Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiczne to totalny

frustrat i palant

Polecane posty

Gość komiczne to totalny

Jak mozna byc takim idiota i jak mozecie pisac ze on jest inteligentny? to totalny idiota i nie ma pojęcia o życiu

Gość komiczne to impotent
!

Gość ale kto

komiczne aleś tym kobietom zalazł za skórę :P Ja tam lubie czytać Twoje opinię ;) taki zimny kubeł na głowe :D:D:D no cóz nie kazdy lubi zimną wodę ;) Pozdrawiam ;)

"Kobieta to jest coś, co się absolutnie nie da ogarnąć męskimi marnymi pięciu zmysłami" Odniosę się do stopki, która również traktowana jako żart, jest świadectwem idiotycznych wyobrażeń o kobiecie jako tajemnicy. Psychologia posunęła się nieco od czasów Wertera ;)

:) a znasz kobiety dokładnie??:P "Kobiety" pytam ;)

kobiety nie mają przed mężczyznami juz żadnych tajemnic...no chyba, ze cena kolejnej pary butów;)

z moją żoną zjadłem już dwie beczki soli i ciągle stanowi dla mnie zagadkę, pewnie zjem jezszcze ze trzy i tak pozostanie bez zmian

dla mnie kobiety nie maja tajemnic chyba, ze tajemnicą nazwiemy teorie chaosu :P

komiczne..zdradz prosze co masz takiego w sobie ze te kobiety maja taka obsesje na Twoim punkcie;):) tylko jakas sfrustrowana idiotka moglaby zalozyc taki topik:P

Doprawdy jeżeli masz kobietę którą inetersuje tylko kolejna para butów to juz niestety ale tylko i wyłącznie Twój problem ;) ja mam ich raptem 4 pary ;) każde na inna porę roku ;)

blondyn :D daj spokój... kobiety to ludzie (wiem, ze to radykalna teza ale możliwa do udowodnienia) ludzie obojga płci mają psychikę, którą można poznać różnice pomiedzy kobietami, nie wykluczają możliwości wzajemnego zrozumienia i poznania, oczywiście jeśli nie jest się bardzo miłym blondynem :D

v33 jak rozumiem to, że masz 4 pary butów świadczy o twoim bezgraniecznie pieknym i głębokim wnętrzu, tajemniczym i nie do ogarniecia przez przecietnego faceta...taaaak strasznie tajemnicza jesteś:)

Gość doprawdy znowu nie zrozumiała
co sie do niej mówi :O

Z mojego punktu widzenia, nie jest wazne ile kobieta ma par ale w jakimi fasonie :D A zupełne poważnie mówiąc zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn są osoby nieskomplikowane, prostolinijne, nawet prymitywne jak i pełne zawiłości, sprzecznosci. Płeć sama w sobie nie ma nic do rzeczy.

4 pary butów... 2 pary dżinsów? i 6 fajnych, wyciągnietych swetrów? ;)

Doprawdy sam to spłyciłes do takiego poziomu ...wiesz staram się dorównać poziomowi rozmówcy ;)

nie komiczne jestem kobietą która chodzi w klasycznych marynarkach czasem mini i szpilkach praca tego ode mnie wymaga ;)

frk-09 Z mojego punktu widzenia, nie jest wazne ile kobieta ma par ale w jakimi fasonie A zupełne poważnie mówiąc zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn są osoby nieskomplikowane, prostolinijne, nawet prymitywne jak i pełne zawiłości, sprzecznosci. Płeć sama w sobie nie ma nic do rzeczy. wiele racji z tą róznicą ze wam męzczyzną wystarczy dobra kuchnia niezły sex i wieczór przed telewiorem abyscie poczuli się jak w niebie :D:D:D

Tajemnicą jest człowiek, konstrukcja naszej swiadomości, bez względu na płeć a nie nieodgadniona kobiecość. To są brednie wynikłe z granic jakimi kultura i obyczaje oddzielały obie płcie.

ide na erotycvzny nie mam ochoty udowadniac ze nie jestem wielbłądem i rozdrabniac się w męskiej psychice ;)

frk ma rację do tego świetnie się orientuje w cenach damskiej garderoby:D

tak na marginesie - jesli 2 z tych 4 par to czerwone szpilki z fajnym czubem a pozostałe 2 to sandałki na szpilce, to jestes fajną kobietą :P:P

"Płeć sama w sobie nie ma nic do rzeczy. wiele racji z tą róznicą ze wam męzczyzną wystarczy dobra kuchnia niezły sex i wieczór przed telewiorem abyscie poczuli się jak w niebie" Z dezylwonturą wyrażasz opinię bez merytorycznej wartości. Kolejny stereotyp, który znajduje uzasadnienie w rzeczywistosci ale na równi z obserwacją, że kobiety tylko ciuchami się interesują. Tak jak wyżej napisałem, są różne typy. Oczywiście, np: kobiety łączące seksowny wygląd ze zdolnościa do czytania ze zrozumieniem, należą do mniejszości :)