Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana22

Nie rozumiem faceta

Polecane posty

Gość Zalamana22

Poznalam miesiac temu faceta. Bylo fajnie. Wydawalo sie, ze nadajemy na tych samych falach. Stalo sie. zamroceni winem poszlismy do lozka. szczerze mowiac pierwszy raz zdarzylo mi sie bym poszla do lozka z facetem znajac Go tak krotko. Rano zastanawailam sie: co dalej?? Kiedy wychodzil z mojego mieszkania pozegnalismy sie zapewniajac, ze wkrotce sie spotkamy (mieszkamy w innych miastach) Wyslalam mu pozniej esmesy i od slowa do slowa powiedzialam, ze teraz , kiedy juz spalismy z soba to zapewne przestanie sie do mnie odzywac. Poczulam, ze sie wkurzyl. powiedzial, ze zle Go oceniam, ze mysli o mnie nadal itd.... Ok, ale... Te slowa wypowiedzial w niedziele. Jest wtorek wieczor i nadal sie nie odzywa. Wiem, ze ma duzo pracy, ale do jasnej cholery gdyby mu zalezalo tak naprawde jak twierdzi chyba wyslalby chociaz esemesa... Przelamalam swoja dume i zadzwonilam...i ma wylaczona komorke. Nie rozumiem facetow bardzo mi przykro...

Gość tak szczerze
nie dzwon juz wiecej....w ogole zle zrobilas,ze napisalas pierwsza sms.teraz daj jemu szanse sie wykazac...ale jesli nie zadzwoni do weekendu,to dalabym juz sobie spokoj

odpowiem ci szczerze gdybym był na miejscu tego faceta, jesli dostrzegł bym w tobie cos wyjątkowego to nie miało by dla mnie znaczenia to szybkie przespanie sie razem. ale po takiej nocy zaczął bym sie bardzo zastanawiac , i jelsi bys wysłała mi SMS to nabrałbym wiekszego dystansu do ciebie - domniemywałbym że jestes zfrustrowana czy cos w tym stylu i szukasz na siłe faceta. obecnie sie niecierpliwisz bo napisałas a on nie daje znaku - musisz czekać nie rób kolejnego kroku . a jego ostatnie zachowanie świadczy o tym ze szuka pretekstu abyś to ty wyszła na winna i on miał powód do nie kontynuowania znajmości z toba. Reasumujac popełniłas bład wysyłając SMS - to oczywiscie moje subiektywne zdanie

Gość pewnie wzial cie za latwa
skoro z nim poszlas tak szybko to pewnie mialas wczesniej sporo facetow i uprawialas seks nie tylko z milosci

Gość a ja nie rozumiem Was
dziewczyny. Jak możecie tak szybko iść do łózka z facetem? Co to znaczy wydawało Ci się, ze nadajecie na tych samych falach? jak można coś takiego stwierdzić po miesiacu znajomości, a w dodatku facet mieszka w innym mieście. Czego się spodziewałaś? Wielkiej miłości? Nie dałas Jej szansy....

Gość złośliwa samica 30
Błąd zrobiłas ze sie tłumaczyłas ze to pierwszy raz,i ze zasugerowałas Mu ze sie nie odezwie juz do Ciebie(tak robi)

Gość a tam panikujesz
moze jest u dziewczyny, dlatego wylaczyl koma :P a tak na serio, faktycznie moglas wyjsc na desperatke po tych smsach:]

Gość perrocik
NIkt nie szanuje kobiet, ktore ida z facetem tak szybko do lozka. Mozesz sobie mowic, ze to inne czasy, blablabla, ale takie sa fakty...

Gość złośliwa samica 30
Głupoty!Facecik poczuł sie osaczony,bo przeciez to faceci mowią o szacunku do kobiet.Wino Mu wystarczyło zeby wykorzystać sytuacje.Bzdura teraz chce wyjsc na twardziela.

Gość bnmnmnbmnbmnbmbm
jest jeszcze inne - prostsze wytłumaczenie: byłaś kiepska w łóżku lub nie spodobałaś mu się nago ;)

Gość złośliwa samica 30
no tak tez mogło byc :O

Gość Zalamana22
Naprawde nigdy z nikim nie poszlam takj szybko.... Przed Nim mialam tylko Jednego faceta z którym po raz pierwszy poszlam do lozka po roku znajomosci. Niestety Nasz zwiazek 2 lata temu sie rozpadl. Z obecnym ok. zgodze sie szybko poszlam. Ale byl alkohol, romantyczna atmosfera i naprawde chcialam tego.. totalnie sie w Nim zauroczylam. Nawet, kedy sie rozstawalismy powiedzial ze nie wie kedy dokladnie przyjedzie bo teraz ma strasznie duzo pracy. Ale postara sie jak najszybciej.. Ale ja czuje, ze cos jest nie tak...a moze nie wiem sama panikjuje. Moze rzeczywiscie cierpliwie poczekac...

Gość Zalamana22
No to raczej nie bo fizycznie mu sie podobam. Co do tego jak bylo w lozku tez nie ma co narzekac...bylo napewno dobrze.

Gość bnmnmnbmnbmnbmbm
daruj sobie. jestem facetem i wiem, że po prostu chciał cię tylko dmuchnąć. podejrzewam coś innego - ma kobietę, żonę, coś w tym rodzaju. zapomnij o nim, poważnie. pozdrawiam.

Gość bnmnmnbmnbmnbmbm
to ci się tylko tak może wydawać, że było dobrze ;)

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość złośliwa samica 30
Po co sie tłumaczysz?Stało sie i już.Miałas prawo sie zapomnieć.

Gość roxyy
po ROKU?????? RATUNKU!!!! gdzie wy zyjecie w średniowieczu??a co jak po roku się okaże że ma mikroskopijnego penisa??będziesz z nim do gorbowej deski bo go jak to się mówi kochasz? ez seksu w imię poświęcenia? chrzanię takie bajery, dla mnie sex to 70%udanego związku i chętnie szybko się do faceta dobieram. a jeśli coś sobie pomyśli to jest fvrajerem i widocznie nie zasługuje na mnie. ps. co za obłuda, faceci chcą miec kucharkę w kuchni, świętą w domu i kurwę w łóżku. ale jka się wyzwolona trafi to od szmat wyzywają:/...na szczęscie nie wszyscy tacy są :D.

Gość za latwa sie pewnie okazalas

Gość do roxy
jak kobieta daje szybko to bedzie ryzoko, ze bedzie miala wielu partnerow seksualnych przed mezem, a ja nie chce miec zony, co miala wielu facetow i uprawiala z kims seks bez milosci

Gość do roxy
poza tym byla dziewica i byla mloda, wiec rok to nie byl az taki dlugi okres

Gość do roxyy

Gość roxyy
ja mam pytanie podstawowe: czekacie tak dlugo bo nie macie ochoty czy dlatego, że boicie się co facet o was pomyśli?

Gość do roxyy
ja jestem facetem i nie chce latwej laski

Gość złośliwa samica 30
To szukaj niełatwej.

Gość autorko tak jakbym siebie.
...czytala.....:O ale ja juz zapomnialam:D zdarzylo sie raz i narazie wystarczy, chyba ze sie odezwie a jak nei to niech spada;)