Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwatpienie25

Jak poznaliście Wasze połówki?

Polecane posty

Gość zwatpienie25

Gość depresja1980
ja jeszcze nie poznalam i przestalam wiierzyc ze poznaam:(

Gość agagaga
na gg

Gość ksennaa
Na imprezie u kolezanki...przez 3,5 lat zylam zyciem singla:). Nie szukalam, milosc sama mnie niespodziewanie dopadla:). Nic na sile!

Gość Nie goń za tym
Przyjdzie samo. Nie stawiaj tylko zbyt wysoko poprzeczki dla partnera bo to jest podstawowy błąd , bądz sobą a przyjdzie samo

poszłem na kawę z koleżanką z pracy, a obudziłem się rano z jej siostrą, dziś koleżanka z pracy jet moją szwagierką

Gość gietunia
Swirowal z moja przyjaciolką... poznalam go u niej w domu. pozniej ona wyjechala do irlandii my sie zakumplowalismy...kiedy wrocila pop miesiacu nadal pomiedzy nami byla przyjazn...kiedy znow byli razem uznal ze nie potrafi beze mnie.... :D

Gość Natasza27
Ja poznałam na imprezie w lkoalu. Ja z koleżankami na mocnym "nie" dla kolesi z imprez. On przy barze z kolegą. Ja w kolejce po drinka. On "taka piekna kobieta sama" ja "goń sie parówo":-) Jestesmy ze soba półtora roku:-)

Gość zwatpienie25
:D

Gość załozylam swój profil
tu na kafe

Gość fdsgghh
ja tu na kafe poznalam faceta ale niestety to nie to i terazmysle jak z nim skonczyc

Gość moniiia
wlazłam do jego domu z urzędu, wyszłam a on za mną :D jesteśmy razem kilkanaście lat

Ja swojego mężczyznę poznałam przez znajomych znalismy sie rok przed związaniem ze soba i nawet na poczatku nie za bradzo sie lubiliśmy:-)

Gość lalelilo lu
Ale ja was bardzo proszę: przestańcie pierdolić że coś przyjdzie samo, że nic na siłę itd itp. Owszem, może coś "samo się pojawić" ale nie musi, zwłaszcza samo się pojawi w życiu dziewczyny która jest otwarta na ludzi, przyciąga do siebie mężczyzn, wydaje się atrakcyjna. Jednak są takie osoby które całe życie przewegetują niezauważone jeśli się w porę nie otrząsną, osoby które się nie doczekają miłości jeśli nie zaczną za nią świadomie rozglądać! Ja na przykład jestem introwertyczką, mało towarzyską, małomówną, przeciętną z wyglądu. Nie umiem zadbać o utrzymanie znajomości a mężczyzn wręcz zniechęcam. Zatem gdybym nie zaczęła świadomie szukać np po serwisach randkowych, gdybym we właściwym momencie nie zaprosiła TEGO JEDYNEGO, pozannego na jakimś spotkaniu w knajpie, na piwo, byłabym ciągle sama (i pisała w tej chwili na topiku o 30-letnich dziewicach bo wiele mi nie brakowało). A ponieważ przełamałam się, zmusiłam do działania, to jestem od paru lat w naprawdę szczęśliwym związku.

jak sie poznalismy to nie przepadalismy za soba, po roku znajomosci nam sie odmienilo :) i tak juz 5 lat :D

Kobietę z którą byłem trzy lata, poznałem w lokalu. Siedziała ze znajomymi. Jeden z nich to mój znajomy.

Gość lala piekna 21
ja poznalam mojego chlopaka bo napisal do mnie na mojej stronie internetowej. Hehe coraz czesciej ludzie poznaja sie przez internet

Gość salomona ona
a ja spotkalam go w szpitalu- byl moim lekarzem:)