Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koktail

Bóg jest

Polecane posty

Gość ulllaalalalaqa
debilem ,ktory zapomniał ze stworzył świat

Bóg jest w kazdym kto stara sie przestrzegac przykazania Dekalogu. i żyje tak by nikt nie płakał przez niego. bo: miłosierdzia chce a nie ofiary! słowa Jezusa wg mnie najważniejsze i odnoszace się do wszystkich Ludzi bez wzgledu czy ktos dzis żarl kiełbase czy nie bo post i modlitwa jest nam potrzebna a nie Bogu , który nie jest przeciez prózny. JEST MIŁOŚCIĄ.

Bóg jest tam gdzie chcesz aby był. ja zawsze w trudnych chwilach dostrzegam jego Boską rękę i wiem ze nie jestem sama. np. jeśli mam marzenie wiem że tylko dzięki niemu mogę je zrealizować, i nie oczekuję od razu spełnienia całego marzenia np. wybudowania domu, ale jak np. dostanę dobrą pracę to już jest coś, to już wiem ze to dzięki niemu udało mi się choć cząstkę tego marzenia zrealizowac, że powoli do niego docieram i zaraz się spełnienie, ale trzeba wytrwałości i czasu. ostatnio uwielbiam ten cytat :) \"Pamiętaj, realizując Marzenia, pracując nad nimi, jesteś tak silny, jak silny jesteś w Bogu. Ufaj Mu całym sobą, całym swym istnieniem, zarówno w czasach próby, chwilach zwątpienia i w momentach zwycięstwa.\" - Niebo Na Ziemi K.M

Gość pomaranczowsza
ok. w/w wpis jest raczej o bogu jako koncepcie, niz jako konkretnej postaci stworzonej na ludzki podobienstwo. czyli jest tym, co wieksze niz my/niezrozumiale itd. do takiego czegos sie nawet przychylam, ale trudno mi tak dokonca sie przekonac :o