Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Jak już wcześniej pisałam ja zawsze byłam bardzo chuda tylko ciąża wywoływała nagły przyrost masy ciała wiem coś o tym bo cztery razy byłam już w ciąży. Niestety dwie poroniłam w 10 tygodniu. Ciża 10 tydzień to bardzo krótko a i tak mimo normalnego jedzenia przybyło mi 5 kilogramów i na pewno nie jest to obżarstwo po prostu tak w moim przypadku działają hormony więc w wielu przypadkach może być tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Gratulacje Vanilla! Mi sie niestety przytylo, ale na poczatku tez chudlam, nic nie jadlam, bo nie moglam patrzec na jedzenie, tylko jablka wcinalam. Pod koniec troche wiecej no i po ciazy chyba przesadzilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mozliwe Napisano Marzec 19, 2008 wiesz ja nie jem takich rzeczy od 8 roku zycia jestem na diecie ze wzgledu na moje oczy, jem owoce warzywa zero chleba makaronow miesa tez nie jem wogole... pije tylko wode , slodyczy nie tykam , nie slodzeod 5 lat moja waga juz sie nie rusza ani w gore ani w dol caly czas 90 kg, a dita od tylu lat caly czas 100kcal...nienawidze zycia:/ mam sklonnosci do tycia, wiec jak widzisz jestem cale zycie na diecie i nic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mozliwe Napisano Marzec 19, 2008 1000 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Ja jak narazie trzymam sie dietki i oby tak dalej, choc czesto kusi mnie na jaks czekoladke :-) Dziewczyny a zostaly wam brzuszki po ciazy? Ja mam straszne faldki i nie wiem jak sie ich pozbyc. Moze znacie jakis wspomagajacy krem? Cwicze ale one znikaja bardzo powoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Z tym brzuchem to jest chyba najgorzej, ja w ciąży miałam tak ogromny brzuch że ludzie na ulicy mnie zaczepiali a znajomi śmiali sia jak równowagę utrzymuję - fajnie ale po ciąży to już nie jest tak zabawny widok, pocieszam się faktem że po pierwszej ciąży tak schudłam że brzuch niałam ale wklęsły i teraz sobie i wam tego też życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat...super, zazrdoszcze! A karmilas piersia, podobno to pomaga zbic wage bardzo szybko. Ja niestety nie karmilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Karmiłam ale tylko miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 no wlasnie, jak to jest z tym karmieniem, pomaga schudnac czy to tez zalezy od organizmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 z tą skórą na brzuchu to też wszystko zależy indywidualnie od kobiety czyli jak bardzo jest elastyczna czy jest podatna na rozstępy itp. Ja po pierwszej ciąży wyglądałam okropnie, wielka fałda na brzuchu i rozstępy a potem to jakoś lekko zanikło a i brzuch się wstąpił. Wiadomo że nigdy nie będzie jak przed ciążą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Ja obnizylam o polowe wszystki posilki. Jak narzie idzie niezle, oby tak dalej. moj cel to znow 59kg. Mam nadzieje ze wytrwam, podobno najgorzej jest zaczc diete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat, ja rozstepow nie mam piersi tez ok i na swoim miejscu :-) ale mam fldki na brzuchu co mnie doprowadza do szalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Ja o karmieniu słyszałam wiele, jedne kobitki jak karmiły to super chudły a jak przestały to spowrotem przybierały, ja karmiłam coprawda miesiąc ale nic w tym czasie nie schudłam jak przestałam to spadło mi 4 kg. nie mam pojęcia jak to jest naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 elevene poczekaj to dopiero rok, a jak bardzo sie niecierpliwisz to zacznij cwiczyć np. A6W ja zaczęłam niedawno ciężko ale warto się zaprzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Moja znajoma tez karmila i chudla, a potem jak przestala to tyla, no i teraz tez zrzuca i przybiera non-stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat-kochana, dla mnie to az rok, wiesz jak niemoge sobie wybaczyc ze sie wczesniej za siebie nie wzielam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 A czy zauwazylyscie ze reagujecie na ciaze jak wasze mamy? Moze to mozna jakos przewidziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Na walkę ze zbędnymi kilogramami nigdy nie jest za późno! a rok to uwierz mi nie jest za długo a ile masz lat bo mi właśnie stuknęła trzydziestka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 jeszcze nie mamuska .... Co masz na myśli???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ja skoncze wkrotce 26l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 Jezeli moja mama nie miala rozstepow, zostalojej z 7 kg po ciazy czy mozna powedziec ze jako jej corka bede miec podobnie? Czy wy zauwazylyscie podobienstwo waszych reakcji na ciaze do reakcji waszych matek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Ja nie wiem jak przytyla moja mama. Niestety zmarla gdy mialam 13 lat i nigdy wczesniej jej o takie rzeczy nie pytalam. Ale pamietam ze zawsze byla szczupla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 ojej, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Czyli młoda jeszcze jesteś w tym wieku wiele ze swoim ciałem można jeszcze zdziałać i jak ci sił i samozaparcia starczy to walcz. Chociaż przyznam się szczerze jak urodziłam pierwsze dziecko przy którym przytyłam 20 kg. mimo młodego wieku a miałam 22 lata ciężko mi było zgubić mimo diet, sportu itp. a jak sobie odpuściłam bo uważałam że i tak nic nie zrobię to nawet nie wiem kiedy waga spadła mi do 47 kg. Teraz jestem 9 m-cy po porodzie i mam podobne problemy jak wtedy tyle że już jestem po trzydziestce i może być trudniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Dziewczyny, liczycie jakos specjalnie kaloriie w tym co jecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat macie gora 5 lat roznicy w wieku, nie mozliwe zeby wasze matabolizmy czy jedrnosc skory az tak sie roznily, jestes mloda babka przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Ja to do mojej mamy nie mam co się wogóle równać. Przed ciążą ważyła 44 kg. jak mnie rodziła 49 kg. i do tego ani jednego rozstępu a pirsi po ciąży pozazdrościć JA TEŻ BYM TAK CHCIAŁA!!!!! Niestety natura chciała inaczej ( No może piersi po ciążach mam większe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat-co ty mowisz mloda jeszcze jestes!! Jak bedziemy miec po 50 to sie zaczniemy tak przezywac :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 jeszcze nie mamuska nie wiem jak to jest z tym metabolizmem ale w różnych czasopismach piszą że po trzydziestce to wiele się zmienia ja tak naprawdę na tym się nie znam - jestem kadrową i na tym się znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 A wy kochane jaki macie cel, ile chcecie schudnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach