Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_x_

Gdzie lepiej na urlop we wrzesniu Turcja czy Rodos?

Polecane posty

Czy byl ktos all inclusive z Neckermanna?A moze Egipt?Chodzi mi o urlop,gdzie mozna sie wykapac w cieplym morzu,cos zwiedzic,,,,niestety tylko 7 dni:O

Gość Wuj Rajmund z Kutna
Przecież Rodos jest we Turcji

Gość **o kurna**
Rodos w Turcji? Od kiedy?

Gość natalia warszawa
ja bylam na Rodos 3ms w pracy i ogolnie moge polecic Ci ta wyspe na urlop. skoro jedziesz na 7 dni to za duzo nie pozwiedzasz ale wynajmujac samochod objedziesz wyspe w 1dzien... jezeli chodzi o pogode to we wrzesniu jest super:) zalezy czy wolisz piaszczyste plaze ale upal-wybierz wtedy wsch czewsc wyspy. jezeli preferujesz fajny wiaterek ale kamieniste plaze--wybierz zach czesc wyspy. jezeli nastawiasz sie na imprezy jedz do duzych miast np Rodos, Lindos. w malych sie nic nie dzieje imprezowo... a do Turcji zawsze z Rodos mozesz skoczyc promem. polecam w miescie Rodos wykupic sobie kurs nurkowania z butla---niezapomniane przezycie:) pozdrawiam:)

moze ktos posiada "lepsze"informacje:D?!

Gość **o kurna**
pewnie, ze Rodos lepszy

Gość natalia warszawa
No i Na Rodos przyjeżdżają fajne chłopaki - mówię Wam, jeszcze dotąd pamiętam smak ich pocałunków i mocne, twarde pchnięcia....

Gość _x_.
A czy na Rodos można robić kupę na plazy ? Zawsze w Polsce tak robiłam, bo mi się nie chciało biegac do tych śmierdzących wychodków w lesie

Gość natalia warszawa
ale marny podszyw... akurat Grecy sa ciency na Rodos. a tym bardziej w Turcji... grecy z wysp nie naleza do urodziwych niestety.... :)

Gość upupup

Gość _x_.
Nie musza być urodziwi - wazne aby hojnie wyposażeni i sprawni w te klocki

Uwielbiam Turcję http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3279529 We wrzesniu jest tam super, ciepłe morze, przyjazni ludzie. Jesli lubisz sie bawic i nie chcesz sie nudzic to Alanya jak wolisz cos spokojniejszego to Side, Kemer albo Wybrzeze Egejskie, Licyjskie : Marmaris, Fethiye, Oludeniz. Bodrum - tam po prsotu wszędzie jest super i mają dobre hotele. Neckermann ma chyba Panoramę w Alanii, bardzo ładnie położony i przyjemny hotel.

Gość natalia warszawa
w zeszłym roku tak jeden Papas pokazał mi swojego nawet dużego naganiacza z pokaźnym złożami fety pod napletkiem, Cały wyjazd nie musiałam kupywac nic do jedzenia

Gość gość
up

Gość sterteczka
Jeśli we wrześniu to jednak lepiej jest polecieć na Rodos. Oczywiście nie jestem źle nastawiona do Turcji jednak może być tam jeszcze za gorąco ( Turcję zostawiłabym na październik). Tutaj możecie sobie przejrzeć wycieczki: http://greckiewycieczki.pl/ - jak widzicie ofert jest dość sporo oferowanych przez wiele biur. Myślę, że jeszcze coś ciekawego na wrzesień się znajdzie. Pozdrawiam.

Gość Grejpfrut
Polska! Piękne miejsca o każdej porze roku! https://www.sunandsnow.pl/ na tej stronie znajdziecie bogatą ofertę apartamentów. Tylko sprawdzone lokalizacje, atrakcyjne ceny i wysoki standard to słowa klucze! Polecam

Gość gość
v6HAVKJcJ2bOeLKpmpG8oefh