Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hairymaniac

Owłosione panie, co nie golą bikini. Co o tym sądzicie?

Polecane posty

nie nie:) jeszcze nie....tylko poprostu jest to uciazliwe golic sie co 2 czy 3 dzien azeby byc gladka i piekna..... zawsze gdy pojawia sie ten temat widze komentaze "owlosione ble" " oblesny busz"......gole sie tylko dlatego by ustrzez sie przed nimi [ komentami ].... a ja czasem lubie miec take wloski:) niech cipeczka tez poczuje wiatr we wlosach!

Gość on 42
...a jednak"CHWILECZKE" my naprawde istniejemy tacy faceci...a kobieta z nami będziemiała wspaniale i nie będzie musiała się martwić ze ma jakieś gdzieś włoski....a i namietnośc...sex..doznania tez zapewniam kobuieta dostanie od nas inne całkiem wspanialsze i delikatniejsze....ale coz Wy kobiety nie chcecie Byc dla mężczyzna naturalnymi...:-( pozdro.

Gość set me free
CHWILECZKA Wiem co masz na myśli. Gdybym miała się golic maszynką co 2-3 dni + te swędzące podrażnienia i wysypki... Szłoby się za.jebać. Uzywam pasty cukrowej. Usuwałm włoski z cebulkami. Doszłam do takie wprawy, że cała cipeczka to 10 min. roboty. I gładziutka jak jedwab. I tak przez 3 tygodnie. :) Co do owłosienia. Mnie, drodzy Panowie, sex z owłosieniem nie sprawia przyjemności. Np. sex + owłosienie + guma to koszmar... Normalnie jak się włoski wkręcają w te fałdki prezerwatywy to można siknąć z bólu. A i czasem przy ruchach frakcyjnych bez gumy czuć bolesne ciagnięcie włosków. Ja nie lubię. Nawet bardzo.

Gość mnie takie owłosione
podniecają na maksa;a jeszcze jak włosy wystaja poza majtki to MIODZIO.

Gość Owłosione są CUDNE
Jesli są jakies dziewczyny preferujacy owe niegolenie cipeczki może macie ochote popisać..:)? Piekne naturaln cudne muszelki jeszcze u slicznej dziewczyny taka niewinna owlosiona cipeczka to cos cudownego...te ogolone kojarza sie z dziewczynkami i to nie dla mnie moze kiedys wolałem jak golą moje parnterki ale z biegiem lat dostrzeglem prawdziwe piekno i kobiecy urok owlosionej muszelki..:)

Gość ja.....-
hmmm... ja za to mam bardzo bujne owłosienie ale obcinam bo zbyt bujne mnie denerwuje... kiedyś się zupełnie ogoliłam i po pierwsze ze 2 dni strasznie swędziało a do tego mój chłopak powiedział że woli jak jestem taka naturalna, że go to podnieca bardziej niż takie wygolone... i do tego stwierdził że ma najpiękniejszą kobietę na świecie... Z tego wniosek taki że jestem szczęściarą która nie musi przezywać horroru golenia!:-)

najgorsze ochydztwo to widziec kobiete oflaczałą z zapuszczonymi włochami pod pachami :O:O:O okropne

najgorsze ochydztwo to widziec kobiete oflaczałą z zapuszczonymi włochami pod pachami :O:O:O okropne

Gość do ja
takie właśnie lubię, na samą myśl o takich mi staje !

