no i zapytaj czy chce umrzeć. Z takimi rzeczami się nie czeka... Późnij dziwota że na raka tyle kobiet umiera:/ A przeciez we wczesnym stadium jest to wszystko do wyleczenia

Gość Cancer

W 2011 roku zdiagnozowano u mnie raka płuca w stadium 4 i w tym roku byliśmy podekscytowani mogąc świętować rocznicę sześć lat przeżycia - przeżycie, które nie było zdalnie rozważane w 2016 roku. Od czasu diagnozy nauczyłem się wiele o raku płuc minęło kilka lat. Nie miałem pojęcia, że mój LUNG (po lewej) był odpowiedzialny za te połączone objawy! Zmęczenie, bóle w klatce piersiowej, szyi i ramionach. Moje życie zmieniło się w jednym oddechu, kiedy mój lekarz zdiagnozował u mnie zaawansowanego raka płuc, który był NIEMOŻLIWY, NIEPRAWIDŁOWY i TERMINALNY. Zawsze będę pamiętał ból i łzy z twarzy mojej żony, jak również moich córek i moich bliskich przyjaciół. Podobnie jak wielu innych ludzi, to nie był pierwszy raz, kiedy moje życie zostało dotknięte przez raka. W 2002 roku u mojej siostry zdiagnozowano białaczkę. Na szczęście dla nas zdiagnozowano ją na późnym etapie i zmarła. Więc kiedy mój lekarz przekazał mi informacje o mnie, wszyscy myśleliśmy o pozytywnej energii, by walczyć z tym, ponieważ nie zamierzałem pozwolić temu położyć kres mojemu uśmiechowi. teraz prowadzę normalny, zdrowy i aktywny tryb życia dzięki „Dr Ricks Oil For Cancer”, który przepisała jej moja żona. Tak wielu dobrych ludzi straciło tam życie z powodu chciwości, rząd będzie głosił przeciwko ziołowym ziołom, ponieważ to tylko jedno prawdziwe lekarstwo, ale zarobi na pigułkach, ponieważ im więcej leczysz, tym więcej pieniędzy wydajesz, dzięki Doktorowi mojej żony, który powiedział nam to. Będę chciał doradzić każdemu, kto przeżywa smutek z powodu raka, by dotrzeć do Dr Ricka i gwarantuję, że zostaniesz wyleczony.

Skontaktuj się z nim za pośrednictwem: ricksimpsonoilforcancer@gmail.com