Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałeSerduszko

rozmiarówka

Polecane posty

może mi ktos coś wytłumaczyc a mianowicie chodzi mi o rozmiary np spodni czytam na allegro tabele rozmiarów i jest roz 36 gdzie szer. pasa to 2 * 33cm=66cm a bioder 2 * 42cm=84cm roz 40 gdzie szer. pasa to 2*39=78cm a bioder 2* 46cm=92cm jakim cudem?skoro ja mam np 92cm w biodrach w pasie ok 70cm ale nosze rozmiar 36 i nigdy nie większe! tak samo jak czytam tabele rozmiarów w udzie to powinanm nosic nie wiem jak wielki rozmiar a jestem dosc szczupła

hm to nie wiem jak ja to robie bo do tego mam 158cm wzrostu i mi dużo osób mówi że jestem za chuda... może mam spory tyłek ale np ramiona mam strasznie drobne i biust

masz klasyczna figure gurszki pewnie :) wiele kobiet ma taka i nie ma czym sie przejmowac. drobniejsza gora, mozniejszy dol. Dopytaj sprzedawce zeby ci pomogl oraz czy mozesz po zmierzeniu odeslac gdyby okazaly sie za duze czy za male. I sprawdz dlugosc nogawki bo jestes niska a 38 moze miec juz dosyc dlugie nogawki. powodzenia w zakupach :)

*mocniejszy aha i wydaje mi sie, ze ze wzgledu na wymiary chyba lepiej bedzie jak wezmiesz 36. mam podobne wymiary i dol nosze raczej 36. 38 tez czasem - zalezy od fasonu. Tu kluczowa sprawa moim zdaniem sa nogawki bo ja mam 170cm. A jak fason to rurki czy cygaretki to skrocic trudno :(

no ja 38 to nigdy nie nosiłam a co skracania to zawsze skracam spodnie bo nie ma innego wyjścia rozmiary 34 czy 36 również mają długie nogawki:/

widzisz rozmiar to kwestia wzgledna. dla mnie zawsze spodnie mialy za krotkie nogawki. odwieczny moj problem. ale teraz kupuje spodnie tylko od wybranych producentow i jest ok. mysle, ze 36 to maks. dla ciebie. Ja czasem mam 38 ale gore.Za to w 34 nigdy bym nie weszla :) calkiem inne sylwetki mamy co pokazuje jak mozna byc roznym majac podobne wymiary. Zapytaj sprzedawce czy mozesz oddac gdyby nie pasowaly. pozdrawiam :)