Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

Jakos nudno tu dzisiaj....

Polecane posty

nie powiedzialam dlonie tylko paznokcie, chociaz zadbane dlonie to też plus ciezka praca tego nie wyklucza wazne, zeby miał krótko obcięte pazurki, czyste, nieobgryzione i bez poszarpanych skór jesli szorstkie od pracy to niech smaruje kremem :)

Gość złośliwa samica 30
Mi sie podobają faceci którzy pracują fizycznie.mają wyrzeźbione ciało,meske silne dłonie.

Od roku przeżywam fasynację pewnym muzykiem ,trębacz ,pięknie śpiewa.Jest to fascynacja platoniczna facet jest z metra ścięty i koleżanki, które o tym wiedzą śmieją się ze mnie .ale kiedy go słyszę i widzę to czuję ttą jego wrażliwość no i ten głos...

Gość złośliwa samica 30
Na mnie głos też działa.Jestem w pubie za mną ,wystarczy ze usłysze jakis męski głos odwracam sie i Go szukam.Głos,zapach,oczy(ale chodzi mi bardziej o to jak patrzy na mnie)niz o kolor.

Gość Psełdonim
Pilton? Ty wiesz na czym polega ciężka, fizyczna praca? Zadbane łapki u mężczyzny, to mit. Wiem coś o tym, ponieważ zdarza mi się fizycznie tyrać.

Gość Psełdonim
Może by tak nieco mniej abstrakcji, Mańka? Co musi mieć?

Złośliwa mam podobnie jak ty ,czasami dziewczyny wzdychają do jakiegoś gogusia że taki jest boski ,a ja nic w nim nie widzę,dobre opakowanie to nie wszystko chociaż przyznam ,ze się liczy.

Gość Psełdonim
Hmmm, kiedyś słyszałem tezę, że kobiece ucho jest najbardziej erogennym miejscem ciała kobiety. :-)

Musi być męski ,niekoniecznie ładny -lalkowata uroda odpada,duże silne dłonie,silne ramiona.Nie cierpię chudych szyjek i cienkich nóżek.

otóż wiem wiem tez naczym plega różnica miedzy rękami poznaczonymi ciężka pracą a rękami flejtucha :p taaaak, uszkooooo :)

Gość Psełdonim
I ja ich nie cierpię, Mańka. :-)

Gość złośliwa samica 30
Dziwne...Ze mnie sie nabijają ze przywiązuje wage do głosu, zapachu i ze szukam tego czegoś.Uwielbiam rozmowy przez telefon z facetem,bo po tonie jego głosu moge wyczuć emocje.Działa mi wyobraznia.Lubie wysokich mężczyzn .

Gość Psełdonim
To w takim razie, Samica, zazwoń do mnie. :-) Przekonasz się co do mojego słusznego wzrostu...

Gość Psełdonim
Mańka, Ty także do mnie zawoń, żeby się zorientować, jak ja pachnę. :-)

moim ideałem jest ten, który dziala na moje wszystkie zmysły, fakt, że zawsze ma powyżej 180 cm wzrostu niczego nie zmienia:D

nie moze byc za chudy najlepiej żeby byl wysoki, dla równowagi bo ja malutka zapach - fetysz :) glos - ma dla mnie znaczenie drugorzedne. nie raz sie przekonałam, ze do sexownego glodu podpięta jest jakas mizerna kukielka :D

Gość Psełdonim
OWszem, doprawdy, zmienia i to bardzo. Cała populacja poniżej 180 cm nie wchodzi w grę.

Gość Pseldominie
Ja lubię miłych i opiekuńczych mężczyzn. Miałam takiego chłopaka. Bardzo go lubiłam, ale nie byłam w nim zakochana, on tak. Kochał mnie taką jaka jestem. Poznaliśmy się na przystanku autobusowym. Codziennie rozmawialiśmy ze sobą. Zaineteresował się mną, za wszelką cenę chciał się ze mną umówić. Byliśmy razem w kinie, kawiarni, na spacerze. Pamiętam jak przyszedł do mnie wypachniony, miał niebieską koszulę, czarną skórzaną kurtkę, w ręku trzymał maskotkę, zielonego pieska. Zrobiło to na mnie wrażenie.

Gość złośliwa samica 30
Jak zadzwonie to zaczne sobie wyobrażac jak wyglądasz.Wzrost byleby nie przekraczał 185,bo wtedy bym przy nim wyglądała jak mrówka przy wieży.

Gość Psełdonim
Rzeczywiście sprłatała Ci figla. :-) Pachnę standardowo. To znaczy, może niestandardowo, ponieważ do pielęgnacji ciała używam niezbyt poularnego mydła szarego o nazwie Biały Jeleń. Kobiety wolą panów wyfiokowanych dezodorantami.

Gość Psełdonim
Ba, PSełdonimie, a pokaż Ty mi kobietę, która nie tęskni za męską opiekuńczością?

Gość Psełdonim
A czy coś w tym złego, że zaczniesz sobie wyobrażać, jak ja wyglądam, Samica?

Gość Psełdonim
Do golenia używam kremu o nazwie Brutal. :-)