Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyyyy

jak wzbudzic zazdrosc u kobiety?????

Polecane posty

Gość ciekawyyyy

Jak wzbudzić zazdrość u kobiety ???...chce sprawdzic czy jej na mnie zalezy i czy cos czuje do mnie! jak to zrobic ...dodam ze mam 30 lat

Gość orany
olej ją

Gość werda
powiedz ze się zakochałeś w innej ale nieszczęśliwie i pytasz Boga dlaczego i że może ci przejdzie - sytuacja autentyczna- do osoby, do której coś czułes

Gość ech tyle lat
i takie dziecinne zagrywki! :o

Gość piekna Polka
Jak dziewczyna jest np brunetka to mow, ze uwielbiasz blondynki. ogolnie zupelnie inny typ niz ona. Jak np w telewizji lub na ulicy widzisz ten zupelnie inny typ niz ona to zawsze komentuj. Jak np ma kolezanke w tym nowym typie to przy swojej dziewczynie praw komplementy.

Gość ciekawyyyy
my nie jestesmy razem .....czy wrzucenie fotek na net z inna dziewczyna to dobry pomysl? chce zeby zobaczyla na wlasne oczy ...bo gadac to ja sobie moge ...:) a ona i tak pewnie nie uwierzy

Gość freazjaaa
nie , to nie jest dobry pomysł No chyba że nie zależy Ci na tej kobiecie :)

Gość Piekna Polka
No coz lat moze ja nie mam malo, ale wiem jak to moj facet robil i jak mnie to wkurzalo i jak bylam zazdrosna:)

Gość tylko szczerosc ..............
wlasciwie to po co chcesz to zrobić, jezeli tylo, zeby podbudowac swoje ego, daruj sobie takie gierki.

Gość ciekawyyyy
tylko szczerosc .............. chodzi o to ze ona sie nie otworzy ....jest uparta jak osiol...woli cierpieć niz sie przyznac ze mnie kocha....juz probwalem wszystkiego....powiedziala ze nie chce byc ze mna....ze cos czuje ale wpier chce sie po spotykac tylko....a mi to nie wystarcza...ja chce miec ja dla siebie juz teraz...i czekac nie mam zamiaru albo mnie kocha albo nie ..w gierki nie mam zamiaru sie bawic

Gość Wrom
Co ci zależy się z nią pospotykać jak tego chce.

Gość tylko szczerosc ..............
w takim razie, najwyrazniej z jakichs powodów nie ma zaufania do Ciebie, pospotykaj sie i zobaczysz....czy nie warto ???

Gość kljjl
olej temat to nie ma sensu wiem bo poznalem na sobie kopnij w dupe az zajeczy jak kocha to wróci jak nie to ty bedziesz szczesliwszy

Gość awaru83
no ja stosuje taktyke na "olewke" im bardziej ja ignorujesz tym ona bedzie sie bardziej starac...tylko masz byc mily uprzejmy wrecz czarujacy w tym olewaniu...np na pytanie "jak spedziles weekend"? odpowiadasz..." kurcze co to byl za weekend :)!...aj niewazne..." i nie dopowiadasz...to ja zacznie wkurzac...zacznei robic podchody aby wszystko wiedziec...umawiac sie na weekend bo ciekawosc ja bedzie zzerala....jak zadzwoni i zapyta co robisz bo ona ma wolny wiezor...powiedz ze sorki ale nie mozesz dzis wieczorem...poda wtedy no to w poniedzialek ...powiedz ze przykro ci ale tez jestes juz umowiony....powiedz ze mozesz w ten dzien kiedy ona napewno nie moze ...tylko jedna sprawa....NIE PRZEGINAJ...kazdy ma prog wytrzymalosci na olewke u mnie to dziala

Gość do piekna Polka;
do piekna Polka co za debilizm - owszem wzbudzisz takimi debilnymi tekstami zazdrosc jak rowniez sprawisz jej przykrosc i co wazniejsze dziewczyna predzej czy pozniej odsunie sie od ciebie bo nie wytrzyma tekiego zachowania. Zacznie sie zastanawiac po co z nia jestes i przestanie wierzyc ci

Jeśli Ci na niej zależy to po co chcesz robić takie głupstwa. Moim zdaniem reakcja będzie odwrotna niż ta której się spodziewasz ;/ ale to tylko moje zdanie bo każdy jest inny...

Gość grecik..
Wiesz ja nie wiem co dziala na kobiety ,ale powiem ci tak z autopsji kogos kogo bardzo kochalam po jakims czasie tak wlasnie postepowal ,raz,drugi ,i stracilam zaufanie juz bylo inaczej,zdystansowalam sie ale nadal chcialam bardzo byc z nim ,on wiedzial ze cos sie zmienilo wiec ktos mu doradzil taki model postepowania i znów ta sama gra ,wekennd zajety ,olewka ,kontakt esemesowy tylko i wiesz co ,odpuscilam sobie ,pocierpialam swoje ale dalam sobie na luz ,bo niema sensu byc z kims kto buduje mury,bo zycie z kims to granie w tej samej druzynie ,po tej samej stronie barykady ...zeluje ze tak sie stalo ale to jego wybor i nic na to nie moglam poradzic ,zniszczyl moje zaufanie , wiec powodzenia w podejmowaniu dobrych decyzji

Gość 30 LAT TO MOŻE I MASZ
ale łeb to w gimnazjum kupiłeś :classic_cool:

Gość aleeeg
jak slysze tekst: pusc wolno,jak kocha to wroci, to mnie pusty smiech ogarnia, W moim przypadku ta maksyma sie nie sprawdza.

Gość CZARNY.
PIERDOŁY SIEJECIE NA TEJ STRONIE! KAŻDA JEST INNA!

"chce sprawdzic czy jej na mnie zalezy i czy cos czuje do mnie!" - sprawdzać to można temperaturę wody i liczby w toto lotku :-o "dodam ze mam 30 lat" - Hahahaha :):) Lekcje już odrobiłeś?

Gość gość
Kup gumki i zagraj na zazdrosci

Gość gość
Jak naprawdę chcesz wiedziec co ona o Tobie myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl