Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hairymaniac

Owłosione panie, co nie golą bikini. Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość ja tez lubię koty

Gość ohyda
a ja nie potepiam Ciebie, ale wyrazam swoje zdanie :P

Gość jestem taka...
kudly wchodza mi do srodka, bezsens. bende sie chyba musiec ogolic :o

mój kotka podnieca gdy chodzę w sukience bez majteczek i mam owłosioną cipeczkę. Skoro on to lubi to czemu miałabym pozbawiać go tego widoku??

Gość dziewczyno czy ty wiesz
jak wygląda pęknięty jeż

Gość tfc
hairymaniac a jeśli tu takie są to co?

Gość A interesują Cie tylko
te co mają owłosienie łonowe czy te co maja problemy z nadmiernym owłosieniem na rękach, nogach, brzuchu? :( To smutny temat... i dramat wielu kobiet :(

Gość pysiio
A WLOSY W USZACH LUB NOSIE?

Gość 135
nie wiem nad czym tu dyskutować , jak wielu facetów i kobiet tak wiele gustów. w tym ambarans by obydwoje sie zgadzali w tym temacie. estetyka to rzecz wielce względna. Mam znajomą która uczulona jest na wszelkie dostępne środki depilujące i co ......... jej mąż nie robi z tego wielkiego halo i z tego co wiem nie mają problemów

Pewnego dnia cięzko zachorowałam, po kilku tygodniach mój ukochany siłą zdjął mi majteczki i co zobaczył......... Czerwone ze wstydu policzki i włoski. Oszalał z radości, bardzo się podniecił i zaczął mnie leczyć, hihihi. Od tamtej pory nie choruje a mój kochanek jest szczęśliwy i zawsze podniecony. Fascynuje go to, że jestem inna niż wszystkie kobietki, bardzo, bardzo naturalna. Każdemu męzczyźnie podoba sie coś innego, jak bardzo odkrycie może być zaskakujące i zabawne. Kobietki są piękne czy się golą czy nie. Myślę że spotkasz kobiete, która jest ,,naturalna\", a jeśli nie- to zrobi to dla Ciebie, super jest przecież robić przyjemność swojejemu ukochanemu, powodzenia.

Gość buszmenkaa
Ja jestem obrośnięta jak natura mnie stworzyła. Żeby chłop dobrał się do sedna powolutku mu rozgarniam busz i to jest dopiero extra.Wygolone do cna są nienaturalne . Wszystko ma swój cel.

Gość muszatarda
mam bardzo bujne,ciemne owłosienie łonowe.nic a nic nie golę,lubię mojego pękniętego jeża.z przodu i z tyłu też:P

Gość beatabi
wymienię się z koleżankami fotkami z owłosioną muszelką

Gość uhhhhhhhhhhhhh
jak dla mnie okropienstwo.... ja sie gole calutka! duzo lepiej to wyglada i jest jak dla mnie bardziej higienicznie! no i jest milsza w dotyku!

Gość set me free
Zdecydowanie NIE! Mojemu w sumie nie robi różnicy. Ale dla mnie chowanie takiego sierściucha w majtkach to oblecha. Na tych włoskach zbiera się śluz, kropelki moczu, pot... fuj! Po wieczór musi być niezły zapaszek. Ja się depiluję na łyso. Brazylijskie bikini. Zero włosów. Może i nienaturalne ale czuję się z tym komfortowo i HIGIENICZNIE!

Gość on42
..to racja owłosione kobiety sa bardziej sexi i salenie namietne..i ciekawsze inne jednostkowe magiczne..