Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 elevene - kochanie ja wiem że jeszcze młoda jestem ale taki kryzys ostatnio miałam tymbardziej że moja pierwsza córunia sięga mi do ramion a jeszcze trochę będzie pożyczała ciuchy odemnie. Szok a dopiero ją rodziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 no to ci mowie ze metabolizm spada powoli a trzydziesta to nie jest jakas magiczna granica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 W czerwcu przy porodzie ważyłam 68 kg. Teraz 57 kg. a moje marzenie to waga sprzed ciąży czyli 50 kg.!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Wierze czas tak szybko leci, a my starsze sie robimy... Ale nic glowa do gory, bedzie lepiej... Ja chyba zaczne sobie liczyc kalorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Ja próbuję liczyć ale średnio mi to wychodzi, piję strasznie dużo wody ok 4 litów dziennie do tego z 3-4 czerwone herbaty, nie jadam kolacji i staram się stosować dietę niełączenia ( też średnio mi to wychodzi!) Słodyczą też powiedziałam nie (chyba że lody - czasami) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Dzis zjadlam gotowane jajko i kromke razowa , teraz chyba sie skusze na jabluszko w ramach drugiego sniadania :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat-powiec mi cos wiecej na temat diety nielaczenia prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 ja tez mam 26 lat i marzy mi sie rodzinka z dzidziusiem, ale takie czasy w polsce, a ja sie uparlam, pierw musze miec wlasny dach nad glowa a potem brac sie za dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Wiesz ja ekspertem nie jestem, na innych topikach trochę o tym poczytałam, mam stronkę internetową na ten temat ale mogę ją dopiero juro podać (mam ją zapisaną w pracy a dziś mam wolne) Ja poprostu nie jadam chleba (jem tylko razowy) z wędliną, i nie łączę ziemniaków z mięsem. Ale tak jak już pisałam nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Jedno co robię pewnie to piję dużo wody ( uwierz mi pomogło w ostatnim czasie schudłam 1 kg.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Ja tez staram sie duzo pi, ziemniakow nie jem wogole. Przewaznie jakies salatki albo gotowane warzywka na obiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 jeszcze nie mamuska jak jak zasłam pierwszy raz w ciąże nie miałam dosłownie nic, byłam przerażona i miałam wizję ciężkiego życia a w chwili obecnej przyznam że mam super pracę ,własne mieszkanie, samochów i spokojnie sobie radzę, nawet po 8 latach zdecydowałam się na drugie dziecko, więc jakbyśmy w dzisiejszych czasach czekać na super dogodną sytuację na dzieci to mało kto by je miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 19, 2008 masz racje, sytuacja nie za bardzo a bum dzieciowy i tak jest. Jak sie nie uda spelnic marzenia w ciagu 2 lat to i tak zdecyduje sie na dziecko, czasem taki maly brzdac daje kopa to dzialania i zycie samo sie zaczyna dobrze ukladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 19, 2008 Miłe Panie niestety muszę teraz przerwać tą miłą dyskusję, wrócę do niej może wieczorem albo jutro napewno, wzięłam dzisiaj dzień wolny na sprzątanie a co robię ???? HA HA HA Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Dokladnie, ja tez nie czekalam na ustabilizowanie sytuacji. Wynajmowalismy mieszkanie gdy zaszlam w ciaze, obydwoje pracowalismy, ja do 8,5 mies bylam w pracy. Teraz troszke sie zmienilo,poniewaz nie moge juz pracowac na pelny etat, musze w tygodniu zajmowac sie mala. ale za to pracuje weekendami. I jakos sobie radzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 ciekawy temat, trzymaj sie , ja tez za porzdki musze sie wreszcie zabrac :-)) moze okna dzis umyje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 19, 2008 Ja dzis na obiadek zafunduje sobie salatke z pomidorem i kasza gryczana. I mnostwo wody! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 19, 2008 Witam, a wy jak szybko chudlyscie po ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 19, 2008 Mi tez troche zostalo do zrzucenia... I walcze z tymi kilkosami :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 19, 2008 Pilyscie herbatki odchudzajace?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Marzec 19, 2008 wprawdzie poród to narazie nie poj cel ale chce zrzucic 20kg i chcialam sie zapytac czy moge sie przyłączyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naina Napisano Marzec 19, 2008 pewnie ja tez sie przylaczam :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 20, 2008 Witajcie kobietki!!! Ja od rana pije tylko wode z cytryna, na sniadanko maly kubek platkow fitness z mlekiem i pol grejfruta :-) A wy jak sie macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 20, 2008 Witajcie naina i firank_a :-) Im wiecej nas tym lepiej? Czy ktos ma pomysly na lekkie wielkanocne potrawy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temat............... Napisano Marzec 20, 2008 http://www.moja-dieta.pl/dieta_nielaczenia.html Witam zgodnie z moją obietnicą przesyłam linka na dietkę niełączenia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 20, 2008 Dzieki bardzo, super, przejze zaraz ten link :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevene 0 Napisano Marzec 20, 2008 Sprobuje zastosowac ta diete nielaczenia. Hmm, ciekawe jakie beda rezultaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudamałpa 0 Napisano Marzec 20, 2008 Ja z dietą niełączenia oraz ze spożyciem dużej ilości wody schudłam w ostatnim tygodniu 1 kg. HURA !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Marzec 20, 2008 czesc już mamuśki i przyszłe mamuśki!ja jestem mamą od 10 m-cy, w ciąży przytyłam 15 kg(jedząc normalnie a nie obrzerając się, jak to stwierdziły jakieś niedoświadczone,puste kobiety)a w niecały m-c zgubiłam 20 kg, wagę utrzymuję do dziś!Kiedyś było moim marzeniem ważyc 67 kg przy wzroście 173 a teraz sie to spełniło-karmienie piersią sprawiło że uwierzyłam, że mogę tyle ważyc.Wiadomo,musiałam stosować odpowiednią dietę,dużo wody niegaz.,zero słodyczy, dania na parze, teraz zabieram sie za diete niełączenia.Acha-nadal karmię!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze nie mamuska Napisano Marzec 20, 2008 Schudlas 20 kg w miesiac tzn porownac wage przed porodem a po? Czy tak schudlas podczas karmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Marzec 20, 2008 może tak-zrzuciłam 15 kg po ciązy plus pięc z przed ciązy. Czyli przed ciąża wazyłam 72 a teraz 67!Tez bałam sie przytyc w ciązy choc wcale sie nie głodziłam,dla mnie zdrowie dziecka było i jest najwazniejsze. Nigdy nie byłam szczupła, zawsze sie odchudzalam wiec mialam stracha czy zrzuce te kg szybko i bezpowrotnie. I "cycek" mi w tym bardzo pomógł, poza tym dodatkowe obowiązki zwiazane z opieka nad dzieckiem sprawia ze nie bedziesz miala czasu ani zjesc ani sie wyspac i kg same zleca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach