Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyyyy

moja kobieta jest

Polecane posty

Gość zalamanyyyy

straszna...wiecznie sie wszedzie spoznia.Jest niezorganizowana nieodpowiedzialna.nie potrafi sie zmobilizowac by cos zrobic czas bo a o zagadasie na gadu a to wciagnie ją "rewelacyjny seriar komediowy"i tak dalej i tak dalej kocham ja mimo tych jej wad ale najgorsze jest o ze ona nawet nie chce nad soba pracować tylko jak jej mowie że tak dlaej byc niemoze to odpowiada "widziały galy co brały" albo "kazdy ma jakies wady jestem taka od dziecka niezmienie swoich nawykow z dnia nadzień"i jak znia gadać?

Gość MisiekMati
gadac? Ja widze tylko jedno wyjscie. Ale wiadomo, stojac z boku latwo sie mowi.

Gość no normalnie
widzialy galy co brala, dobra odpowiedz :) przepraszam, ale jestes mieciutki

Gość zalamanyyyy
dzis dostała list z dziekantu swojej uczelni ze jak nie przyjesie do jutra indeksu z wszystkimi wpisami to ja skreslaz listy studentów i dopiero dziś poszła zaliczac gzamin ktory miala3 miesiace temu...uczyła sie wczoraj cała noc a przeciez mozna było zaoszczedzic stresu i zrobic to wczesniej

Gość no normalnie
no Misie , patrz w tym temacie sie zgadzamy :) aty juz mnie nie chcesz :(

Gość no normalnie
mloda jeszcze, odpowiedzialnosc przyjdzie z wiekiem

Gość zalamanyyyy
wciaz powtarza ze sobie ztym nie radzi ze zawsze obiecuje sobie ze teraz bedzie inaczej...ale suma sumarum ciagle to samo..ona ma straszne problemy z mobilizacja...Potrafi odkladac wszytsko wnieskaczonosc...posprzata umyje sie naszykuje ksiazki potem stwierdza ze jest juz tak zmeczona tmi przygotowaniami do nauki ze idzie spać i nauczy się rano..i tak mam znia wkoło

Gość femaeeeee
sam nad nia popracuj :) zrob tak zeby to ona na Ciebie czekala :) przekladaj spotkania i takie tam, napewno sie w koncu uda.powodzenia

Gość MisiekMati
no normalnie - jestem podszywaczem :P na tamtym topiku dwa ostatnie wpisy sa moje

Gość no normalnie
zalamie sie zaraz

Gość no normalnie
a tak cie wszedzie szukam

Gość no normalnie
jestem namolna :)

Gość titinkas
ma taki sposób bycia i tyle ale na pewno zawsze spada na cztery łapy więc wyluzuj trochę facet bo takie uporządkowane życie jest strasznie nudne i przesadzasz zresztą nie masz prawa jej zmieniać dobrze że mój facet stale mi nie wytyka co robię źle bo wrrrr ufff :P

Gość hey hey wlasnie czytam
jakby o sobie :) nic sie nie martw- ten typ tak ma, ale jak juz ktos napisal zawsze spadamy na 4 lapy. Fakt faktem, kiedys przyjdzie czas, ze mozna poleciec " na morde",ale................ - tacy ludzie sa dobrymi pracownikami, bo potrafia pracowac pod cinieniem czasu i stresu, sa samowystarczalni, maja duze kompetencje organizacyjne(czyt. korzystanie z pomocy obcych), zazwyczaj nadajacy sie na stanowiska kierownicze. Ja mam 31 lat, w tym roku skonczylam drugie studia, mam dobra praca. Mam meza, dzieci narazie nie planujemy. Nie powinienes sie przejmowac swoja kobieta bo tracisz niepotrzebna energie. Ona jest poprostu soba i nie zmieni sie juz. Moja kolezanka jest nauczycielka- tak samo niezorganizowana jak ja, wszytsko na ostatnia chwile, spontaniczna, wesola zyciowo, wspanialy pedagog. i co? ma sie dobrze.

i Ty masz pretensje ze zmeczona, a korona by ci sadla gdybys posprzatal, ugotowal czyt am umył, i pewnie chodzi ci o to ze chcesz kobiety zorganizowanejktóra ci wszystko wypucuje bedzie miala czas dla siebie i jeszcze dla ciebie

