Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość do nastolatki
zebyś kiedyś nie musiała chodzic w szmatach z lumpeksu :O

Gość teraz to smarkaczom
przewraca sie w dupach. mysla ze rodzice to skarbonki i dadza kiedy im sie czegos zachce. swoja droga rodzice tak samo pusci bo robia ze swoich dzieci potwory

Gość do nastolatki
nigdy nie mow nigdy!!!

Gość ona by tego
psychocznie nie przezyla, jak by jej rodzice na nowe kosmetyki z sephory nie dali czy nowe ciuchy z nike i reeboka to skonczyla by na fotelu u psychologa

Gość do nastolatki
a twoi rodzice nie zdają sobie sprawy jaka kalekę z ciebie robią!!pewnie nigdy nie miałas szmaty w ręku bo mamausia robi wszystko za ciebie!a z klasy do klassy zdajesz pewnie cufalem!

Gość na swiadoma
ilosci pieniedzy na ich koncie dziewczyne

Nastolatka 14 latka żyć bez kosmetyków? sorry ale świat w 21 wieku jest teraz inny niż kiedyś że tylko nablyszczaja pomadka i nic więcej Owszem, widze. Kiedy ja bylam w Twoim wieku, osoby bardzo otyle byly czyms w rodzaju kuriozum, a 21-latki nie mialy twarzy porytych zmarszczkami. Ale teraz dzieciom od wczesnego dziecinstwa kupuje sie niezdrowe zarcie i kosmetyki. Skutkiem czego jestem brana za mlodsza od kolezanki urodzonej 9 lat po mnie. Tez chcesz w jej wieku tak wygladac...?

20:52 [zgłoś do usunięcia] Nastolatka 14 latka to milego, u nas w klasie jest taka jedna ma ciuchy z marketu bo niezbyt zamożna to jej nikt nie lubi.... nie mowie ze ja potepiam albo cos poprostu zal mi jej ale gdybym sie z nia kumplowala to bym byla odrzutkiem A moze ona ma niezwykle i ciekawe hobby? Moze potrafi zrobic cos z niczego? Zna pasjonujace opowiesci...? Nie lubicie kogos nie dlatego, ze jest wredny, glupi czy chamski - a biedny? Dziwne...

Gość do nastolatki
jestes pusta jak nic moja droga skoro na pierwszym miejscu stawiasz kasę kosmetyki i firmowe szamty to są tylko rzeczy które nic nie znaczą

Gość widac wlasnie
ze znasz sie jedynie butach i ubraniach, w jakich sklepach trzeba sie ubrac by byc lubiana. swiat schodzi na psy teraz to ilosc szmatek decyduje o tym kogo sie lubi a kogo nie. nikt nie docenia wartosci poszczegolnych osob to przykre...

niech sobie bedzie biedna mi niczym nie zawadza nie mam nic do niej, ale popsrotu wole bys w weikszosci niz mniejszosci moj brat ma 16 własnie wyszedl z tego gimnazjum poszedł do liceum ale niesttey on zawsze wolal mniejsoc zawsze litowac sie nad innymi i co mu z tego przyszlo nic

Gość ja nie rozumiem....
jak mozna kupic dziewczynie lat 14 kosmetyki. przeciez w tym wieku ma sie piekna mlodziencza cere ktorej nic nie trzeba. ja mam 25lat i czesto slysze ze "kolejna nastolatka co szkoly sredniej nie skonczyla jest w ciazy". nie uzywam zadnych pudrow fluidow a moja cera jest promienna. skora sama o siebie zadbac potrafi

Gość do nastolatki
a moze bys jej pomogł6a co??

