Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na urodziny

moze byc taki prezent?

Polecane posty

Gość na urodziny

ide do cioci na urodziny (35 l) i myslalam o takiej fajnej soli http://www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,03,,pl-pln,372338,0.html tylko nie wiem czy to bedzie na miejscu :/ ide jutro do sephory, co moglabym ewentualnie kupic za ok. 30 zl?

Gość na urodziny
? :)

Gość na urodziny
odpowie ktos? ;)

Gość no super
taka sól, fajne sa prezenty tego typu prezenty. np olejek, piana do kapieli

Gość jak nie jest uczuleniowcem
to bardzo miły prezent jestem za :)

Gość na urodziny
no podobaja mi sie tez olejki z tej firmy. chodzi mi o to czy poprostu nie bedzie glupio dac komus cos do mycia, typu mydlo ;) taka ladka elegancka butelka bedzie pasowala do lazienki cioci i sie zastanawialm czy nie glupio dac taki prezent, ladnie opakowany :) sama sobie taka sol kupie :) czy ktos kiedys mial taka bursztynowa? chcialabym sie dowiedziec czy przynajmniej ladnie pachnie

Gość jdkbewkuf
słyszałma, ż ete sole są dobre, moim zdaniem nadają sie na prezent, mają fajne opakowanie :) :)

Prezent rewelacja...chyba kazda kobieta uwielbia takie pachnidla..ale nie wiadomo czy Twa ciocia lubi moczyc sie w wannie... Takze moze bys dobrala do kompletu jakis cudny zel do kapieli plus do tego w tym samym zapachu maslo do cialka , balsam...popatrz na tej stronce, a noz sie uda dobrac...

Gość na urodziny
dzieki za odpowiedzi :D nie wiem czy lubi dlugo siedziec w wannie, moze polubi :) jutro moze dobiore do tego jakis fajny balsamik pozdrawiam

Gość samotnik1
To bardzo fajne prezenty. Od prostego mydła różnią się tym, że są dosyć nietypowe, przynajmniej u nas w kraju i ta oryginalność czyni takie rzeczy fajnymi prezentami. Zwłaszcza, że te rzeczy naprawdę kapitalnie pachną.