Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelandia

dzis juz wiem, ze wiekszosc facetow to dupki..kobiety dajcie jakas nadzieje

Polecane posty

zeby mi sie to odmienilo...bo na slowo facet,mezczyzna.. zaczyna zbierac mi sie na wymioty...

a wiesz ,ja tez zaczynam miec takie objawy oj kiepsko z nami

nie ma nadziei chyba, że zostaniesz lesbijką :P ale wtedy za pół roku załozysz temat "dzis juz wiem, ze wiekszosc kobiet to kretynki..eunuchy dajcie jakas nadzieje" :P

u mnie jest coraz gorzej...kiedys naprawde puszcze pawia.....bo centymetr dupkow na metr kwadratowy jest coraz wiekszy....

centymetr zageszczenia...dobrze, ze slysze to od faceta..przynajmniej nie bede sie oszukiwac

Gość orany
nie kumam? chyba żyję na innej planecie

znajomy przez pare miesiecy mnie adorowal...a dzis jakby nigdy nic powiedzial, ze jest mu smutno, bo sie rozstal z dziewczyna!! przez ten czas ani razu nie wspomnial, ze ma dziewczyne...znamy sie juz 3 lata..ale mielismy dosc malo kontaktu ze soba..dopiero od paru miesiecy sytuacja zeczela sie zmieniac...

Gość to wcale nie jest taki głupi
pomysł. kobiety są bardziej skłonne spełnić wymagania związkowe innych kobiet niż jakikolwiek facet. należy nas wszystkich przeprogramować na biseksualizm (przynajmniej!) i będziemy wiedli szczęśliwe życie - kobiety w stałych, dojrzałych związkach pełnych rozmów o emocjach, a faceci w przelotnych znajomościach nastawionych na seks. I nikt nie będzie zakładał głupich wątków, że faceci są źli bo nie chcą się wiązać i być odpowiedzialni, a panienki są złe, bo od razu do ołtarza chcą ciągnąć. och, jak wspaniałe będzie życie :)

z tym przeprogramowaniem na bi dobry pomysl...a watek jest po to, zeby wlasnie moje nastawienie do facetow sie zmienilo na lepsze, bo uwazam ich za zaklmane szczury

cholera...pierwszy raz zabrakło mi argumentów:D:D:D wystarczy jak powiem ze nei są tacy źli?:)

naprawde nie są tacy źli ;) przynajmniej niektórzy :)

moge na Ciebie?? bo na 100% jestes facetem.... co robic zeby na takich nie trafiac...?? chyba mam intuicje kiepska

co zrobić żeby na takich nie trafiać? -> zacząć szukać w innych miejscach i dokładniej rozglądać sie w koło

Gość oOoOoOo
na starego se narzygaj wywłoko

Gość roxyyy
ja się przyglądałam i co? dobrze się kamuflował:/... facet to świnia!!!