Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki dylemat

Zastanawiam się nad kupnem depilatora,ale nie wiem czy warto

Polecane posty

Gość mam taki dylemat

Czy on usuwa dokładnie wszystkie włoski,czy też trzeba sprawdzać i poprawiać?I boję się,że mi będą bardzo wrastały :( Poradźcie coś

To czy włoski wrastają to sprawa indywidualna. Spróbuj najpierw plastrów z woskiem, zobaczysz jak odrastają włoski po wyrwaniu. Jak będą wrastały po wosku to po depilatorze tym bardziej. Depilator nie jest dokładny.

Depilator często urywa włosy, więc ich nie usuwa - odrastają. Mi bardzo wrastały po depilacji, a poza tym miałam uczulenie - podrażnienie nie schodziło przez tydzień. I 350 zł wyrzuciłam w błoto...

Gość łee
Moim zdaniem nie warto. Po pierwsze teksty reklamowe tyu gładkie nogi przez ileś tam tygodni można sobie włożyć między bajki, włoski nie rosną równomiernie i zawsze jakieś są. Po drugie u mnie do 1,5 roku depilacji wszystko było ok, później włoski były tak słabe że nie mogły się przebić, igła w rękę i wyciąganie blee Później pojawiły się czerwone krostki i na to nie pomagały żadne kremy łagodzące całe lato chodziłam w spodniach tak okropnie moje nogi wyglądały :( Leczyłam je ponad pół roku! I tak cud że wyglądają jak przed bo już miałam chwile zwątpienia. Ogólnie nie polecam!