Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka.....

Pytanie do osób znających Kopenhagę

Polecane posty

Gość turystka.....

Będę płynąć ze Świnoujścia do Kopenhagi, i mam takie małe pytanko, czy daleko jest z portu w Kopenhadze na dworzec kolejowy??

Gość podnosdze...

Gość Aśka 27
Który dworzec? Bo jest kilka.

Gość turystka.....
bez różnicy który, chodzi mi o to czy po dopłynięciu do portu jest tam dworzec (podobnie jak z lotniskiem, pociąg dojeżdża i odjeżdża na samo lotnisko), czy trzeba gdzieś jechać (autobusem/taksówka)? Ogólnie nie wiem, jak dostać się do pociągu. :)

Gość turystka.....
bo jestem tak leniwa że po przejściu kilometra wzywam pogotowie

Gość turystka.....
Nie drogi podszywaczu, nie jestem leniwa tylko będę miała dwie walizki ok 40 kg plus plecak, a sama ważę nie całe 45 kg (chcę w ten sposób powiedzieć,gdybyś nie załapał/a, że może mi być trochę ciężko)i nie wiem czy wzywać od razu taxi czy przemaszerować kawałek do pociągu, a niestety nie udało mi się znaleźć tych informacji na google, dlatego pytam tutaj.

Gość turystka.....
a w plecaku będę miała jeszcze 100 kg, wożę cegły ze sobą w razie gdybym nie mogła wynająć mieszkania - przezorny zawsze ubezpieczony

Gość turystka.....
już mam mieszkanie więc nie muszę się o to martwić :), może jeszcze jakieś ciekawe pomysły?

Gość Aśka 27
Bylam w Kopenhadze, ale tak naprawdę to nie umiem odpowiedzieć na te pytanie. Hm,nie pamiętam dobrze, bylam ze znajomymi, pokazywali mi jakieś dworce, ale czy to daleko od portu, wstyd ale nie pamiętam.Kopenhaga to przepiękne miasto, ja bylam tam latem.

Gość Aśka 27
to że nie pamiętam było spowodowane całą nocą z 10 facetami, każdy mnie dymał. Nie widziałam na oczy, ale jakos mnie dowlekli do dworca, do dzis mnie pincza swędzi

Gość turystka....
podnoszę bo nadal nie wiem