Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze bardzo_

Poczytajcie sobie, przeciwniczki ABORCJI!

Polecane posty

Gość prosze bardzo_

I co, nadal uwazacie, ze aborcja powinna byc zakazana? Bo wg umozliwienie aborcji "na zyczenie" to jedyny sposób, aby zapobiec takim tragediom.

Gość ciacho z cukierem
te matki polki i tak będą przeciw aborcji...bo dla nich to ''zabijanie dziecka''...są tak głupie że nie rozumieją że to jeszcze płód..

Gość to lepiej wystarylizować
wszystkie kobiety, bo te, które są takie "opiekuńcze" jak podany przykład o aborcji i tak nie myślą.

prosze bardzo_ nie ośmieszaj się :O czytając teksty takich pustych lasek jak ty, żałuję że twoja matka nie pozbyła się płodu będąc z tobą w ciąży, no i mam nadzieje że ty nigdy matką nie będziesz

Gość bez roznicyy
A co ma piernik do wiatraka?? Morderstwem i zbrodnią jest zagłodzenie dziecka, ale takim samym morderstwem jest zabicie maluszka w trakcie jego życia płodowego.

Gość prosze bardzo_
Chinka, ja za aborcja na zyczenie. Jednak w swoim poscie na nikogo nie najechalm, w przeciwienstwie do Ciebie. A, ze Ty jestes agresywna to juz i tak wszyscy na tym forum wiedza.

Gość prosze bardzo_
*ja jestem

Gość do dewaste
taka patologia i tak by ciązy nie usuneła bo woli przechlać kasę wiec po co ta rozmowa...:o

Gość ciacho z cukierem
bez różnicy---> jak możesz mówić że usunięcie płodu jest takim samym morderstwem jak zabicie już żyjącego ponad rocznego dziecka...zastanów sie co piszesz bo zupełnie bez sensu to jest..

Zastanów się jakbyś wolała- czy żeby cię wyskrobano czy zagłodzono? Nie ma znaczenia kiedy dokonuje sie zabójstwa, ono zawsze nim pozostanie, tylko inaczej się nazywa żeby zmniejszyć wyrzuty sumienia.

Gość tratatatata
bez roznicyy----------> roznica jest taka,ze chyba trudno jest porownywac tworzacy sie uklad nerwowy plodu, do rozwinietego juz UN malego narodzonego dziecka. Chinka--------> to to jestes dopiero pojebana

Gość Kathy78
Dziewczyny, i czy ta rozmowa ma jakis sens? przeciez wszystkie wiemy ze sa kobieta przeciwniczki aborcji dla ktorych jest to morderstwo, i sa takie dla ktorych to nie bylo dziecko tylko plod (rzecz) wiec nie jest to morderstwo. I wszystkie wiemy ze taka rozmowu SENSU NIE MA bo zadna z tych kobiet zdania nie zmieni. WIEC PO CO SOBIE NERWY PSUC?

Gość ciacho z cukierem
tylko gdyby mnie wyskrobano to nawet bym o tym nie wiedziała...a jakby mnie zagłodzono to bym to czuła tak jak ten chłopczyk który z głodu zjadał łóżeczko...ciekawe co ty byś wolała: poronić w trzecim tygodniu ciąży czy aby twoje dziecko umarło mając roczek...bo nie powiesz mi że nie ma różnicy między tym

Gość tratatatata
moze takie argumenty spowoduja, ze te matki polki zaczna sie zastanawiac czy lepiej usunac plod, czy zabic dziecko. Jak ktos nie rozroznia plodu od dziecka to nie wiem, czy tylko udaje, ze jest glupi czy nie mial biologii w szkole czy co?

Gość zgadzam sie calkowicie
Dziewczyny, i czy ta rozmowa ma jakis sens? przeciez wszystkie wiemy ze sa kobieta przeciwniczki aborcji dla ktorych jest to morderstwo, i sa takie dla ktorych to nie bylo dziecko tylko plod (rzecz) wiec nie jest to morderstwo. I wszystkie wiemy ze taka rozmowu SENSU NIE MA bo zadna z tych kobiet zdania nie zmieni. WIEC PO CO SOBIE NERWY PSUC?

Zazwyczaj, kobieta, która decyduje się na aborcję ma ku temu jakieś powody. Nie winikam jakie. Ale jakie powody mają oboby, które potrafią zakatować czy zagłodzić dziecko?

Gość ciacho z cukierem
wiadomo że by sie cierpiło w jednej i drugiej sytuacji...ale na pewno bardziej w tej gdyby umarło roczne dziecko...ja nie muszę nic usprawiedliwiać bo gdzies mam co o mnie myślisz...a ty nawet nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie...czytać ze zrozumieniem nie umiesz...bo założę się że bardziej cierpiłabyś gdyby ci umarło roczne dziecko ale tego nie przyznasz bo wyszłoby że dziecko jes ważniejsze niż PŁÓD

Gość tratatatata
Chinka---------->rozumiem, ze Twoja chora agresja jest pozostaloscia po traumie jaka przezylas? :O

Gość kakao22
Ej sory,ale co za roznica zabic dziecko nienarodzone a co za roznica zabic dziecko narodzone?????????Juz 6 tyg plod ma raczki serduszko nozki,no kurna czego wiecej wam trzeba morderczynie?????

Gość 20 zł
Chince chyba mózg wyskrobali

Hehe, patologiczne zagłodzenie dziecka argumentem za aborcją... No to całkiem tak jakby zezwolić na eutanazję dlatego że w wiadomościach podali że kogoś samochód potrącił. :o Bo humanitarniej było tego kogoś zawczasu zabić kroplówką niż zabić przez potrącenie samochodem.

Gość tratatatata
kakao22------>w jednym sie z toba zgadzam. 6tyg plod, wlasnie PLOD nie DZIECKO

Gość ciacho z cukierem
co z tego że ma serce i nogi...to mózg odpowiada za życie a nie serce...a mózg wytwarza się około 3 miesiąca i dlatego od tego czasu zakazana jest aborcja...więc matki polki najpierw się douczcie a potem się wypowiadajcie...

Gość tratatatata
nie zakladam o Tobie Chinka topicow, nie wiem o czym mowisz

Zastanówcie się nad sobą Mam to gdzieś co o mnie piszecie, ale obrażacie osobę która sprzeciwia się zabijaniu nienarodzonego dziecka. Faktycznie, taka postawa jest godna potępienia.

Gość może taki że prawo w tym
kraju zabrania kobietom posiadania własnych poglądów w kwestii aborcji....