Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula111111

Minęło kilku lat od ślubu, a mąż chyba ciągle jest zły, że nie z nim miała 1 raz

Polecane posty

Gość nie trzeba bylo sie szmacic
a w przypadku autorki bylo 4, w tym jeden to bylo danie dupska jakiemus kumplowi, dlatego uwazam, ze ona powinna sie zwiazac z jakims babiarzem a nie prawiczkiem, on byl dla niej za porzadny moim zdaniem, zaslugiwal na bardziej porzadna zone

Gość moj facet by mi tego nie
wyszlas za prostego faceta jak sie okazuje. madry facet nie myslalby o tym.

nie boimy sie porownan, ale nie chcemy miec zon co nie mialy zbyt porzadnej przeszlosci, co sypialy z kims dla zabawy i prowadzily sie jak mlode dziwki

Gość marcoweczka
a znasz powiedzenie - widzialy galy co braly

po prostu maz autorki jest na pewno bardzo wrazliwy i uczuciowy, boli go to, on cierpi z tego powodu, rozrywa go to, kluje w serce :(

Gość ah tak tak
i wlasnie dlatego popieram seks po slubie :)

jak na poczatku byl bardzo zakochany to pewnie go tak to jeszcze nie bolalo, poza tym myslal, ze z czasem o tym zapomni i sie z tym pogodzi na dobre, ale widac tak sie nie stalo

Gość żonaaaaaaa
do nitrzebabyło się.. nie jesteś taki święty, niby kto nakręca prostytucję jak nie faceci, to oni gwałcą nie tylko dojrzałe kobiety ale również dzieci i to niezależnie od pułci, to wy chcecie kobiet i chcecie aby zaspakajały wasze zachcianki podnieca was wykożystywanie nas, a jednocześnie przeraża myśl że kobieta potrafi otwarcie mówić co chce i sama o sobie decydować ... to co piszesz to jeden FAŁSZ jesteście od nas gorsi nie tylko częściej zdradzacie ale i namawiacie do zdrady uganiając się za nami bo do tego tanga trzeba dwojga chyba że ty obsługujesz się sam

Gość Dżiiinaaa
no luz ale wyszla za niego ..klamka zapadla..ona sie pyta co robic...zreszta powiedziala mu o tym wiec widzialy galy co braly..facet moim zdaniem jest popierdolony skoro tak robi bo po co sie żenil skoro tak bardzo mu to przeszkadza??? Teraz sie obudzil? Ja mojemu caly czas mówie...chcialam byc Twoja pierwsza i jedyna dzieki Tobie nie jestem..albo mnie bierze z pakietem moich doświadczen albo adios..bo dla mnie to nie ma sensu i juz..nie pozolwe sie tak traktowac tez mam w koncu uczucia i autorce radze to samo..kazdy byl mlody głupi i mial prawo popelniac bledy..musisz z nim pogadac i albo woz albo przewoz innej rady nie ma!

mylisz sie, bo mam zone i ja jestem jej pierwszym i ona moja pierwsza. i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie, ze moja zona moglaby nie byc dziewica jak ja poznalem. jakby nie byla to by pewnie teraz nie byla moja zona

Gość marcoweczka
sex po slubie to piękne przyznaje ale czasem okazuje się że ludzie nie pasują do siebie w sprawach łóżkowych i rozgrywają sie niezle dramaty

Gość Dżiiinaaa
no i jestes pierwszym dla zony ona dla ciebie pierwsza gratulacje Moje mozesz isc za to wypic..gdybys przed nia mial jakąs inaczej bys szczekał..wiec juz lepiej sie nie wypowiadaj!

Gość marcoweczka
nie trzeba......ciekawe czy nie myslisz jak byloby z inną

uwazam, ze ktos kto nie jest prawiczkiem nie ma prawa wymagac dziewictwa, tak samo kobieta, ktora dziewica nie jest nie ma prawa od faceta wymagac prawictwa i polowac na prawiczkow. a znam takie co same co po pierwszym razie, a poluja na prawiczkow co sa wrazliwi i dobrzy, bo licza, ze taki ich nie wykorzysta i nie porzuci i bedzie dobrym mezem, bo chlopak spokojny, ulozony, wrazliwy, wartosciowy

raczej nie mysle i nie rozwazam zdrady, ale ogladam sie za innymi dziewczynami na ulicy, ogladam z kolegami zdjecia dziewczyn na fotce.pl, zdjecia dawnych kolezanek na naszej-klasie i komentuje z kolegami np. a nasza kolezanka to fajna laska, ale nie mysle o zdradzie

Gość znowu ten sam świr
człowieku źle z Tobą ileż można pieprzyć to samo w kółko? jesteś nudny jak flaki w oleju i masz obsesję na tym punkcie to groźne, dla innych też, gdyż w taki sposób często zaczynają się ciężkie choroby psychiczne idź wreszcie do porządnego psychologa lub psychiatry

znam rozne przypadki. mam kumpla co byl prawiczkiem a jego zona nie byla dziewica i tez go to boli, mam kumpla co mial mase kobiet, a jego zona spala tylko z jednym facetem, a i tak jest o to bardzo zly. tego ostatniego przypadku nie popieram

