Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźta bo nie wiem

Czy sernik na zimno z proszku jest dobry?

Polecane posty

Gość doradźta bo nie wiem

I czy można go jakoś zepsuć?Boję się,że wyjdzie klapnięty albo będzie sztuczny w smaku,ale zrobienie całego samodzielnie przekracza moje możliwości

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aluskakluska
jest ok, tylko zrob ten przepis ulepszony tzn z serkami homogenizowanymi, biszkoptami itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość łee
mojemu smakował wiec pewnie dobry ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość doradźta bo nie wiem
Jak to ulepszony,mam dodać od siebie,poza proszkiem tak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aluskakluska
tak, dodajesz proszek, mleko te serki, a pozniej wykladasz to na biszkopty czy tam herbatniki, a na to jeszcze moga byc jakies owoce i galaretka. Zobacz na odwrocie opakowania przepisy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość doradźta bo nie wiem
A duży on będzie na wysokość?Boję się,że wyjdzie mi taki cieniutki placuszek jak karpatka ostatnio :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
to zależy co kto lubi mnie on nie smakuje, bo właśnie smakuje mi sztucznie ale znam wiele osób, które się zajadają ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość doradźta bo nie wiem
Raczej nie,bo jest większe ryzyko,że coś zepsuję.Nie mam wprawy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość doradźta bo nie wiem
Ja mam takie zdolności,że pewnie dałabym radę ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aluskakluska
mozna zrobic zwykly bez tych wszystkich bajerow, ale chyba przez te serki nie jest taki sztuczny. nie wiem mi sie tak wydaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×