Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikebaru Odojima

Kto oglądał wczoraj Kube Wojewódzkiego ? Zarąbisty odcinek był z Palikotem.

Polecane posty

Gość Ikebaru Odojima

no i z tym gejem, tyle co ja się wczoraj uśmiałem z nich to masakra. A Palikot spoko koleś i widać taki raczej uczciwy i kawa na ławe.

Gość kaaaaaaaaaa
ja niestety usnełam w połeowie :-( ale racja dobry byl

Gość Ikebaru Odojima
dobry był żart wojewódzkiego na początku o Joli rutowicz z BB że gdy wszyscy stali po rozum to ona była w kolejce po nos.

Gość masaaaakraaa
beznadziejny ten wojewódzki się zrobił!wczoraj też dno!żeby nie Ci ludzie to po 5 minutach bym przełączyła!a te jego teksty które bierze z netu...kiedyś jakiś taki inteligentny mi się wydawał.A o tej kolejce po nos to też czytałam w necie :)

Gość Ikebaru Odojima
eee tam z netu, skądś musi brać, sam wszystkiego nie wymyśli.

teraz juz tego nie ogladam ale pamiętam jeszcze z polsatu w jednym odcinku kuba zamilknął na dłuższą chwilę, później wyjaśnij, że mu słuchawka wypadła czy przestała działać na chwilę czyli bez tej słuchaweczki kiepsko by było

Gość Ikebaru Odojima
nie skumałeś żartu kuby ?

Gość masaaaakraaa
Żartu?te jego żarty to już się tak mi przejadły że naprawdę oglądam go z politowaniem.a j brak słów!dobrze że go przenieśli na taką głupawą godzinę...

Gość Ikebaru Odojima
Ale to po co oglądać jak się nie podoba, nie rozumiem. Jest teraz tyle różnych programów.

Gość masaaaakraaa
Ja tylko słucham z drugiego pokoju,bo pracuję sobie w tym czasie:)a słucham po to żeby zobaczyć czy mu się polepsza:)bo on się już chyba wypalił chłopina:)

Gość fdgsdrg
wojewodzki sie konczy. zarty mu bledną i jakos czasem mam wrazenie, ze nie radzi sobie z goścmi. jak nie wie co odpowiedziec to mow 'no dobrze, ale poroznawiajmy o ...." . Z szapolowska to kompletnie sobie nie radzil.

Gość nie wiem po co oglądacie
ja sie wam niepodoba, gusta sa rozne tak samo jak rozne poczucia humoru.

Gość masaaaakraaa
uważam ze nie można być tylko jednostronnym i oglądać jeden program lub jedną stację!trzeba czasem zrobić sobie taki "przegląd" po to oglądam Wojewódzkiego żeby wiedzieć co tam się dzieje,co się zmienia. Z podobnego powodu oglądam informacje,wiadomości i fakty chociaż formuła jednego z tych programów zupełnie mi nie odpowiada. chcę po prostu wiedzieć jak oni to przedstawiają i co myślą o niektórych rzeczach... to tyle dlaczego go oglądam a że sobie nie radzi z gośćmi to fakt!

TVN ma dziwne szczęście do pajaców----Majewski, Wojewódzki--- prezentują poziom dowcipu Strasburgera w familiadzie a motłoch się cieszy. Pretendują do roli nadwornego błazna ale wychodzi im tylko pajac.

kiedyś te programy były całkiem sobie.od jakiegoś czasu kuba pajacuje ,zwłaszcza na początku kiedy nie ma jeszcze gości.totalna żenada.

Gość Ja Motłoch
Miszczu cientej riposty, ty zapewne tylko TVP Kultura oglądasz

......... w ardio wlasnie uslyszalam, ze od kwietnia...uwaga...misiek koterski szoł :/ no comments. przesadzili.