Gość Dżiiinaaa
sluchaj koles..ja nie wymagam od faceta zebym byla jego jedyna partnerka..mial czas i mogl go wykorzystac na zdobywanie "doswiadczen"..ale taki sie trafill..ma jasnosc sytuacji nic przed nim nie ukrywam wiec wie co bierze..nie wymagam od niego bym byla jego jedyna do konca..ale skoro juz jestesmy w zwiazku wymagam wiernosci.,.jesli by mnie zdradzil odeszlabym..a gdyby mial przede mna nawet 4 kobiety olalabym to..skoro mimo to jest ze mna to znaczy ze jestem z nim najlepsza to wszystko!

lepiej sie rozstan bo zawsze go to bedzie bolec, tak jak moich kumpli. a jest z toba moze dlatego, ze inna go nie chciala i sie ciebie trzyma jak tonacy brzytwy, bo wie, ze inna go moze nie zechciec

po prostu w zwiazki trzeba sie dobierac zeby do siebie pasowac, takze pod wzgledem zrozumienia i doswiadczen i podobnej przeszlosci

Gość Dżiiinaaa
teraz gadasz tak jabym byla pasztetem nic nie wartym..oj bardzo sie mylisz:P

nie twierdze tak, wrecz odwrotnie, ale wlasnie dlatego ma swiadomosc, ze inna tak atrakcyjna i fajna kobieta mu sie nie trafi. mam atrakcyjna zone i wiem, ze trzeba sie jej trzymac, bo druga juz taka mi sie moglaby nie trafic :p

Gość Dżiiinaaa
zreszta jak facet bedzie mi cale zycie smecil ze jest tak a nie inaczej to mu ulże w cierpiniu sobie przy okazji tez i odejde...wielkiej roznicy w przeszlosci nie ma i nie wyjezdzaj mi tu z tekstami jakbym conajmniej z tuzinem spala...uwazam ze jesli facet jest zdolny zrobic z tego faktu pieklo w swoim ognisku domowym to jest IDIOTĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żonaaaaaaa
nikt nikomu nie broni robić co chce przed ślubem, karzdy miał jakieś życie ale jeżeli wiesz o drugiej osobie że miała kogoś przed tobą i godzisz się na to a po jakimś czasie ci to jednak przeszkadza to chyba niedojrzałość a może zazdrość o przeszłość i jeszcze jedno w moim przypadku cieszę się że nie byłam dziewicą mam przynajmniej co wspominać chociaż to wsumie żałosne że dorośli ludzie a tacy jesteśmy niedojrzali...

ale sa tacy i co zrobisz, facet zawsze bedzie zly jak kobieta bedzie miala wieksza przeszlosc od niego, malo znam facetow co mysla w ten sposob: dobrze, ze spala z innym wczesniej, przynajmniej mnie nie zdradzi z ciekawosci. sam zwykly seks nie jest dla facetow az tak bolesny w tym wzgledzie, ale jesli ukochana uprawiala z innym oral, albo niedajboze anal to juz boli nieco bardziej. przewaznie przeszlosc boli prawiczkow, ale nie tylko. mam kumpla co miala mase panienek, a zona spala z jednym i tez jest o to zly. no ale moi kumple to typowi faceci typu: samochod, silownia, piwo, mecz, homofobia, swierszczyki (mimo, ze faceci przewaznie po studiach i z dobra praca) i jest to pewna ich mentalnosc

zona, dlatego uwazam, ze kobieta, ktora z kims spala nie jest dobra na zyciowa partnerke dla prawiczka, tymbardziej jesli spala wiecej niz z jednym, albo robila to z kims bez uczucia, bez milosci, dla samego seksu

Gość żonaaaaaaa
DO NIE TRZEBA BYŁO jaką masz pewność że twoja żona właśnie nie myśli o innym, tak naprawdę nigdy tego nie będziesz wiedział, nieważne co było przed ślubem ważne co jest teraz i co będzie w najbliższym czasie bo z twoimi poglądami dotyczącymi kobiet to aż się prosisz o nauczkę życiową a gdy dojdzie do rozwodu no bo była z innym to zostaniesz sam do końca życia bo już byłeś z inną a na dziewicę nie masz co li czyć bo ty już prawiczkiem nie jesteś tak że ja na twoim miejscu byłabym ostrożna w tych zatwardziałych poglądach

typu: samochody (non stop rozmowy o nich itp.), silownia, piwo, mecz, homofobia, swierszczyki

ale po rozwodzie ja bym w zyciu nie szukal dziewicy, bym szukal kobiety w podobnym wieku do mnie, albo troche mlodszej, pewnie tez po rozwodzie (bo kobieta w pewnym wieku, ktora nigdy nie byla zona ma moim zdaniem pewne przyzwyczajenia)

Gość Dżiiinaaa
przestance generalizowac..w taki przypadku wegetarianin niech sie zeni z wegetarianka...blondyn z blondynka ...lakarz z lekarzem itp..komedia!