Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja cię mogę

jestem zbzikowana na pukncie blondynów O!

Polecane posty

Gość no ja cię mogę

to wręcz obsesja, paranoja. uwielbiam, uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam blondynów! ciemnych, jasnych, średnich, w długich czy krótkich włosach. ważne że blond. jasne oczy - zielone lub niebiskie i już mogę się co najmniej zauroczyć. odkąd pamiętam, faceci w których się "kocham" , za którymi się oglądam są blond. jeśli do tego co najmniej 1.80 to już idealnie. to takie płytkie :O jest, bo obecnie spotykam się z brunetem o ciemnej karnacji i choć niby coś tam iskrzy notorycznie wyobrażam go sobie jakos blondyna w okularach. to już mój fetysz!!!!!!!!! a zarazem dziecinada :O. ma ktoś takie cóś jeszcze :O ? ps: dodam, że to nie jest na zasadzie przeciwieństwa, że ja ciemna jestem. jestem jasną szatynką także o jasnych oczach.

Gość Amelka***
hej mam to samo, i świra na punkcie męża -blondyna :O :D

Gość no ja cię mogę
eh 😭. ale masz przynajmniej tego blondaska, a ja :( 😭! to już od jakiś dobrych 3,4 latach trwa. dkiedyś byłam we włoszech, chyba nigdzie nie czułam się tak źle pod tym względem jak tam. jak tylko z powrotem w pl wylądowałam, chłonnie natychmiast wgapywałam się w blondynów.

Gość Amelka***
pomyśl co sie działo jak byłam w Finalndii :classic_cool: W sumie zawsze mozna przefarbować albo znaleźć inny model - chyba ze kochasz to juz nie jest łatwo:D tam wiekszosc blondynów:D ciesze sie ze mój mąż ma niebieskie oczy i jasne włosy, uwielbiam jak leży z głową na moich kolanach a ja głaszcze go po włosach, uwielbiam:D:D:D wiem ze to chore, mam nadzieje ze kiedys bedziemy mieli synów którzy bedą złotowłosi jak ich tatuś:D

Gość no ja cię mogę
a mogę zapytać jakich kolorów Ty jesteś. bo w sumie z reguły, przeciwieństwa do siebie ciągną...chociaż u mnie to się ma nijak :P.

Gość ja tez lubie blondynow
ale to nie znaczy ze brunetow nie a faceci na jakich trafiam maja glownie blond wlosy

Gość no ja cię mogę
heh, ja z reguły przyciągam ciemnookich i ciemnowłosych i ciemnoskórnych, bo sama mam jasną ciepłą karnację i szare oczy.

Gość zakochana w blondynie
OoO skąd ja to znam:) Od zawsze tylko blondyni...Oni po prostu mają to coś czego bruneci nie mają;P

Gość Amelka***
mam ciemne włosy i ciemne oczy. Blondyni zawsze mi sie podobali, nie mieli tyle kłaków na ciele ;) No i ich pot tak nie śmierdzi jak brunetów - tylko prosze nie złośćcie sie na mnie o ten text :D

Gość no ja cię mogę
a no, też lubię ten meszek blondasków na ciele, bo włochami ciężko to nazwać :) miły blondyn -- żona to brunetka ?

Gość Amelka***
no ja cie nie mogę - spałaś kiedys z blondynem? :D

Właśnie właśnie delikatne owłosienie:) A nie czarny busz na plecach, szyi o innych miejscach już nie wspominając:P

Gość Amelka***
w tych innych miejscach mozna pwoiedzieć jest ciemny blond:D za to na nogach fajne włoski.. takie złote:D a jednak wyraźne ;) blondyni wygladają młodziej i póxniej widac oznaki starzenia. No a jak osiwieją to ich włosy robią sie srebrne:D

Gość no ja cię mogę
nie 😭:(, ale mam kolegę blondyna - cudny - z którym często podróżuję. widuję go w samych slipkach i wygląda to dużo lepiej niż dywan z czarnych włosów u ciemnowłosych.

Gość Amelka***
no widze wiec zze czujesz bluesa :classic_cool: takie ciało w sam raz do całowania :D mniam mniam.

I człowiek się podczas tego całowania nie udławi kłakami:P

Gość Amelka***
Juz nie chciałam tego dodawac;)

Gość no ja cię nie mogę
ale wiecie co, niby żyjemy w kraju blondynów i blondynek, ale ich wcale tak dużo nie mam, większość to już szatyni i bruneci. mam nadzieję, że w końcu trafię na uroczę blondaska ! 🖐️

żona autentyczna blondynka z niebieskimi oczętami, a ja trochę siwy ale nie widać

Gość Amelka***
zacznij poszukiwania juz dzis! skoro masz słabość-predzej czy póxniej bezdeisz musiala ją zaspokoić. Blondynów jest sporo. nie tak duzo jak brunetów, ale sa. czesto jednak lecą na przeciwieństwa czyli na brunetki. ale tu na ratunek moze przyjsć chemia , włosy zawsze mozna leciutko ściemnić:D

A moim zdaniem blondyn jest w stanie docenić i blondynkę i brunetkę i rudą:) To już zależy od gustu:)

Gość lucille
Ja mam dokladnie tak samo ja Wy:) Wiem, ze to troche 'plytkie', ale nic na to nie moge poradzic...sama jestem brunetka o ciemnych ozach, wiec chyba prawde jest to, ze wlasnie moje przeciwienstwo jest tym, co pociaga najbardziej...pozdrawian wszystkie wielbicielki blondynow!:)

Gość dz ia ra
a ja zawsze myślałem ze większość kobiet lubi brunetów no wiecie...tajemniczy brunet wieczorową porą...latynoski kochanek i inne takie motywy

Gość kocham Cie Dziara wirtualnie
Sa i takie Dziara.

Gość blond zona blond meza
Zas ja jestem blondynka i moim mezem jest facet o pieknych zlotych wlosach. przecudny.

Gość niebieskooki blondyn
Powiem Wam dziewczyny że ja też zawsze myślałem że większość z was woli brunetów, a jeszcze jak są ciemnej karnacji i ciemne oczy mają to już w ogóle. A tu zdziwienie Pozdrawiam wszystkie dziewczyny lubiące nas blondynów:)

Gość Blondynek
Ja jestem blondynem mam 180 cm wzrostu niebieskie oczy i nosze okulary,mam 20 lat pozdrawiam was dziewczyny, zgadzam się blondyn i maja coś w sobie na pewno skromność:)heh

Gość pewnie jestes brunetka
bo przeciwienstwa sie przyciagaja ale nie ma w tym nic złego

Gość blondyn24
Mamy to coś a to coś nazywa się poczucie humoru i większy dystans do siebie samego :). Pozdrawiam