Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popaj

Pończochy i kozaczki

Polecane posty

Gość Pkoa
Podszywaczu powiem krótko Wypierd...! JUST jeszcze się nie zdecydowałem ale myślę nad tym. Także wiem że inaczej też jest bardzo dobrze. :)

Gość Pkoa
nie wiem sam co sie ze mna dzieje ! ten gorset mnie opanowal do obledu !

Gość just me 29
spoko, nie przejmuj się podszywaczami. ja w tym tyg pożyczę gorset od koleżanki i przymierzę czy wogóle będzie mi pasował ;)

Gość Pkoa
ale ja naprawde nie moge spac ani nawet jesc tylko o nim mysle !!!

Gość Pkoa
mysle nawet o dildo

Gość Pkoa
JUST a czym ja się mam przejmować :) No to fajnie pożycz, przymierz i zaprezentuj się w nim facetowi, gwarantuje że odpłynie, aha tylko nie zapomnij o dodatkach do niego :)

Gość just me 29
spoko - kozaki mam, a pończoch nakupowałam sobie ostatnio cały zapas żeby nie było niespodzianki żadnej ;) do występu mam jeszcze 2 tygodnie więc będę miała czas żeby się przygotować :)

Gość Pkoa
Powiedz mi czy wszystko zostało już zaplanowane? U nas w tym miesiącu szykuje się kolejna rocznica związku więc jak widzisz musze przyspieszyć z ty gorsetem albo jakimś fajnym uniformem :)

Gość just me 29
nic nie mamy zaplanowane. rocznica wypada w tygodniu, do tego mój M. pewnie będzie jeszcze w gipsie... zapewne zjemy coś u niego a potem... hmm :) właśnie wtedy mam zamiar pokazać mu się w gorsecie i dodatkach :D a jak chcesz zamówic ten gorset z netu to lepiej się spiesz bo zazwyczaj idzie ze 2 tyg.

Gość Pkoa
No właśnie chyba sobie odpuszcze te zamawianie z netu tylko kupię normalnie w sklepie z możliwością wymiany jak się pomylę w rozmiarze :) ale wpadłem na pomysł że wezmę ze sobą jej siostrę cioteczną która świetnie zna sie na tych rozmiarach :)

Gość just me 29
no :) w takim sklepie i to jeszcze z pomocnicą napewno uda ci się wybrać coś sensownego :) uuuuudanych zakupów życzę ;) a twoja luba kozaki i pończochy ma :>

Gość Pkoa
Pończochy ma to podstawa naszych igraszek :P co do kozaczków ma ale nie takie długie jak Ty masz. Ma tkaie tradycyjne z ładnym obcasem do przedkolana :) ale sama myśl o nich mnie podnieca :P Zakupy napewno bedą uda bo z tego co się dowiedziałem jej siostra ma już wprawę w kupowaniu takich ciuszków :)

Gość just me 29
to widzę że obeznany jesteś w "Rodzinnych" fatałaszkach :P i rzeczywiście bardzo lubisz pończoszki skoro to stały element ;) akurat co do pończoch to wiem że memu lubemu będą się podobać, nawet bardzo :D ostatnio mieliśmy taką sytuację - byłam w pantoflach i spodniach w kant i do tego miałam takie czarne podkolanówki. moje kochanie mnie rozbiera i z błyskiem w oczach i szerokim uśmiechem: "ooo mam bonusa :D:D:D" patrzę się na niego - o co ci chodzi? a on, że mam przecież takie krótsze pończoszki :D hehe uśmiałam się z niego że hej :)

Gość Pkoa
Hhehehehe krótsze pończoszki a to dobre dla mnie to tzw Anty Gwałty gdzie jak widzę moją kobietę w czymś takim to odechciewa mi się wszystkiego :) Pewnie że jestem obeznany w temacie w końcu jestem fetyszystą to znam się na tym :) Właśnie jutro jedziemy kupić gorset zdecydowałem sie na ten http://www.intymna.pl/katalog/complets.php?ctk=show_prod&page_id=catalog&cat_id=201&mid=46&id=8872&page=3&sizeslt=0&sess_id=524aef84bd0523720a0e0248ebd709d7 i do tego jeszcze kupić muszę http://www.intymna.pl/katalog/complets.php?ctk=show_prod&page_id=catalog&cat_id=45&mid=38&id=6889&page=3&sizeslt=0&sess_id=524aef84bd0523720a0e0248ebd709d7 Niezły zestaw :)