jednak nie mam serca z lodu nie jestem taka znowu spobka, mam dwa psy i tu was moze zdziwic nie zadne yorki ani rasowe, jednego przygarnelam 3 lata temu ze schronika, bym najmniejszy w miocie i byl bliski smierci, teraz ma 4 lata i jest duzym ponad 40 kilo wspanialym psem a wyglad jego sie nie liczy, drugi tez jest kundelkiem ma 3 miesiace tez ze schorsnika dostalam go jak mia 4,5 tygodnia i karmilam buteka dla psow i tez bedzie kudlem ok 40 kilo

Nastolatko a kogo to obchodzi jaką ty masz średnią i ile masz kasy? Z tego co widzę to nie jesteś "świadomą swoich zalet dziewczyną" tylko zakompleksionym pustakiem, który przechwalając się ile ma kasy próbuje się dowartościować :-D Strasznie to przykre i żenujące. Nie chciałabym aby moja córka taka była. Wstydziłabym się jej.

Gość litowac sie nad innymi
jak mozna nawet tak pisac, biedny nie oznacza nie szczesliwy i nikt od ciebie litosci nie oczekuje widac ze sloma zamiast mozgu

w czym mam jej pomoc z byciu mnbiejszoscia klasy, szkoly i spolecznosci? wiem czasami zaluje ze nie postawie sie innym ale takie jest zycie ktore dzieli sie na dwa tych ktorzy maja wladze w szkole i tych ktorzy jje nie maja

Gość do nastolatki
ja mam 25 lat i nigdy w zyciu sie nie malowałam i do tej pory tego nie robie bo po co?/ szkoda czasu i kasy! ale chociaz jak wstaje rano nie boje sie patrzec w lustro bo widze w nim ciągle taką samą twarz mlodą i zadbaną

Nastolatka współczuję Ci. Znam takie dziewczyny i jak Ty i nic dobrego z nich nie wyrosło. Uważają się za naj, mają tyyyyyylu przyjaciół, są zadbane, noszą modne, firmowe ciuchy... ale co z tego, skoro wszyscy mówią o nich 'pustaki, k*rwy'? Chcesz być taka? Twoja wola. Co do kieszonkowego, dziecko powinno mieć swoją kasę. Mam 16 lat i łącznie dostaję 90 zł miesięcznie, z czego 30 idzie na kartę. Czasem dostanę jakieś drobne na słodycze, bułkę do szkoły itp., ale staram się nie ciągnąć od rodziców. To akurat wynika z ch*jowego kontaktu między nami ;).

Gość jak kiedys pozna chlopaka
i zobaczy ja rano bez tapety przekona sie jaki blad popelnila

srednia napisalam poniewa, jedna osoba napisala za zapewnie przechodz e z klasy do klasy cudem wiec dla sprostowania napisam srednia a ile mam kasy nie napisalam napisalam ze duzo bo to zwiazane bylo z tematem o kieszonkowym

Gość do nastolatki
nie masz swojego zdania boisz sie sprzeciwiwc kolega z klasy a to swiadczy o tobie ze naprawdę jestes pusta skoro jestes taja naj to miej swoje zdanie iw dupie miej wszystkich skoro myslisz i uwazasz a kasa jest tylko kasa dzis ją masz jutro nie masz zycie jest brutlane ale co ty mozesz o tym wiedziec

Potrafię ale dla zwierzat zawsze bylam wrazliwa na krzywde wobez zwierzakow, oprocz psow mam jeszcze kota niestety napisze to ze smietnika... i krolika miniaturke ktory mial trafic do firmy testujkacej rozne rzeczy na zwierzakach... kocham zwierzeta ale boje sie przecistawiac grupie w ktorej jestem.. przykre ale prawdziwe

juz raz sie postawilam w zeszym roku, ale to znowu chodzilo o zwierzaka chlopk ktory m isie podbam znecal sie nad psem ktory sie blakal starszyl go i nawet kiedys kopnal, wtedy powiedziam dosyc, podobanie podobaniem ale zwierzat przy mnie nikt nie zkrzywdzi i odtamtego czasu, jedna polowa zostala ze mna a druga przeciwko