Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczkaaaa

Brak orgazmu- POMOZCIE MI PROSZE WAS!!!

Polecane posty

Gość Oleczkaaaa

Witam wsyztskim.Niewiem sama co mam juz myslec czy jest cos ze mna nie tak czy to normalne na początku.Mam chłopaka 9 miesięcy... Kochalismy sie przez te 9 miesiecy 9 razy(to chyba bardzo rzadko).. Do tej pory nie miałam orgazmu.. jestem starsznie ciasna i wąska ciezko jest wejsc mojemu facetowi we mnie;/ Prosze was odpowiedzcie mi czy jest ze mna cos nie tak ze nie mam ograzmu i ciezko we mnie wejsc? Czy to dopiero początki i tak jest zawsze...?? Bo ja niewiem co mam myslec martwi mnie to ze zawsze tak bedzie;/

czy masz nawilżenie? Musisz się bardziej rozluźnić psychicznie nie denerwować się tym że jesteś ciasna a nad odbieraniem przyjemności z kochania się.Może za szybko chce w ciebie wejść?

Własnie ja sie starsznie tym stresuje ze on we mnie wejsc nie moze musze zawsze mu pomagac;/ dla mnie to jest zenujące i krępujące?:( moze jestem za ciasna bo mało razy to robilam.. jak bede robila wiecej to bedzie coraz lepiej??

Gość nie martw sie
a czy sie kiedykolwiek masturbowałas? i zapewniam Cie ze z czasem bedzie lepiej. Na prawde rzadko sie kochacie i stąd problem oraz z powodu stresu u Ciebie a w zwiazku z tym słabego nawilżenia. Trudno przezyc orgazm stresując sie.

9 m-cy wspołzycia to jest wystarczająco dużo do dostosowania sie pochwy do peniska twojego faceta.Problem jest w twojej psychice i tym że się tym przejmujesz Dlaczego ty stresujesz się tym ,że wkładasz.Przecież to normalne że czasami kobieta wkłada czasami facet i nie ma się czym stresować.Podchodz do tego tak ,że wy obydwoje macie ochotę na rozładowanie napięcia seksualnego i tak do tego podchodz.Przestan grać aktorkę w seksie bo nie o to chodzi.

Tak i mastrubacja bardziej sprawia mi przyjemnosc niz sex.. Jestem zrozpaczona :(( niewiem co jest nie tak moje kumpele mi opowiadaja ze przeszły nawet kilka orgazmow i nie moga zyc bez sexu a ja za nim wogole nie tesknie ani nie odczuwam potrzeby zeby sie z kims kochac;/ Moze czasami mam chcice ale pozniej to mija..

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Hey Widze ze ktoś tu jest w takiej sytuacji jak ja ja nie moge dostać orgazmu od 15-stego roku życia"przez sex" a mam już 18 Dostaje go tylko jak sieMAsturbuje .I teŻ nie wiem co mam robić ;(

jakis tam facet: moze i masz racje:( ale ja na początku sie stresuje a pozniej jak juz włozy to mi to mija i jest dobrze.. ale ja dalej nie czuje zadnej przyjemnosci.. nic;/ tak jakbym miała znieczulona albo zamrozona ci**e hehe:P Moze jak bede robic to częsciej to poczuje cos przyjemnego pewnego dnia.. marze o tym:(

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Szczeże mówiąc Oleczkaaaa To Czuje sie jak bym czytała swoją historie.....Wogule sex nie sprawia mi przyjemności..nawet mnie nie ciagnie, moje zycie mogloby sie obejść całe be tego .....

Gość TaTiAnAaAa/aAa
jak straciałam dziewictwo miałam prawie 15 lat prawie bo brakowało mi 7 miesiecy . teraz mam 18 i robiłam to wiele razy ale do tej pory nie dostałam orgazmu nie wiem co robić bo to jest bez sensu kochać sie tylko dlatego ze facet chce !

Gość w takim razie na naskoczę
tak to jest jak sie gówniarzeria za dawanie dupy bierze:o

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Za każdym razem czekam na ten cudowny orgazm i nic! To przykre zawsze jest mi przykro jak on jest spełniony a ja nie !

Gość TaTiAnAaAa/aAa
DO :w takim razie na naskoczę Sorry ale nie wiesz jak było z tym pierwszym razem wiec nie oceniaj tak odrazu ok?

tak qrwa miałam prawie 15 lat...brakło 7 miesięcy...a nie łatwiej było napisać bylam 5 miesięcy po 14 urodzinach ty mała qrewko??

TaTiAnAaAa/aAa : witaj w klubie to samo dokładnie jest u mnie:( A jestes wąska jest trudno w ciebie wejsc czy łatwo? bo ja i z tym mam problem ale mysle ze to kwestia ilosciowa ( jezeli bede sie kochac czesciej z gosciem to mi sie tam rozciągnie przynamniej mam taka nadzieje a ty jak myslisz?? w takim razie na naskoczę : JAK MASZ ZAMIAR NAS OBRAZAC TO BRZYDKO MOWIĄC WYPIER****J Z TĄD!

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Tzn jak wsadza mi na początku to mnie boli czasami to nawet puści mi sie łezka puści ale jak już wsadzi to przestaje i po tem jest dobrze- o ile mozna tak powiedzieć dobrze w sensie ze już nie boli .Musze zadać ci pytanie.ale odpowiedz szczeze jeśli mysle dobrze to wiem gdzie jest problem Masturbujesz sie ?

Gość nie martw sie
przez 9 miesiecy 9 razy stosunek...to wybacz jakis tam facet...ale to za rzadko zeby pochwa sie rozliźniła na tyle. Jestes spieta i stad brak orgazmu. ja pierwszy raz orgazm przezyłam po 3 latach wspołzycia. Samo włożenie nie wystarczy kobiecie do osiagniecia orgazmu. Spróbujcie seksu oralnego, ale nie nastawiaj sie od razu na orgazm.

Gość a co ja mam napisac
Ja sie nie masturbuje... Mam 20 lat wspolzyje od pol roku i orgazmu tez nie widzialam i pewnie nie zobacze. Podobno czasami po pierwszym dzicku, albo i wcale kobiety nie maja :(

Gość a co ja mam napisac
przy oralnym tez nie mam... jest przzyjemnie coraz przyjemniej i sie robi nie przyjemnie :(

Gość TaTiAnAaAa/aAa
A no i widzisz Ja też sie masturbuje i to od 7 lat moja echtaczka jest dlatego wogule "Wyłączona" Z gry czyli sexu nic nie czuje.Bo jesli ja sie nią bawie sama To ona reaguje tylko na ciebie bo tylko ty weisz jak zrobić sobie dobrze zeby dostać orgazm a czeste masturbowanie prowadzi do tego ze sie nie dostaje orgazmu Np. Ja masturbuje sie tylko po łechtaczce.Dlatego też nie rozumie dlaczego nie moge dostać orgazmu pochwowego ;(

DO nie martw sie : Dzieki za słowa:) Ulzyło mi troszke ale i tak nadal sie martwie.Zobaczymy co bedzie dalej.. Najwyzej zostane stara panna albo lesba:P zarcik oczywiscie:)

Gość the great cornholio
Ale miazga hehe a ja sie tam rucham i za każdym razem mam orgazma nomanie ... :P i pukam niem\ca w kask i tez mam orgazma buehehe

Gość TaTiAnAaAa/aAa
Ja wiem ze to przez Ononizowanie nie moge go dostać poprostu moja łechtaczka nie reaguje na nic podczas sexu!!!!!

TaTiAnAaAa/aAa : dokladnie robie to samo tylko po łechtaczce.Ale powiem Ci ze jak dłuzszy czas sie nie masturbuje to wytrzymac nie moge i jak pomysle sobie ze miałby teraz we mnie wejsc moj chłopak to starsznie przyjemnie mi sie robi i tego pragne...Ale zaraz zaczynam sie dotykac i to znika. Wiec chyba jedynym wyjsciem jest nie masturbowac sie.Co o tym myslisz?

marchewa i lecisz nieuku

Gość a co ja mam napisac
a ja w zaden sposob nie mam orgazmu E skoro macie orgazm podczas masturbacji to sobie same paluszkiem podczas seksu... albo poproscie faceta.. Hmmm a orgazm pochwowy.... Tylko u 1/4 kobiet wystepuje punkt grafmberga i te maja szanse na orgazm pochwowy A tak to tylko stymulacja lechtaczki