Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowkowa

Pomocy, co poradzicie na to ?

Polecane posty

Gość mrowkowa

Witajcie mam wstydliwy problem. a mianowicie problemy z wzdęciami. mam je czesto a nawet bardzo czesto. nie jestem otyla wiec nie wiem czym moga byc spowodowane. problemy z gazami. praktycznie ciagle muze "to" wyprozniac. ostatnio siedzac na wykladach przez 3 h nie mogac tego wyproznic, wracalo po jelitach spowrotem robiac przy tym sporo halasu, podobne do burczenia w brzuchu, wiecie co mam na mysli. strasznie mi to doskwiera , nie wiem co moze byc przyczyna. poradzcie cos. powinnam isc do lekarza?

Gość mrowkowa
Myślicie, że to przez częsty seks znalny z moim ciemnoskórym wykładowcą o imieniu Fred?

Gość wrrrram
hm..

Gość Makieta
Mysle ze masz bardzo nerwowe zycie. Stres prowadzi do rozlegulowania pracy jelit..wzdec.. do brzydkiego stanu skory, wypadania włosow, chorob..jak raki, wylewy, ataki serca

Gość mrowkowa
podszywanie jest nudne !

Gość babcia dobra rada**
Spróbuj rezygnować z jakiś grup pokarmowych. Najpierw wyeliminuj z jadłospisu np. słodycze, jeśli to nie pomoże spróbuj np. z mlekiem. Być może w tym tkwi problem. I pij dużo wody, uprawiaj codziennie gimnastykę. A jeśli to nie r również nie poskutkuje to koniecznie zgłoś się do lekarza, być może to jakaś choroba, np. grzybica jelit - drożdżaki?

Gość mrowkowa
wlasnie o to chodzi, ze zycia nie mam za nerwowego... kurcze, sama nie wiem :(

lzejsze jedzenie i duzo wody do picia w ciagu dnia. zmien diete i powinno byc ok. jogurty, owoce warzywa, mniej okarmow ciezkostrawnych, tlustych miesnych, warzyw straczkowych, cebuli, kaspusty kiszonej. powinno byc ok. w gruncie rzeczy tosrawka tego co jesz :) zmienisz diete i bedzie ok. mowie to z wlasnego doswiadczenia :)

Gość mrowkowa
wyeliminuje slodycze... po swietach chcialam przejsc na konkretna diete i zaczac cwiczyc. a czy drozdzaki sa niebezpieczne? slyszalam ze problemy np z jajnikami / jajowodami tez objawiaja sie takimi wzdeciami to prawda?

Gość ccccc
tez cos takiego slyszalam

rak jajnika podobno się tak objawia, więc lepiej się przebadaj na wszelki wypadek, bo nigdy nic nie wiadomo

Gość mrowkowa
Obawiam sie też, że jak głośno pierdnę na egazminie to dostane z miejsca dwóję