Gość do ja.....-
madrego masz faceta

Gość dupoliz
widzę, że patrzysz mój drogi na moje włochate nogi i zapewne masz ochotę polizać ten zarost choć trochę

Gość dupoliz
widzę, że patrzysz mój drogi na moje włochate nogi i zapewne masz ochotę wylizać mi każdą stopę dobrze, możesz, lecz wpierw musisz wyżyć się na mojej dupie fajnego masz tego kutasa rżnięcie będzie pierwsza klasa jak dobrze mnie wypierdolisz będziesz robić to, co wolisz popatrz jakie mam cycuszki jakie owłosione nozki pod paszkami miodzik sam wszystko to dla ciebie mam no ale dosyć gadania zabieraj się do jebania

Gość Bikini43
Kocham owłosione cipki..Bardzo mnie to podnieca:))

Gość Młodddaaa
heh a ja mam 23 lata i nie depiluję mojej pusi :) przycinam włoski nożyczkami i troszkę po boczkach i tyle :) mam kogoś i jemu się podoba :)

Gość KuleKuleMule
set me free - napisz proszę dokładnie czym i jak się depilujesz, mnie też meczy to golenie co 2-3 dni

Gość lflflflflfllflflflf
Ja mam nadmierne owłosienie, całą wewnętrzną stronę ud zarośniętą.:( Więc tak, golę się, a raczej depiluję (odrastające włoski po goleniu mnie drażnią), co jest koszmarnie bolesne i upierdliwe. Nacierpię się, żeby wyglądać jak przeciętna kobieta nie-ogolona. No bo już bardziej nie będę.:( Wystarczy, co się ucierpię.

Gość depilatorka23
KuleKuleMule pasta cukrow wpisz w google:) ja tez sie depiluje pasta cukrową ale mi to zajmuje godzinę wraz z pupcią :) 10 min no nieee tylko pozazdrościć:D a co do tematu.....bleeeeee takie bobry zarośnięte:O:O:O:O:O masakara jak smierdzące musza być :O::O:O:O

Gość fascynat
Jestem młodym facetem i lubię jak kobiety głównie te między 40 a 60 tką mają bardzo owłosioną cipkę, bo są bardziej pociągające od tych młodych wygolonych.

Gość zielony kot
ja golę tylko okolice bikini, żeby włoski nie wystawały z majtek. i przycinam trochę.mój facet to uwielbia :) aha, nogi i pachy obowiązkowo wydepilowane. nie popadajmy w przesadę z tą naturalnością

Gość diego11
zaczely mnie podniecac owlosione kobiety na pipce,moja dziewczyna zapuscila dla mnie takiego kotka i jest boska:)

ja tez sie nie gole:D jsko nastolatka nie moglam soebie wyobrazic mojej cipeczki zarosnietej a teraz uwazam ze natura jest bardziej pociagajaca. od 2 lat mam faceta i jak mnie poznal mialam wtedy \"golusienka\" ale sama powiedzialam jemu ze nie chce sie juz golic. na pocztku patrzyl na mnie krzywo ale jak zobaczy po paru tygodniach jak wygladam naturalnie to oszalal z podniecenia. teraz sama uwielbiam jak mnie dotyka po moich kedziorkach i uwazam ze to podniecajace! a do tego jak mi robi minetke w a ja patrze na niego jak sie delektuje............ sama slodycz!!! Dziewczyny z mojego punktu widzenie okolo 85% facetow uwielbia nature, wiec przestancie sie golic!! ja mam lat 26 i juz napwno nie ogole nigdy swojego boberka :D

Gość skryta suczka.
no nieeee.... sorki, ale ja od chyba 10 lat mam tylko paseczek i nie wyobrażam sobie inaczej. Nie czułabym sie zarosnieta. NIE NIE NIE NIE.

Gość gole nie gole
a ja zaleznie od kaprysu, czasem wygole cala, czasem zostawie paseczek, zazwyczaj popuszczam boberkowi. mojemu to wiekszej roznicy nie robi:) jesli o mnie chodzi, mam glupie natrectwo, myje sie po kazdej wizycie w toalecie:O wiec smierdziec ne mam prawa. penis ogolony czy nie, po kilku godzinach w gatkach tez nie jest najapetyczniejszy;)

Gość ooojjejjej
a ja się właśnie dowiedziałam od ginekologa, że nieogolona jest lepsza dla zdrowia bo stanowi naturalną barierę ochronną. 50% infekcji można by było uniknąć mając włoski... nie pociesza mnie to bo jestem zwolenniczką przeciwnego frontu :(