Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmialy_20

NIEŚMIAŁOŚĆ

Polecane posty

Gość nieśmialy_20

Hej !!! Mam prawie 20 lat i jestem nieśmiały, heh to dziewne, ale nie zawsze. Nie mam problemów z rozmawianiem itp itd, nie czerwienie sie jak gadam i wogóle gadka idzie mi bardzo dobrze, na luzie i jest okej. Mam sowje zdanie, nie boje się go bronić itp itd... ale... gdy podoba mi się jakaś dziewczyna na ulicy, bądż gdzieś indziej to nie moge sie przełamać, aby z nia zagadać...a dostaje widoczne oznaki, że jej sie podobam i że Ona też by chciała mnie poznać... Coś się we mne blokuje, a potem jestem na siebie zły, że zmarnowałem kolejną juz nie pierwszą szanse na fajną znajomośc... Jak z tym walczyć? Nie chce tak dalej się męczyć, tracić coś fajnego...czuje, że poprostu młodość przejdzie mi kolo nosa... nie chodze na imprezy...bo nie lubie...hmm? może to powinienem zmienić i zacząć chodzić na imprezy, wtedy jest alkohol, super atmosfera na luzie..? poradzcie coś... jak Wy sobie dajecie rade...?

Gość każ mu przedstawić dowód
zatrudnij się na budowie...gadka ci się wypracuje

Gość nieśmialy_20
ej !!! Mam prawie 20 lat i jestem nieśmiały, heh to dziewne, ale nie zawsze. Nie mam problemów z rozmawianiem itp itd, nie czerwienie sie jak gadam i wogóle gadka idzie mi bardzo dobrze, na luzie i jest okej. Mam sowje zdanie, nie boje się go bronić itp itd... ale... gdy podoba mi się jakaś dziewczyna na ulicy, bądż gdzieś indziej to nie moge sie przełamać, aby z nia zagadać...a dostaje widoczne oznaki, że jej sie podobam i że Ona też by chciała mnie poznać... Coś się we mne blokuje, a potem jestem na siebie zły, że zmarnowałem kolejną juz nie pierwszą szanse na fajną znajomośc... Jak z tym walczyć? Nie chce tak dalej się męczyć, tracić coś fajnego...czuje, że poprostu młodość przejdzie mi kolo nosa... nie chodze na imprezy...bo nie lubie...hmm? może to powinienem zmienić i zacząć chodzić na imprezy, wtedy jest alkohol, super atmosfera na luzie..? poradzcie coś... jak Wy sobie dajecie rade...?

Gość kulwa
nie przejmuj sie, bycie 20-kilkuletnim prawiczkiem, ktory nigdy nie mial dziewczyny, nie jest takie zle. Da sie zyc.

wiem, że to co powiem może wydawać się okrutne - poćwicz podrywanie na dziewczynach, na których ci nie zależy, będzie ci łatwiej zagadać do dziewczyny, która ci się podoba próbuj, próbuj, próbuj - najwyżej dostaniesz kosza, a jak boisz się, że będą cię potem obgadywać to startuj to dziewczyn nie z twojego kręgu

Gość nieśmialy_20
"kulwa" dzięki za pocieszenie, ale napewno tak nie będzie... a to powiedział, że nie mialem dziewczyny? he? wiem, że niektórym dziewczynom się podobam, wiem o tym...widze jak się na mnie patrzą...znam to.. ale właśnie jak zagadać...jak się zakręcić... hm? dajcie jakieś rady...już tak dłużej nie chce...

Gość upupup

Gość nieśmialy_20
jak pomyśle ile szans przepuścilem...ojojo dużo duuużo za dużo... chce to zmienić i pora na to...

Gość kulwa
bedzie, bedzie 🖐️

Gość nieśmialy_20
"kulwa" jak ty tak masz to nieznaczy, że ktoś inny będzie taki sam jak Ty i w takiej samej sytuacji...

Gość kulwa
ale my wszyscy zaczynamy w ten sam sposob i konczymy w ten sam sposob :(. Przypominasz mi siebie, sprzed paru lat :)

Gość nieśmialy_20
Czyli jak? opopwiedz coś? do tej pory jesteś prawiczkiem? jak było z Tobą gdy miałeś tyle lat co ja i jak było póżniej?

Gość kulwa
tez sie zastanaialem, jak to zmienic, i zastanawiam sie do dzis :D na imprezy tez nie chodze jedyne, co nas rozni, to to, ze podobasz sie dziewczynom.

Gość nieśmialy_20
heh nom jest jakiś plus...chodż oczywiście nie wszystkim, jak wiadomo rzecz gustu... ile masz lat?

Gość dziewczynka z zapałkami*
a skąd jesteś? :classic_cool:

Gość nieśmialy_20
z W-wy

Gość dareline
żyje się tylko raz, powtarzaj to sobie cały czas raz ppo raz, przełam się, podejdź, zagadaj, nic nie tracisz, możesz tylko zyskać prawda? odwiedź kilka imprezek, wypij 2 piwka może poczujesz się bardziej pewny siebie, poszalej sobie to z tą to z tamtą i pamiętaj, że młodość jest krótka zleci Ci zanim zdążysz się obejrzeeć, potem zostanie Ci już tylko biadolenie : mogło być tak a tak, nie dopuść do tego!

Gość kulwa
25 domyslam sie, ze podobasz sie dziewczynom, ktore Tobie sie nie podobaja? :D

jak Wy sobie dajecie rade...? po prostu siedzimy na kafeterii i mamy nadzieję, ze i Ty do nas dołączysz :classic_cool:

Gość nieśmialy_20
podobam się tym dziewczynom, które mi się podobają i to bardzo...i może to mnie jakoś onieśmiela... ale takze podobam sie tym, ktore mi sie mniej podobaja

Gość kulwa
"podobam się tym dziewczynom, które mi się podobają i to bardzo...i może to mnie jakoś onieśmiela..." no to o co biega? masz ulatwione zadanie

Gość nieśmialy_20
wiesz...łatwo powiedzieć ale już trudniej coś zrobić... jestem na siebie zły, że marnuje tyle szans..ku**

Gość nieśmialy_20
ehhh chyba nikt mi nie pomoże :(

Gość kulwa
skoro sie podobasz, to daj sie poderwac :P Czy dla dziewczyn tak odstraszajace jest to, ze sie czerwienisz?

Gość nieśmialy_20
ale ja sie nie czerwienie... chodź nie zawsze...

Gość uupup
up