Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Jakos nudno tu dzisiaj....

Polecane posty

Gość Psełdonim
Wies co, Samica? Wolałbym rozmawiać na temat mężczyzn dla ktrych standardy piękna kobiecego ciała są równie ważne, co standardy piękna kobiecego intelektu, kobiecych emocji i kobiecej wrażliwości.

Gość Psełdonim
Dziękuję, Psełodnimie, za okazanie mi wielkoduszności. :-) Odczuwam coś na kształt głębokiego wzruszenia...

Gość złośliwa samica 30
Nie jestem wrażliwa,nie lubie okazywać uczuc.Czy przez to jestem mniej piekna od tych wrażliwych ,rozwinietych intelektualnie kobiet?

Psełdonimie ale najinteligentniejsza ,najwrażliwsza kobieta nie nakręci faceta jeśli będzie brzydka jak noc.

Co tu dużo mówić piękno ciała i piękno duszy to dwie zupełnie różne rzeczy,jednak dobrze jest jeżeli sie wzajemnie uzupełniają.

krwawa- wiadomo, że zarówno mężczyźni jak i kobiety są wzrokowcami, "od pierwszego wejrzenia" to co to takiego? miłość?:D wiadomo, ze najpierw trzeba się sobie spodobać fizycznie a reszta uczuć, czy emocji dopiero w praniu przychodzi:)

Gość złośliwa samica 30
Ja?Niby dobrze.Intrygująco,apetycznie i takie tam bzdury.Ale faceci szukają we mnie piekna wewnetrznego ,a to działa na mnie jak płachta na byka :O Mańka popieram Cie w 100% jak kobieta jest brzydka,to rzadko kto szuka w niej czegokolwiek.

Gość Psełdonim
W dobie rozwoju internetu, Doprawdy, nie jest tak, jak piszesz. Nie widzę Cię, nie znam Twojej fizyczności. Ale możesz mnie zaintrygować tym co, i jak piszesz.

Pseudonim to co ja tu pisze to moga być gruszki na wierzbie, weź to pod uwagę i zawsze, ale to zawsze oczekuj zdjęcia:D

Gość Psełdonim
Samica, a Ty jesteś brzydka zewnętrznie, czy intrygująca?

Gość Psełdonim
Nie, moja miła Doprawdy. Kiedy zaczniesz wypisywać "gruszki na wierzbie" zaraz się to dostrzeże. :-)

Gość Psełdonim
Jest zupełnie przyzwoita, Mańka. :-)

ja mam bujną wyobraźnie, łatwo byłoby mi się zauroczyć samymi literkami, ale do cholery mam rozum i to, że wyobraźnia podsuwa mi obrazy nie znaczy, że je przyjmuje do świadomości:) tobie też Pseudonim radzę- więcej zdrowego rozsadku:)

Gość złośliwa samica 30
Intrygująca złosliwa itd.Jestem jaka jestem..Lubie kafe,bo moge pisac tutaj co naprawde mysle.

Gość Psełdonim
Zdowego rozsądku mam aż nadto, Doprawdy. :-) Zapewniam.

Złosliwa Samico ważne żeby zawsze być sobą ,śmieszą mnie ludzie którzy pisząc tutaj anonimowa dbają o swój image ,po to jest to forum żeby pisać to co sie myśli.

Gość Psełdonim
Cześć, Pilton. Możeliwe, że zrowego rozsądku mam nawet za wiele. :-)

Gość Psełdonim
Ale, ale... Na początku rozmowy wyszło, że temat fascynacji kobiecym ciałem nie jest szczególnie popularny. Proponuję więc rozmowę skierować na temat fascynacji ciałem mężczyzny.

Gość złośliwa samica 30
Mańka no własnie:)Ty Piton i jeszcze pare innych kobiecych nicków jestescie naturalne i kto Was ma polubić to polubi bez tej otoczki wrażliwosci :O W realu moge też,tylko juz sie wszyscy przyzwyczaili do moich wywodów.Czas na kafe :classic_cool:

Gość Psełdonim
Pilton? A jak mężczyzna może mieć zadname dłonie, skoro ciężko fizycznie pracuje łapami?