Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinna

klawiatura logitech

Polecane posty

Gość karinna

Znalazłam niezłą oferte klawiatury bezprzewodowej Logitecha (niby w droższym sklepie-bo to vobis,ale mają promocję na to) dodatkowo jest mysz bezprzewodowa-zstaw 5 lat gwarancji, cena 129 zł. jak oceniacie Logitecha? brać tę klawiaturę?

Gość Koro
Ja polecam Logitecha. Sprzęt mają raczej niezawodny, tylko drogi:/ Ale jeżeli masz hajs to nie ma co sie zastanawiać. Jak mam w pracy Logotecha i jestem zadowolony. W domu mam klawiaturę Microsoftu i też szczerze polecam.

Gość karinna
ok dzięki , no wydaje mi sie ze 129 zeta za taki zestaw to prawie jak pół darmo:) ale jak firma ok to wezmę na pewno.

ja rowniez polecam.osobiscie mam zwykla-tana za 15 zl,ale duzo dobrych opini slyszalam o tej firmie

Gość MALINKAPIASKI
HEJKA JA MAM KLAWIATURKę LOGITECH BEZPRZEWODOWą FAKT 5 LAT GWARANCJI DAWAłAM DROGO 200 ZLOTYCH ALE SIę OPłACA MAM JUZ Ją 6 LATEK POLECAM

to ja chyba też skorzystam z tej promocji w vobisie jak tak wszyscy zachwalają te klawisze :)

Gość karinka 333
Dziewczyny jak kupilyście te pare miesiecy temu, do dajcie jakąs recenzję, bo zepsulami sie klawiatura, uzywalam takiej ergonomic microsoftu, ale w sumie bezprzewodowa by sie przydala, tylko nie wiem jak sie to zasila i czy to nie problem.