Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasienka

jak go rozgrysc

Polecane posty

a wiec chlopak zemna zerwal (juz prawie bedzie dwa miesiace ) od jakiegos czasu znowu domnie dzwoni pisze smsy puszcza sygnaly tak jak wtedy gdy bylyismy razem spotykamy sie czase ale sa to zazwyczaj krotkie spotkania jakis spacer rower czy jedziemy poprostu cos zjesc nie wiem o co mu chodzi gdy sie go wprost zapytallam powiedzial ze narazie nie chce miec dziewczyny czas pokaze czy znowu bedziemy razem ok tylko po co on mnie traktuje tak jak wtedy gdy bylismy razem obraza sie na przyklad gdy przez caly dzien nie puszcze mu sygnalu pyta sie co robilam i widze jak na mnie patrzy tak jak kiedys na poczatku naszego zwiazku widze ze jest zazdrosny!co mam dalej robic??

Gość depressed now
zapytaj go czy chce się przyjażnić czy chce z Tobą być... Ważne jest też czego Ty chcesz...

Gość uthhghnj
wiesz...mam dokladnie to samo....dokladnie...bylismy ze soba 2 lata prawie... potem sie rozstalismy....no i ta przerwa we mnie wieksz euczucie rozpalila.....to samo powiedzial z enie chce miec narazie dziewczyny....nie rozumiem a niby zalezy mu na mnie...a tak mowi...nie rozumiem....

Gość bnmnmnbmnbmnbmbm
smutasienka ty to masz bez przerwy jakieś problemy. codziennie coś nowego wymyślasz......... daj sobie na wstrzymanie ;)