Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróż Czesław

Internetowy wróżbita zaprasza.

Polecane posty

>a nie mówiłam >a mówiłeś, że po 23 się nie wróży ???????????????????????????????? istotnie, ale to było wczoraj. W nocy z wtorku na środe natepowały masywne przemieszczenia energii, które nie pozwalały na wróżby

Gość mala dziewczynka
kiedy urodze pierwsze dziecko? kamila 22.12.1982

Gość oli-27
Babcia drypcia to nie jest topic Beatrycze 80. Jej zostanie dziś lub jutro wykasowany.Jeśli jeszcze nie jest to wejdz tam teraz i poczytaj to będziesz wiedziała dlaczego.

mala dziewczynka: tego nie potrafię wywróżyć dokładnie przy pomocy kart i run. Pojawia się symbol dziecka, ale raczej w sensie tym, że jeszcze nie jesteś dojrzała na powicie dziecka

Gość roszpunka88
dziekuje za wróżby:) moze teraz sie przelamie i zrobie cos zamiast myslec o nim 24/h. I ostatnie pytanie: jak TY to robisz, ile jest w tym prawdy? Czy mówisz tylko to co chcemy usłyszec ladnie formuujac? Np. skad wiesz, ze On o mnie mysli>?

Gość mala dziewczynka
czy to oznacza ze bede je miec za pare lat?

roszpunka88: wszystko mówią karty, nie ja. Życie nie jest prostą linią czasem się tak plącze, że sprawy toczą się zupełnie inaczej. Wszystko jest bardzo niestałe. To tak jakby obserwowac morze podczas sztorumi i spróbowac określić gdzie się pojawi kolejna fala. Odpowiedź jest cięzka zwłasza jesli nie mam kontaktu wzrokowego z dana osobą. mala dziewczynka: nie potrafię tego okreslić

Gość moja kariera
czy odniose sukces czy klęsę w pewnej dziedzinie w której pracuje ,a może lepiej zmienić profesje?

Gość gosikk
wrozu...chyba pominales mnie,bo nie odpowiadasz.Prosze odpowiedz mi na moje ostatnie juz pytanie o prace..

ostatnia odpowiedz: germinal25: Karty mówią, że w tym roku nie będziesz miała okazji dostąpić tego szczęścia. musi upłynąc kilka cyklów księżyca zanim nastapi oczyszczenie twojej osoby z niekorzystnego oddziaływania.

Gość roszpunka88
ok, wybacz ze zwatpilam:P Mam jeszcze jedno pytanie: Czy gdy juz go zdobęde bedzie mi wierny? (gdyz ma nature flirciarza i podrywacza, ajjj) ale wydawalo mi sie, ze gdy mnie kochal to szczerze, byl wtedy taki...inny.

Gość roszpunka88
poszłeś spać? Bez pozegnania?:P Licze na to, ze jutro mi wywrózysz:))

Gość malutka35
dziękuje za odpowiedz mam jeszcze kilka pytań czy on no... ten o kogo sie wczesniej pytałam on mnie chociaż mnie lubi mam u niego chciaz jakies maleńkie szanse?

Gość malutka35
mam jeszce jedno pytanko czy w przyszłosci bedę szczęśliwa i będę miała męża i dzieci???

Gość malutka35
mam jeszce jedno pytanko czy w przyszłosci bedę szczęśliwa i będę miała męża i dzieci???

Gość taka jednaa
jak dlugo bede z Bartkiem 20 luty 1987, Ania 18 czerwiec 1988.. Czy to bedzie powazny zwiazek?? Czy poczuje upragnione uczucie?? Dziekuje z gory za odp :)

Dzieki za odpowiedź. Czy to znaczy wyprowadze sie z domu poza miejscem zamieszkania i czy tutaj w miejscu?

Gość Milorcia
Mam 13 lat i chce wiedziec kto jest moim przeznaczeniem

Gość Frusz ciemnowidz zielony
Dżastin, alenie bimber tylko absynt.

Gość gość
STATYW666 Ten Pan jest oszustą i obraża innyc!! nie umie obchodzic sie z krytyka i z tym tez ma problem! Skorzystalam z ulug tego Pana ale przykre to ze naciaga na rytualy które sa bardzo kosztowne 60zł jeden a on zaraz radzi wziąść 6 rytuałów by wrózba się spelnila a to juz koszt 360 złoty!! Pozatym odiwedzi sa plytkie i bez sensowne nawet sie do tego nie przylozyl! Ze tyle o nim negatywnych opinii to chyba o czym swiadczy!!!! STANOWCZO NIE POLECAM!!!!

Gość gość
Także nie polecam usług tego Pana. Odpowiedzi bez większego entuzjazmu a także naciagal.mnie na rytuały.

Gość gość

Jak szłam na studia to wizualizowałam w rytuale raczej ogólnie miłość, faceta z pożądanymi cechami. Wróżba jakby poszła przez .marcintarot.pl i już pierwszego dnia poznałam wymarzonego mężczyznę 🙂 Zaczepił mnie, jak wchodziłam do sali na ulubiony przedmiot, którym on też się interesował. Nie wiem, czy to przypadek, czy rytuał, ale warto. Jakbym przyciągnęła do siebie coś pozytywnego.