Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vejone

szukam przyjaciółki..

Polecane posty

Gość taka jedna dziołcha
ja mam lat 18, tez wrocław, ale niezamężna ;)

:)gdy piszę, że mam tyle lat i męża, to każdy się dziwi:)ale jestem szczęśliwa:) klasa maturalna już?

Gość taka jedna dziołcha
to najważniejsze żebys była szczęsliwa ;) obecnie klasa druga :)

ojej, zazdroszczę.. chyba najlepsze lata:)jesteś rodowita Wrocławianką?

Gość taka jedna dziołcha
hehe, tak jestem rodowitą ;) a Ty? :)

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmm
to nienormalne miec meza w tym wieku, cos sie stalo?:D

Gość taka jedna dziołcha
dlaczego nienormalne? :o jak się kochali to nie mogli wziąć ślubu? :o

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmm
uwazam ze w takim wieku nie wiem sie do konca czego sie chce od zycia i tyle to czas zeby sie wyszalec a nie deklarowac zwiazki na cale zycie, czy ty dziolcha chcialabys za rok, dwa wyjsc za maz, czy raczej pokorzystac troche z zycia, pobawic sie i tak dalej? po prostu uwazam, ze to za wczesnie no chyba ze byla wpadka typu dziecko czy cos

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmm
poza tym "wziąść" sie pisze

Gość taka jedna dziołcha
ja mogłabym wziąć ślub nawet za rok jesli miałabym faceta, którego naprawde bym kochała. A czy po slubie nie można korzystac z życia? Zalezy co Ty rozumiesz przez korzystanie z życia... A właśnie nie, pisze się "wziąć" sprawdź sobie w słowniku ortograficznym.

Gość angiel angiel angiel
niestety nie jestem z Wrocławia....

żadnej wpadki nie było. nie można wyjść za mąż z własnego nieprzymuszonego wyboru? i nie oznacza to, że nie można szaleć.. z mężem tez fajnie jest wyjść na piwo, potańczyć..

wziąć (język polski) wymowa: wziął IPA: , wzięli znaczenia: czasownik przechodni (1.1) aspekt dokonany od → brać etymologia: uwagi: często mylnie zapisywane lub czytane jako "wziąść" tłumaczenia: dla języków nierozróżniających aspektów zobacz listę tłumaczeń w haśle → brać ...:D

pochodzę z małego miasteczka... dopiero po ślubie zdecydowaliśmy się przyjechać do Wrocławia..studiuję, pracuję..

Gość taka jedna dziołcha
angiel dobra jesteś :D

Gość taka jedna dziołcha
vejone a co studiujesz? :)

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmm
no rzeczywiscie wziac a to ci psikus, tak czy siak za wczesnie czy wziasc czy wziac hahahah....

:)

Gość taka jedna dziołcha
angiel a skąd jesteś? ;)

nie ma za wcześnie czy za późno..tutaj nie ma żadnych standardów czy norm.. pedagogikę specjalną

Gość taka jedna dziołcha
za wcześnie. To Twój pogląd, nie wszyscy musza myślec tak samo. A Ty pewnie wyjdziesz za mąż w wieku 40 lat jak juz się wyszalejesz i zrobisz karierę, co? :P

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmm
a dlatego za wczesnie bo to czas zeby byc beztroskim, uczyc sie, dojsc do czegos, spotykac z przyjaciolmi, wymieniac doswiadczenia i skupic sie na sobie, a nie martwic o to jak zaplacic za czynsz, co ugotowac dzisiaj mezusiowi na obiad, jak tu pogodzic koniec z koncem, i mamy przyklad autorki, ktora wyszla za maz jako 20latka i teraz siedzi w domu sama i sie nudzi, a trzeba bylo sie tak ze slubem spieszyc? jak kocha to by poczekal i bez slubu, no chyba ze ktos chce zostac kura domowa w wieku 20 lat, za rok dwojka dzieci i tylko pogratulowac, mysle ze autorka bedzie zalowac tego wczesnego zamazpojscia czlowiek w wieku 20-21 lat nie ma jeszcze dobrze uksztaltowanej osobowosci. to tyle

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmm
taka jedna dziołcha a ja planuje slub za 2-3 lata najwczesniej jesli to ma jakies znaczenie, nie spieszymy sie z tym bo wiemy, ze nie ma z czym, poki co oboje konczymy studia, w miedzyczasie pracujemy i staramy sie dojsc do czegos najpierw a potem dopiero myslec o zalozeniu prawdziwej rodziny, mysle ze to o niebo rozsadniejsze wyjscie

Gość taka jedna dziołcha
a może autorka wcale nie musi martwić sie o to za co zapłaci czynsz? a nie pomyslalaś, że to, że siedzi teraz w domu i czuje się samotna wcale nie musi wiązać się z tym, że wyszła za mąż? przecież to nie ma nic wspólnego... nawet jako mężatka może mieć zwykłe koleżanki.

a z Krakowa ;)

to twoje zdanie i je szanuję. ale nie oceniaj mnie po tym, że jestem młoda mężatką. to chyba lepiej, że jesteśmy ze sobą z miłości, niż gdyby zmusiło nas do tego dziecko? mało wiesz, skoro tak piszesz. gdybyśmy mieszkali razem bez ślubu to też martwiłabym się o niego, gotowała obiady, dzieliła wypłate.. w końcu dbamy o siebie..tak czy siak..

Gość taka jedna dziołcha
Ty planujesz, Wy się nie śpieszycie i jest ok. tylko pamiętaj, że nie wszyscy ludzie muszą chcieć tego samego co Ty.

Gość taka jedna dziołcha
oo Karaków to fajne miasto :) bardzo mi sie tam podobało ;)