Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna swojego chlopaka

Prosze, wejdzie

Polecane posty

Pradwopodobnie bede jechala w Poniedzialek Wielkanocny po poludniu do domu mojego chlopaka na herbatke, ciasto. I tu moje pytanie. Czy wypada wziac ze soba jakiegos malego kwiatka w oniczce np. zonkila? Widzialam na miescie ostatnio sporo takich ładnie ozdobionych, typowo swiatecznych. A moze wziac na prezent cos innego bo chyba nie wypada pojechac z golymi rekami?

to po co sie wypowiadasz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia??

Weź tego żonkila, przyszłej teściowej będzie miło, ale jak nic nie weźmiesz też nic strasznego się nie stanie:)

No nareszcie ktos normalny :). Dzieki "Smutna taka". A do osoby wyzej- no nie wiem czy to podlizywanie, jakos tak poprostu jestem wychowana ze glupio bym sie czula ida z pustymi rekami do kogos ;O.

No wlasnie, zreszta latwiej powiedziec przyszla tesciowa niz mama mojego chlopaka :P. Wypowie sie ktos jeszcze?

Gość awril
oczywscie,ze mozesz kupic takiego kwiatka,lub kilka tulipanow-i wreczyc je pani domu.To miły gest i napewno bedzie dobrze odebrany.Sama mam dorosłe dzieci i wiem,ze byłoby mi miło,gdyby mnie cos takiego spotkało:)

albo lilie wielkanocna :) ja jak gdziekolwiek jade to kupuje zonkile albo lilie albo tulipany w doniczce i do tego jakies slodkie wino....i od razu jest weselej:)

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Dziękuje, tak zrobie :). Wzielabym jakies ciasto ale mama mojego chłopaka to bardzo dobra gospodyni i wstydze sie bo napewno jej nie dorownam. Moj chlopak mieszka na wsi ale mam nadzieje ze jego mama sama nie hoduje zonkili ani tulipanow :).

hoduje, nie hoduje....ladne na srodek wielkanocnego stolu zawsze sie przydadza :) milego wyjazdu

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Dziekuje jeszcze raz, musialam sie upewnic czy to wogole wypada :).

Gość yup9up9