Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysłu

co kupic dziecku na roczek?

Polecane posty

Gość brak pomysłu

dodam, ze jest to chłopczyk :)

też mam ten problem, nie jestem chrzestną ale będę na urodzinkach i koncepcji na prezent nie mam. Wiem tylko ze nie rowerek bo to juz ponoć kupił ktos inny ( jakiś samochodzik na ktory sie siada i odpycha nozkami - to taka koncepcja dla autorki ;) )

Gość mozze..
kup mu jakiś fajny ciuszek a do tego np.misia.Ja kupiłam tylko dziewczynce na roczek komplecik i pluszaka.Chyba ze to twój chrześniak to coś bardziej lepszego

Gość brak pomysłu
to nie moj chrzesniak :) jestem nianią tego maluszka :) jak patrze na jego zabawki to mam wrazenie, ze wszystko ma :) samochodzik odpychany odpada :) ma :) przedzial cenowy, do 50 zl :) raczej nie bede na roczku, tak po prostu sama z siebie chce cos kupic Mikusiowi :)

No wlasnie siostrze solenizanta kupiłam na roczek taką pluszową krowę ( spią z nią na zmianę) teraz myslalam nad jakimiś ciuszkami tyko nie wiem czy to jest prezent odpowiedni na roczek

Gość tez dzis na pomaranczowo.
o taka nianie to ja bym tez chciała dla swojej niuni. nie chodzi o te ze kupujesz mu prezenty-ale o to ze o nim myslisz. Chyba Cie zaadoptuje. ;-)

Gość mozze..
jezeli do 50 zł to mysle ze tak bys kupiła ja zapłaciłam coś kolo tego.Ale skoro ma dużo zabawek to praktyczny będzie ciuszek:)

Gość brak pomysłu
jezdziki odpadaja, poniewaz juz ma :) tego pieska tez, a pozostale dwa linki dotycza zabawek bardzo podobnych, ktore tez juz ma :) niestety nie jest latwo :) moze faktycznie jakis ciuszek albo fajna maskotke :)

tego pieska od Fisher widziałam na \"żywo\" . jest godny polecenia. Sama chyba się skuszę na taki prezent dla mojej córci. W sklepie ,w którym ogladałam tę zabawkę, kosztowała tam ponad 200 zł. :(

Gość brak pomysłu
hehehe, Blondyna.d pewnie zaraz powiesz, ze za duzo wybrzydzam, ale zabwke do wanny kupilam mu na gwiazdke, wiec nie chce sie powtarzac :) tez dzis na pomaranczowo - czuje, ze nie dam sie zaadoptowac, oddana jestem mojemu malenstwu (ktore, juz nie jest takie male ) zakochana w nim po uszy :) to nie dobrze, jak bede sie z nim rozstawac to chyba umre piesek z fisher price to rzeczywiscie fajna sprawa, Mikolajek dostal go na chrzciny od babci, poczatkowo sie go bal, ale pozniej polubil :)

my zamówilismy basen- plac zabaw wypelniony pileczkami :) bedzie radocha w pileczkach a na lato jak znalazl :)