Gość mała Ola
a ja jestem dokładnie taka sama jak twoja dziewczyna i co? nie ma ch*ja we wsi, żeby coś ze mną zrobić. Radzę sobie jakoś, wcale nienajgorzej, na egzaminy też się uczę z 1-góra 2-dniowym wyprzedzeniem, mam straszny bałagan w pokoju i co? Mnie to nie przeszkadza, taka jestem i mojemu chłopakowi tez nie powinno to przeszkadzać, bo niby w czym? Co innego gdybyśmy mieli razem mieszkać, no ale musiałby się chyba puknąć w łeb żeby to robić gdyby nie zaakceptował mojego sposobu bycia. Kompromisy jedynie wchodziły by w rachunek. Widziały gały co brały! Ale przecież to takie niegroźne wady :)

Gość bzdety
jestem nawet gorsza od Twojej kobiety.Roztrzepaniec ze mnie straszny,gubie wszystko,parasolki,rekawiczki.Dobrze mi z tym.

Gość mała Ola
to zupełnie jak ja :) ja też wszystko, dosłownie wszystko mogę zgubić. często sama gubiłam się grupie po czym musieli mnie szukać a ja sobie po prostu weszłam w inny zakręt :D poza tym wpadam na ludzi i często muszę się wracać do miejsca w którym wpadła mi jakaś myśl, żeby sobie przypomnieć o co mi chodziło bo idąc zapomniałam co to hehe :) takie życie. może taki charakter po prostu. A jaki znak zodiaku? niby nieważne ale coś w tym musi być. ja mam jak mój ojciec i oboje potrzepani i wodniki :D

Gość exec
Co z tego, ze spadacie na 4 lapy? Co to ma do rzeczy? Chuj czlowieka moze strzelic, jesli sie umowi z kobieta, a ona sie spoznia. Jakie znaczenia ma tu spontanicznosc? Co ma piernik do wiatraka? Takie zachowanie jest dobre dla dzieci, nie dla osob doroslych. A Wy sie jeszcze tym chwalicie. A Ty autorze nie wiedziales od poczatku, jaka ona jest? Bo jakby Ci to przeszkadzalo, to po drugim czy trzecim takim incydencie, powiniec albo jej dac do zrozumienia, ze takie zachowanie Ci sie nie podoba, albo zerwac znajomosc.

Gość bzdety
Strzelec:O mam w zimie rekawiczki na sznurkach.Dowód zgubiłam po 15 min po odebraniu go.Zgłosiłam zaginiecie dowodu---facet sikał ze smiechu jak spisywał okoliczności zaginiecia.:O

Gość mała Ola
exec otóż to! jak tego nie akceptuje to niech znajdzie sobie kogoś kto będzie mu odpowiadał. a chwalić się, no cóż... płakać nie będę bo taki sposób bycia ma również swoje plusy, a skoro nic się z tym nie da zrobić to najlepiej pokochać się takim jakim się jest :P Co za burak z ciebie

Nie dosc, ze roztrzepana, to jeszcze niemila :o

Gość mała Ola
Strzelce to też mają gorące głowy :) i skorpiony jeszcze. Podobno to 3 najgorsze znaki: skorpion. strzelec i wodnik. Zależy kto patrzy :)

Możecie mówić co chcecie, ja mam słabośc do rozkojarzonych wodników- normalnie się rozpływam w ich towarzystwie, ze strzelcem nie ma mowy o nudzie, sama jestem rozrywkowa, więc zabawa z nimi przednia:)

Gość bzdety
Najgorszy? :O Najlepszy.Jestem roztrzepana to prawda,ale taka byłam od zawsze.Z tym ze jak trzeba to jestem zorganizowana.Nie spóźniam sie ,tylko wlatuje jak burza sekunde przed czasem.

To ciekawe, tylko sam jestem strzelcem i jestem zorganizowany i odpowiedzialny. Nie gubie niczego. Ciekawe, jak Wy sobie dajecie rade w pracy? :o O ile pracujecie :P

Gość mała Ola
no. niemiła. chyba się potnę :(