Gość just me 29
no nieeeeeeeeeezły zestaw :D podoba mi się :) jestem pewna że i twojej kobiecie się spodoba ;) a to można gdzieś takie rzeczy kupować w sklepie? tzn nie za pośrednictwem netu? jakoś nigdy nigdzie na nic takiego nie trafiłam... co do tych antygwałtów-były czarne więc mojego kochanie od tego nie odrzuciło :P gdyby były beżowe to może tak... ;)

Gość moim skromnym
temat powoli robi się nieaktualny...wiosna idzie!!!!

Gość Pkoa
No właśnie jak nie uda mi się kupić tego w sklepach to jutro zamawiam prze net. Siosta cioteczna mojej dziewczyny zna takie sklepy sprawdzone gdzie można dostać owe cudeńka :) Uważam że pończochy można nosić przez cały rok i co z tego że idzie wiona a po tem bedzie lato skoro wieczory bywają chłodne :P

Gość just me 29
zawsze można założyć pończochy specjalnie na wieczór ze swoim ukochanym :) jak jesteś gdzieś z okolic warszawy to dałbyś jakieś adresy sklepów z takimi cudami :)

Gość Pkoa
Jestem z Wwa wiec jak jutro pochodzę po tych sklepach to napiszę odresy :)

Gość just me 29
ok będę wdzięczna :)

Gość Pkoa
Hej JUST dostałem cynk że super sklep z bielizna jest w domach centrum na górze z tego co pamiętam a byłem tam jakoś nie dawno całkiem w innej sprawie to było mnóstwo bielizny. Będę dzisiaj tam to sprawdzę :) Jak tam dzień się zapowiada?

Gość just me 29
no tez tam byłam parę razy ale dawno i nie patrzyłam za gorsetami :) ale będę pamiętać żeby tam zajść:) udanych zakupów :P ja dziś cały dzień z moim M.-rano byliśmy na kontroli, trochę sie poleniliśmy, teraz będziemy ogarniać chałupkę. miłego dnia :)

Gość just me 29
zapomniałam wczoraj dodać że mój M. ma jeszcze nosić gips przez 3 tygodnie :( no i nici z wyjścia rocznicowego :(

Gość Pkoa
Witam i na wstępie współczuję 3 tygodnie to sporo czasu. JA natomiast muszę napisać że wczorajsze wyście zakończyło się sukcesem bo kupiłem mojej kobiecie piękny gorset. Wprawdzie nie jest taki sam jak na tym zdjęciu co widziałaś ale też jest sexy. Tak więc polecam ten sklep na górze domów centrum jest tam naprawdę spory wybór i powiem Ci że to był pierwszy sklepy który odwiedziliśmy i od razu strzał w 10!

Gość just me 29
no to super że zakupy udane :) będę pamiętać o galerii centrum, jeżeli tylko mojemu M. się w gorsecie koleżanki spodobam... ;)

Gość Pipuś
Kocham pończoszki...

Gość just me 29
hej Pkoa jak minął weekend? dostała twoja kobieta prezent od ciebie? ;) podobał jej się gorset? wypróbowany? :P

Gość Pkoa
Witam trochę mnie nie było, wracając do prezentu to powiem tak że REWELACJA tak jej się podobał że 3 razy był sex :)

Gość just me 29
u mnie wielki dzień [pierwszy striptiz] już w przyszłym tyg ;) gorset juz pożyczony, leży na mnie jak ulał :D to dobrze że prezent taki udany :D

Gość Mr. T
Uwielbiam białe i czarne pończoszki z dużą koronką...