Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróż Czesław

Internetowy wróżbita zaprasza.

Polecane posty

Gość gosikk
dziekuje za odp:) probuje z nim rozmawiac,ale bez skutecznie:(

Gość gosikk
A moze powinnam jednak podjac decyzje nad ktora od jakiegos czasu sie zastanawiam i poprostu odejsc od niego?Ps.Mamy 2 letniego sybka

oli-27: karty mówią, że nie twoje zdrowie nie jest najlepsze, więc powinna to byc tylko twoja decyzja. Karty mówią o kims jeszcze, kto będzie próbował w jakiś negatywny sposób ingerowac w wasze relacje. o ja pitole: w sferze finansowej nic się nie zmieni, podobnie z pracą. Co do związku to jest jeszcze jeden mężczyzna, o którym myślisz. Karty nic nie mówią na temat twojego obecnego partnera.

Gość oli-27
czyli mam szanse na urodzenie jeszcze kolejnego dziecka? lekarze odradzają.Cały czas inne osoby ingerują w mój związek zazwyczaj negatywnie:( ale czy mąż mnie kocha i jest mi wierny?

oli-27: decyzja odnośnie dziecka powinna byc przmyślana, gdyż dziecu potrzebna jest matka, która będzie potrafiła go wychować. szanse oczywiści są, ale sama musisz podjąc ta decyzję. Z mężem jest wszystko ok, kocha ciebie. Tylko uważaj na osoby, które będa chciały to zniszczyć.

Gość oli-27
ostatnie pytanie zapisałam się wlaśnie na prawo jazdy ,za którym razem uda mi się zdać?

Gość Żanetaaaa
czy mój mąż mnie zdradził? czy to małżeństwo przetrwa?

Gość oli-27
a za 3razem? kilka lat temu pewna wróżka powiedziała mi że za trzecim razem i będe się bardzo cieszyć....

Żanetaaaa: karty nie mówią o zdradzie fizycznej, lecz jest kims zauroczony. Powinnas przejąc inicjatywe i odwócic jego uwagę od innych.

Gość oli-27
ale tak ogolnie to do końca tego roku będe mieć prawko?

Gość roszpunka88
Czy będę jeszcze ze swoim wymarzonym chlopakiem który kiedys mnie kochal,ale nie bylismy ze soba, a teraz ma inna laske?

oli-27: 3 raz jest bardzo logicznym wyjściem, lecz wiem, że pierwsze dwa z penościa nie udadza si ę Kamcia1985 : nie potrafię odpowiedziec na to pytanie. Takich spraw nie wróży się z kart ani run.

Gość gosikk
jestem Ci wdzieczna za Twoje odpowiedzi..chce jechac na swieta do rodzicow,a po ostatniej klutni maz rzucil mi kluczykami od auta i powiedzial,ze na swieta moge sobie sama jechac..wie,ze boje sie jezdzic sama,bo za malo mam praktyki,ale postanowilam,ze pojade z synkiem sama jesli on nie zmieni zdania(prawie kazde swieta mi psuje)Powiedz mi,czy mam jechac sama z synkiem?tzn.czy to bedzie dla nas bezpieczna droga-ja jestem zdeterminowana i wierze,ze dam rade..

Gość Żanetaaaa
czy jak schudne to przestanie myśleć o innej? i czy mi się uda schudnąć jak dotychczas nie miałam motywacji i myślałam że mąż mnie akceptował.Ale skoro jest zauroczony inną to chciałabym go odzyskać.Czy schudnięcie to dobry sposób na odzyskanie męża i czy mi się to uda?

Gość Michalik Oret
czy uda mi się to co zacząłem powoli(( pewien projekt )), czy uda mi się to dociągnąć do końca i osiągnąć sukces.

Gość oli-27
dzięki za wrożby !!!! pozdrawiam cię i nie znikaj tak jak inni z tymi tematami.

gosikk: "mierz siły na zamiary"- to powiedziały karty. Jeśli czujesz się słabym kierowca nie powinnas jechać, bo może się to źle skończyć.

Gość roszpunka88
Drogi Wróżbito, a jesli już pojawię się w jego związku i stane im na drodze. Wybierze mnie (kiedys kochal mnie szalenie i bal sie ze go odrzuce, slusznie) czy ja?

No ja mam pytanie , moja ginekolog jeszcze nie znalazła płci na usg ,może ty wiesz jaka będzie..?? ponoć wróżbita jesteś..?? Pozdrawiam!

a zobaczyłam teraz ze jednej tez na te pytanie nie odpowiedziałeś:( trudno, to może zapytam sie o coś innego...czy będę z mężem , czy raczej szykuje sie rozstanie..i czy jeśli z nim będę to szczęśliwa...?

Gość gosikk
Dziekuje Ci-wezme to pod uwage.Ale mam ostanie pytanko..Czy jest szansa,ze pojde od czerwca do pracy??Bo czekam na decyzje w tej sprawie,a bardzo mi na tej pracy zalezy..

Gość a nie mówiłam
a mówiłeś, że po 23 się nie wróży ????????????????????????????????

Żanetaaaa: kazdy sposób jest dobry, możesz rozpocząc odchudzanie, ale ostroznie. Przemian może byc również w twoim ubiorze czy sposobie zachowania. orrrchideA: karty mówią "przy pannie stoi morowy kawaler" wszystko powinno byc dobrze Michalik Oret: coś stanie na drodze realizacji twojego sukcesu, musisz włozyć w to wiecej pracy roszpunka88: on jeszcze o tobie czasem myśli, więc to prawdopodobne, ze osiągniesz sukces.